- 26 Mayıs 2018
- 8.188
- 38.690
- 51
Bırakın çok güzel yorumlar alıyorum işe yarıyor .Bu konu daha devam mı ediyor?
Konu sahibinin ex kocası yüzünden edep, ahlak kalmadı bu topikte...
Hmm bak böyle düşününce hak verd...asdfkflfldöŞimdi şöyle düşünün eşini çok seviyorsun çocukların da var .evden gitmişsin adam boşta.gel diyor gitmiyorsun.aile terapisti alalım diyorsun.bişeylerin aniden düzelmesini bekliyorsun adam da bu boşlukta eve kadın almış sevmemiş ya da onla bir gelecek düşünmüyor boşanır mısın hemen
Tüm günüm zamanım ilgim onlara ait.Cocuklarinizla esiniz kadar ilgilenmiyorsunuz gibi geliyor bana. Umarim yaniliyorumdur. Esinizi cok kafaya takip, cocuklari ihmal ederseniz, sevgisiz ilgisiz buyurlerse ilerde onlarin sevgisini ve saygisini da kaybedebilirsiniz.
peki sonuç?Bırakın çok güzel yorumlar alıyorum işe yarıyor .
Yok artıkEski eşi, boşandıktan sonra beraber barismişlar, o ara bir çocukları daha olmuş hatta ama tekrar resmi nikah kı ymamışlar, 2019 dan beri ise ailesinin evinde konu sahibi, hafta sonları görüşüyorlarmış, Kasım Ayi'ndan sonra o gitmeleri de bırakmış.
Ha bu arada, ikinci çocuğun kendinden olmadığını iddia edip DNA testi istemiş böyle mükemmel bir ilişki. Ortada eş yok eski eş var.
Sonuç ayrıyız .peki sonuç?
Uzgun gibisinSonuç ayrıyız .
Nesini kiskaniyosun ya benim öyle birini midem almazdı iki de çocuğun var bak keyfine valla çocuklarım doğduktan sonra eşimi gözüm gormuyo keşke kendi istei ile gitse hiç de dur dememÖyle.direkt cinsellik yaşamaları hep aklıma geliyor demek ki sadece o yönden kıskanıyorum.hayat gerçekten kısa .boşverdim ben de
Öyle demeyin valla dışarıda hazır bekleyen bir sürü kdın var .:)gidince de neden gitti dersiniz benim gibiNesini kiskaniyosun ya benim öyle birini midem almazdı iki de çocuğun var bak keyfine valla çocuklarım doğduktan sonra eşimi gözüm gormuyo keşke kendi istei ile gitse hiç de dur demem
Bu kadar yazılan şeyden ders çıkartmışsındır diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş!!! Eğer sen gerçekten böyle bir adam için ah vah ettiysen , neden gitti dediysen lütfen bir daha evlenme, evlenirsen de asla çocuk yapma!!!! Daha öncede yazmıştım tekrar yazıyorum ; hiçbir hemcinsim asla aldatılsın istemem ama illa birileri aldatılacaksa da senin zihniyetinde olanlar aldatılsın!!!Öyle demeyin valla dışarıda hazır bekleyen bir sürü kdın var .:)gidince de neden gitti dersiniz benim gibi
Cehenneme kadar yolu var.Öyle demeyin valla dışarıda hazır bekleyen bir sürü kdın var .:)gidince de neden gitti dersiniz benim gibi
Ayy valla bende okuyamadım hepsini ama ilk sayfada yazılandan farklıymış olay2 k mesaj olmus hepsini okuyamiycam esra erola ne zaman cikarsiniz
Sen hala neden gitti mi diyosun? Ah ah bu kafayla bişey olmaz sendenÖyle demeyin valla dışarıda hazır bekleyen bir sürü kdın var .:)gidince de neden gitti dersiniz benim gibi