Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee o zaman bitirin artık her anlamda kafada da bitirin. Fiilen de.. enerjiniz evlatlarınıza aksın. Ayrıca da gençsinşz hala 34 mü 36 mı öyle bişi demiştiniz hayat devam ediyor takılı kalmayın bi adamda
36 yaşındayım.evet artık çocuklarım için her şey

Tazminat davası açınca sonuç alabilir miyim ki ?

Şu 5 para etmez adamı bırakın da önünüze bakın..hayat kısa. Ve siz başka güzellikleri kaçırıyorsunuz..sizinkisi beni nasıl istemez takıntısı olmuş...

Yok ailem kötü değil aksine çok iyi ama işte 3 yıllık evlilikti zaten oturmayan bir evlilikti maddi sorunlar çözülünce yine de iyidi K karışmasalardı keşke
Neden sen calismaya, para kazanmaya baslayinca, düzenli olarak yedigin dayaktan mahrum kaldin sence? Burdan bile mi uyanmiyosun, keske karismasalardi diyosun, bacim sen hala daha yaniyosun keske birlikte olsaydik hala diye, bari soyleme bana fenalik geldi.

Şu 5 para etmez adamı bırakın da önünüze bakın..hayat kısa. Ve siz başka güzellikleri kaçırıyorsunuz..sizinkisi beni nasıl istemez takıntısı olmuş...
Öyle.direkt cinsellik yaşamaları hep aklıma geliyor demek ki sadece o yönden kıskanıyorum.hayat gerçekten kısa .boşverdim ben de

Yok o zamanlarki halini isterdim şimdi asla tBiki

Öyle.direkt cinsellik yaşamaları hep aklıma geliyor demek ki sadece o yönden kıskanıyorum.hayat gerçekten kısa .boşverdim ben de
Ah be, ben de aynı seyi dusunuyorum da sevişmek isteyen nikaha bakmaz yani gider bulur birini yine sevişir... ya da bi baskasıyla sevişmesin diye hayatımı mı yakayım? Sıg dusunmemek lazım.

ayrıca o biriyle seviyorsa ileride sende sevişebilirsin yani bu da hayatın gerçegi. Erkek yapar kadın yapamaz diye bişi yok.

Şu anda başkasına dokunmak fikri bana iğrenç geliyor

Ohanneeesss sadece ilk sayfaları okumuştum.
Konu sahibi evli değil mi? Kocam dediği insan bekar biri mi? Ay neler neler Konuyu biliyorsan sevabına kısacık bir özet geçsen bana neler oluyor burda çok merak ettim

Ohanneeesss sadece ilk sayfaları okumuştum.
Konu sahibi evli değil mi? Kocam dediği insan bekar biri mi? Ay neler neler Konuyu biliyorsan sevabına kısacık bir özet geçsen bana neler oluyor burda çok merak ettim
Eski eşi, boşandıktan sonra beraber barismişlar, o ara bir çocukları daha olmuş hatta ama tekrar resmi nikah kı ymamışlar, 2019 dan beri ise ailesinin evinde konu sahibi, hafta sonları görüşüyorlarmış, Kasım Ayi'ndan sonra o gitmeleri de bırakmış.

Ha bu arada, ikinci çocuğun kendinden olmadığını iddia edip DNA testi istemiş böyle mükemmel bir ilişki. Ortada eş yok eski eş var.

Yok artık daha neler
O çok garipsediğimiz diziler falan gerçek demek ki şu yaşananlara bak Türk dizi senaryolarından daha marjinal bir hikaye.
Çok teşekkür ederim cevap için, müsadenle bir yaşıma daha giriyorum şuracıkta

Cocuklarinizla esiniz kadar ilgilenmiyorsunuz gibi geliyor bana. Umarim yaniliyorumdur. Esinizi cok kafaya takip, cocuklari ihmal ederseniz, sevgisiz ilgisiz buyurlerse ilerde onlarin sevgisini ve saygisini da kaybedebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…