- 14 Haziran 2019
- 14.427
- 69.831
Adam çalışıyormuş, bırakacağı kimse yokmuş. Babaanne de çalışıyormuş. Şimdilik işe gitmiyor izin alıyor e geri dönünce ne olacak eninde sonunda dönmesi gerekecek? Bunu bile göze alıp çocuğu bırakmak normal mi geliyor size?Sanki konu sahibi çocuğunu sokağa bırakmış.
Babasına bırakmış. O annesi ise o da babası.
Bir iki gün babasıyla kalmasında nasıl bir vicdansizlik var? Eğer babası yanında bulunduğu süreçte çocuğunu ihmal ediyorsa onu sorgulamak gerek.
Bence konu sahibi kocasinin bir esten önce baba olduğunu hatırlatarak iyi yapmış. Ben aldattim, ayrılıyorum, cocuklar annede. Ben de bekar bir adam gibi hayatıma kaldığım yerden devam ederim demesin. Insanlar cani yandığında karşısındakinin de canı yansın istiyor. Ben konu sahibinin bu duyguyla hareket ettiğini düşünüyorum.
Bence sadakatsizlik yapmış bir adamla devam etmek hata olur. Bosanmak en mantıklısı. Ama bu karar ayaklari üzerinde durabilen, ekonomik bağımsızlığı olan bir kadın icin kolayca alinabilecek bir karar. Herkesin yaşam dinamikleri farklı. Ne yazik ki bir cok kadin sineye cekmek zorunda kaliyor. Dilerim konu sahibi icin bundan sonra her şey yolunda gider.
Basbayağı izni bitince mecbur gel diyecek bana yalvaracak diye çocuğu kullanıyor. Adam pişman olsun bana dönsün diye kendi çocuğunu kullanıyor. Bunu normal görenler cidden kendine ben nasıl bir anneyim? Bu çocuğu bı adam için mi doğurdum diye kendine sorsun.
Sinirlendim sabah sabah ya