Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla buralarda bu konuda aldatılmak affedilecek konuların başında geliyor diyen vardı.eminim ki başınıza gelse affedecek belki de en baş kişi sizsiniz .belki diğer linç edenler ..:)
sen aldatılmamışsın ki.
Adam senden boşanmış istedigi şekilde yaşıyor.
Boşandıgın halde tek çocukla yetinmeyip üstüne bir de ortada mükemmel bir yuva varmış gibi ikilemişsin.
Oldukça dizilere konu olacak hayatlarınız, gündüz kuşagı programlarında seyirlik hayatlarınız var.
Ha aldatılır affeder insan.
Canı ister affeder.
Sizin konu çok çok çok ötesi.
Mevzunuz aldatılmak değil yani.
Çocuklarınıza çok yazık.
Ortada birbirinden değişik anne baba figuru var, yazıktır ki bu ortamda büyüyorlar, şahit oluyorlar.

Valla buralarda bu konuda aldatılmak affedilecek konuların başında geliyor diyen vardı.eminim ki başınıza gelse affedecek belki de en baş kişi sizsiniz .belki diğer linç edenler ..:)
Ya sen adamin senden vazgecisini hazmademedin su an burda millete laf sokarak rahatliyosun nasil bi ruh hastasisin ben anlayamadim

Mesela ne olsaydı artık bu adamı bırakırdınız?Kırmızı çizginiz nedir gerçekten çok merak ediyorum. Hayır insan aldatıldığı, hakarete ve şiddete uğradığı, küfürler yediği halde ayrılmaya sebep görmüyorsa ne olması lazım sebep olması için?

Mesela ne olsaydı artık bu adamı bırakırdınız?Kırmızı çizginiz nedir gerçekten çok merak ediyorum. Hayır insan aldatıldığı, hakarete ve şiddete uğradığı, küfürler yediği halde ayrılmaya sebep görmüyorsa ne olması lazım sebep olması için?
Öldürmesi.
Otomatikmen bitiyor.

Öldürmesi.
Otomatikmen bitiyor.
Ben artık bu kadının gerçek olduğuna inanmıyorum ya. Bence bizi sinirlendirip sinirlendirip eğleniyor. Yoksa biraz aklı olan yetişkin bir insanın bu kadar aciz ve gurursuz olması mümkün değil.

Ay kızlar tamam onurlu insanlar tamam sizsiniz :)
Mesajların hepsini okumadım ama sizin psikoloji normal değil burada o kadar insan yüzünüze tükürse çok şükür diyorsunuz
Kendinizi ezdirmek için gururunuzu onurunuzu ayaklar altında çiğnetmek için uğraşıyorsunuz bundan zevk alıyor gibisiniz
Şifalar dilerim
Hakikaten o çocuklara yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X