- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 40
Demem benim midem kaldirmaz merak etmeyin herkes öyle onursuz değilÖyle demeyin valla dışarıda hazır bekleyen bir sürü kdın var .:)gidince de neden gitti dersiniz benim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demem benim midem kaldirmaz merak etmeyin herkes öyle onursuz değilÖyle demeyin valla dışarıda hazır bekleyen bir sürü kdın var .:)gidince de neden gitti dersiniz benim gibi
Ay kızlar tamam onurlu insanlar tamam sizsiniz :)Ayy valla bende okuyamadım hepsini ama ilk sayfada yazılandan farklıymış olay
Şaka gibi Bi olay ya
Tamam onurlu insan :)Demem benim midem kaldirmaz merak etmeyin herkes öyle onursuz değil
2K sayfa olmuş hala seni görmek güzelCehenneme kadar yolu var.
O kadar yakışıklı yani kocanız. Aklıma Rutky geldi. Çok benziyorsunuzÖyle demeyin valla dışarıda hazır bekleyen bir sürü kdın var .:)gidince de neden gitti dersiniz benim gibi
Ay kızlar tamam onurlu insanlar tamam sizsiniz :)
H M gördüğün gibi bi yere gelinememiş.Tamam onurlu insan :)
H M gördüğün gibi bi yere gelinememiş.
Bozuk olan senin miden canısıArtık birlikte olsak da ayrıyken saatte 1 görüntülü arar konuşurum öyle başıboş bırakmam artık benim hemcinsim de bozuk
Valla buralarda bu konuda aldatılmak affedilecek konuların başında geliyor diyen vardı.eminim ki başınıza gelse affedecek belki de en baş kişi sizsiniz .belki diğer linç edenler ..:)Bozuk olan senin miden canısı
sen aldatılmamışsın ki.Valla buralarda bu konuda aldatılmak affedilecek konuların başında geliyor diyen vardı.eminim ki başınıza gelse affedecek belki de en baş kişi sizsiniz .belki diğer linç edenler ..:)
Ya sen adamin senden vazgecisini hazmademedin su an burda millete laf sokarak rahatliyosun nasil bi ruh hastasisin ben anlayamadimValla buralarda bu konuda aldatılmak affedilecek konuların başında geliyor diyen vardı.eminim ki başınıza gelse affedecek belki de en baş kişi sizsiniz .belki diğer linç edenler ..:)
Mesela ne olsaydı artık bu adamı bırakırdınız?Kırmızı çizginiz nedir gerçekten çok merak ediyorum. Hayır insan aldatıldığı, hakarete ve şiddete uğradığı, küfürler yediği halde ayrılmaya sebep görmüyorsa ne olması lazım sebep olması için?Valla buralarda bu konuda aldatılmak affedilecek konuların başında geliyor diyen vardı.eminim ki başınıza gelse affedecek belki de en baş kişi sizsiniz .belki diğer linç edenler ..:)
Öldürmesi.Mesela ne olsaydı artık bu adamı bırakırdınız?Kırmızı çizginiz nedir gerçekten çok merak ediyorum. Hayır insan aldatıldığı, hakarete ve şiddete uğradığı, küfürler yediği halde ayrılmaya sebep görmüyorsa ne olması lazım sebep olması için?
Çıkarsa haber verin. Kitap okumayıp filmi çıksa da izlesek diyen insanlar olarak o kadar sayfayı okuyamayız zaten2 k mesaj olmus hepsini okuyamiycam esra erola ne zaman cikarsiniz
Ben artık bu kadının gerçek olduğuna inanmıyorum ya. Bence bizi sinirlendirip sinirlendirip eğleniyor. Yoksa biraz aklı olan yetişkin bir insanın bu kadar aciz ve gurursuz olması mümkün değil.Öldürmesi.
Otomatikmen bitiyor.
Mesajların hepsini okumadım ama sizin psikoloji normal değil burada o kadar insan yüzünüze tükürse çok şükür diyorsunuzAy kızlar tamam onurlu insanlar tamam sizsiniz :)
Yok yok var böyleleri.Ben artık bu kadının gerçek olduğuna inanmıyorum ya. Bence bizi sinirlendirip sinirlendirip eğleniyor. Yoksa biraz aklı olan yetişkin bir insanın bu kadar aciz ve gurursuz olması mümkün değil.
Yahu bu erkekte erkek kafası da değil ki. Bu bildiğin stockholm sendromu gibii bişey. Bu bildiğin mazoşistlik.Yok yok var böyleleri.
Erkekte erkek kafası olan çok var.
Hay onların kafasına valla daha demin kendime şunu dedim 'b.k var gibi ne diye evlendiysen kpps çalışıp atansaydın miss gibi kafa rahattı'Yok yok var böyleleri.
Erkekte erkek kafası olan çok var.