- 30 Aralık 2009
- 22.746
- 88.544
- 40
Kendisi bilir.Yahu bu erkekte erkek kafası da değil ki. Bu bildiğin stockholm sendromu gibii bişey. Bu bildiğin mazoşistlik.
Gecenlerde cook oncelerden burda okudugum bir konu aklimda kalmis show tv deki programda kizi ariyorlardi orda anlatilanlari burda okumustum sanki yarim yamalak hatirliyorum ama burda konuyu tekrar bulamadim. Konu cok benziyordu burda biraz degistirerek yazmisti sanirim konu sahibi boyle de bir anim var ama konuyu burda bulamadim. Belki de benzerdi ama ben konu sahibinin o aranan gelin oldugunu dusunuyorum ayni sekilde onunda kaynanasi kocasinin yemeklerine ilac mi atiyordu ne ya da tamamen tesaduf duÇıkarsa haber verin. Kitap okumayıp filmi çıksa da izlesek diyen insanlar olarak o kadar sayfayı okuyamayız zaten
Anneme göndereceğim bu konuyu, yatsın kalksın şükretsin benim gibi evlada.sen aldatılmamışsın ki.
Adam senden boşanmış istedigi şekilde yaşıyor.
Boşandıgın halde tek çocukla yetinmeyip üstüne bir de ortada mükemmel bir yuva varmış gibi ikilemişsin.
Oldukça dizilere konu olacak hayatlarınız, gündüz kuşagı programlarında seyirlik hayatlarınız var.
Ha aldatılır affeder insan.
Canı ister affeder.
Sizin konu çok çok çok ötesi.
Mevzunuz aldatılmak değil yani.
Çocuklarınıza çok yazık.
Ortada birbirinden değişik anne baba figuru var, yazıktır ki bu ortamda büyüyorlar, şahit oluyorlar.
Yok valla aradı getir kızımı gelin artık eve dedi merak etmeyinYa sen adamin senden vazgecisini hazmademedin su an burda millete laf sokarak rahatliyosun nasil bi ruh hastasisin ben anlayamadim
Onlar daha çok yardım etmek isteyenler o yüzden pek bir şey diyemicem.çocuklarım da gayet iyi durumda siz hiiiiiç merak etmeyinMesajların hepsini okumadım ama sizin psikoloji normal değil burada o kadar insan yüzünüze tükürse çok şükür diyorsunuz
Kendinizi ezdirmek için gururunuzu onurunuzu ayaklar altında çiğnetmek için uğraşıyorsunuz bundan zevk alıyor gibisiniz
Şifalar dilerim
Hakikaten o çocuklara yazık
Hayırlı yolculuklar.Yok valla aradı getir kızımı gelin artık eve dedi merak etmeyin
Güle güleYok valla aradı getir kızımı gelin artık eve dedi merak etmeyin
Daha dün küfürler eden engelleyen adam bugün açmış gelin diyor. Var ya bu adam kaçmaz o kaçmadan sen ona kaç koşYok valla aradı getir kızımı gelin artık eve dedi merak etmeyin
Ee sen ne yaptın ya da yapacaksın? Bitti artık demiştin farkına varmıştın her şeyin hatta o attığı son mesaj aklını başına getirmişti.Yok valla aradı getir kızımı gelin artık eve dedi merak etmeyin
ne kadar da meselenin aldatılmaktan ibaret olduğunu düşünecek kadar iyimser, kocası yerine hemcinslerine "bozuk" diyecek kadar temiz kalpli bir insanValla buralarda bu konuda aldatılmak affedilecek konuların başında geliyor diyen vardı.eminim ki başınıza gelse affedecek belki de en baş kişi sizsiniz .belki diğer linç edenler ..:)
Karakterleri size ve kocanıza benzemez inşOnlar daha çok yardım etmek isteyenler o yüzden pek bir şey diyemicem.çocuklarım da gayet iyi durumda siz hiiiiiç merak etmeyin
Evet sımdı dısarıdan geldım, hepsi bende dahil sızın ıspanak namık a benzeyen kocalarınızı bekliyoruz kafeslemek ıcın. Hazırız hepımız, ben sahsen gelinlik giyip cıkıyorum dısarı.. bulunca da tepesine biniyorum.Öyle demeyin valla dışarıda hazır bekleyen bir sürü kdın var .:)gidince de neden gitti dersiniz benim gibi
Ozlemistim seni, hosgeldin canimEvet sımdı dısarıdan geldım, hepsi bende dahil sızın ıspanak namık a benzeyen kocalarınızı bekliyoruz kafeslemek ıcın. Hazırız hepımız, ben sahsen gelinlik giyip cıkıyorum dısarı.. bulunca da tepesine biniyorum.
Kuzucuk kocalarınıza sahip cikin buyuzden.
Ben de şikayet etmiştim hatta ama konu sahibinin gerçek olduğunu söyledilerOzlemistim seni, hosgeldin canimyorumuna da aynen katiliyorum lakin ben artik konuya inanmiyorum
Ne diyosunuzBen de şikayet etmiştim hatta ama konu sahibinin gerçek olduğunu söylediler
Hiç sorma ya acaba kocası da gerçek midir? Ben böyle saygıdeğer müthiş yakışıklı çekici bir erkek görmedim hiç çünküNe diyosunuzbu daha vahim o zaman