- 14 Ocak 2021
- 121
- 225
- 34
ilişkisini duyup buna katlanmana gerek yokki canım boşan dedim bende yani eşim beni aldatıyor diye başlık açmışsın 3 senedir ayrıyız diyorsun ben anlamadım3 senedir ayrıyız zaten ben annemlerdeyim sadece ilişkisini duydum buna nasıl katlancam dedim o kadar
bence bizi yiyo gibi geliyor valla ben anlayamadım. eşim beni aldatıyor diyor sonrada 3 senedir ayrıyız diyor 3 senedir ayrı olduğum adama eşim demem benYooo evime doncem o kadina kapiyi ben acacagim kocamla da diyordunuz
Daha dün saydırıyodun adama yok küfür etti yok engelledi . Şimdi noldu bi anda . Hani kocandı hiç ayrılmamıştınız?? Valla bu kafada olan bi kadın her şeyi hakediyo. Bi tane değil on tane kadın getirse bile sesiniz çıkmaz öyle bi gurursuzluk. Konuzu kapattırip gidin bence .Bunu kendisini söylediğimde de 3 senedir hayatımda yoksun istiyorsun ki başkası da olmasın ben sen benim yanımdayken 8 senedir aldatmadım bir şey yapmadım kaldı ki ben sana söyledim artık eve gelmesen ben bu eve birini getiririm dedim diyor bizimki farklı evlilik birliğinde bir aldatma yoktu neyse benim konum biraz karışık.burdan yazışarak zor biraz anlamak
Evli değil ki boşansınBOŞAN?
ay ben yanlış anladım eşim beni aldatıyor diyince boşandık kısmını görmemişim kafam karıştı vallaEvli değil ki boşansın
Boşver cnm zaten kimseye kulak asmıyor 2 k mesaj olmuş yazılanlar boşaay ben yanlış anladım eşim beni aldatıyor diyince boşandık kısmını görmemişim kafam karıştı valla
valla boşuna zaman kaybettim resmenBoşver cnm zaten kimseye kulak asmıyor 2 k mesaj olmuş yazılanlar boşa
Üzülme cnm bütün kk bu gaflete düştüvalla boşuna zaman kaybettim resmen
Aldatılmak affedilecek konularin başında gelir kim acabaAffederim aldatma bence affedilecek konuların başında geliyor diyenler de vardı hanfendi.siz kendinize üzülün olur mu?benim üzülecek hiçbir şeyim yok.benim için o kadar yıpratmayın kendinizi
Ailişkisini duyup buna katlanmana gerek yokki canım boşan dedim bende yani eşim beni aldatıyor diye başlık açmışsın 3 senedir ayrıyız diyorsun ben anlamadı
ay Allah aşkına bence siz yorum yapmayın konu kapanmasını bekleyeceğinize .Daha dün saydırıyodun adama yok küfür etti yok engelledi . Şimdi noldu bi anda . Hani kocandı hiç ayrılmamıştınız?? Valla bu kafada olan bi kadın her şeyi hakediyo. Bi tane değil on tane kadın getirse bile sesiniz çıkmaz öyle bi gurursuzluk. Konuzu kapattırip gidin bence .
Ya şu tutarsiz hallerini birak millete laf yetistirecegine kendi sorunlari cozmeye calis herkeste senin derdinden ölüyodu zatenA
ay Allah aşkına bence siz yorum yapmayın konu kapanmasını bekleyeceğinize .
Pardon da ben sizin çocuğunuz değilim .öneri sundunuz tamam bitti .ötesi yok .bir de sizinle uğraşamam rica ediyorum gidin başımdanYa şu tutarsiz hallerini birak millete laf yetistirecegine kendi sorunlari cozmeye calis herkeste senin derdinden ölüyodu zaten
O zaman kapattirin konunuzu ya da cevap vermeyin bu kadar şimşeği üstünüzen çeken siz ve saçma sapan tutarsız davranışlarınız insanlara kötü örnek oluyorsunuzPardon da ben sizin çocuğunuz değilim .öneri sundunuz tamam bitti .ötesi yok .bir de sizinle uğraşamam rica ediyorum gidin başımdan