Çalışmıyor galiba .oğluyla anne babasının evinde .Lafta sen üç kuruş maaş alıyordun ama, seni paran için istemiyordu lafta. Ama aynı adam işsiz kalsan yüzüne de bakmazdı de mi, ahh neler de bulmuştun kendini kandırmaya? O kadın çalışıyor mu?
36 yaşındayım.evet artık çocuklarım için her şeyEee o zaman bitirin artık her anlamda kafada da bitirin. Fiilen de.. enerjiniz evlatlarınıza aksın. Ayrıca da gençsinşz hala 34 mü 36 mı öyle bişi demiştiniz hayat devam ediyor takılı kalmayın bi adamda
Tazminat davası açınca sonuç alabilir miyim ki ?Allah akıl fikir versin size . Keşke çocuklarınız hiç olmasaydı . Hala belki düzelir diyorsunuz . Düzelmesini beklediğiniz şey nedir ? Yazık , yazık !!!!
Hala o kadını öldürür vs yazıyorsunuz tövbe tövbe. Aklı başında olması gereken bir insandınız , öğretmensiniz , annesiniz hala çirkin çirkin laflar edip , kat be kat fazlasını duyup yerinize oturuyorsunuz .
Yok neymiş paramparça olmuşsun da bırakılmışsın .
Sayfalarca gitsem ertesi gün nikah kıyarız diyordunuz . Umarım akıllanırsınız .
Çocuklarınıza bir daha böyle derse kayıt altına alın ve tazminat davası açın .
Aman ne bileyim çocukların sizinle kalmadı da bana pek sağlıklı gelmiyor çünkü siz de offff yazamıyorum vallahi .
Öğrencilerime sürekli söylediğim söz “ kötü insanlar kötü konuşur . “
Neden sen calismaya, para kazanmaya baslayinca, düzenli olarak yedigin dayaktan mahrum kaldin sence? Burdan bile mi uyanmiyosun, keske karismasalardi diyosun, bacim sen hala daha yaniyosun keske birlikte olsaydik hala diye, bari soyleme bana fenalik geldi.Yok ailem kötü değil aksine çok iyi ama işte 3 yıllık evlilikti zaten oturmayan bir evlilikti maddi sorunlar çözülünce yine de iyidi K karışmasalardı keşke
Öyle.direkt cinsellik yaşamaları hep aklıma geliyor demek ki sadece o yönden kıskanıyorum.hayat gerçekten kısa .boşverdim ben deŞu 5 para etmez adamı bırakın da önünüze bakın..hayat kısa. Ve siz başka güzellikleri kaçırıyorsunuz..sizinkisi beni nasıl istemez takıntısı olmuş...
Yok o zamanlarki halini isterdim şimdi asla tBikiNeden sen calismaya, para kazanmaya baslayinca, düzenli olarak yedigin dayaktan mahrum kaldin sence? Burdan bile mi uyanmiyosun, keske karismasalardi diyosun, bacim sen hala daha yaniyosun keske birlikte olsaydik hala diye, bari soyleme bana fenalik geldi.
Ah be, ben de aynı seyi dusunuyorum da sevişmek isteyen nikaha bakmaz yani gider bulur birini yine sevişir... ya da bi baskasıyla sevişmesin diye hayatımı mı yakayım? Sıg dusunmemek lazım.Öyle.direkt cinsellik yaşamaları hep aklıma geliyor demek ki sadece o yönden kıskanıyorum.hayat gerçekten kısa .boşverdim ben de
Şu anda başkasına dokunmak fikri bana iğrenç geliyorAh be, ben de aynı seyi dusunuyorum da sevişmek isteyen nikaha bakmaz yani gider bulur birini yine sevişir... ya da bi baskasıyla sevişmesin diye hayatımı mı yakayım? Sıg dusunmemek lazım.
ayrıca o biriyle seviyorsa ileride sende sevişebilirsin yani bu da hayatın gerçegi. Erkek yapar kadın yapamaz diye bişi yok.
Ee iyi kafanız yerine geliyor heraldeŞu anda başkasına dokunmak fikri bana iğrenç geliyor
Yine birbirimizi engelledik.dün kızımı ver dedi.vermeyince küfür etti kapattı ben de engelledim .kendini iyice bir şey sandı.halbuki ben de onun yaptığını yapabilsem çoktan unuturdum onu ve yaptıklarınıNedir son durumlar..
Yanınamı istedi telefona filanmı yoksa.Yine birbirimizi engelledik.dün kızımı ver dedi.vermeyince küfür etti kapattı ben de engelledim .kendini iyice bir şey sandı.halbuki ben de onun yaptığını yapabilsem çoktan unuturdum onu ve yaptıklarını
Telefonla konuşmak istediYanınamı istedi telefona filanmı yoksa.
Anladım..Telefonla konuşmak istedi
Ohanneeesss sadece ilk sayfaları okumuştum.Konu da ki asıl namussuz size barışalım derken diğer taraftan hayatına başka kadın alan eski eşiniz ama ne hikmetse siz onunla barışma umudu taşıyorsunuz.
Resmi olarak evli değilsiniz sizin hala kocam kocam dediğiniz adam, kadına boşandığımizi kabul etmiyor, takıntılının teki demiştir büyük ihtimalle. Siz burada hala kadına laf edin durun.
Eski eşi, boşandıktan sonra beraber barismişlar, o ara bir çocukları daha olmuş hatta ama tekrar resmi nikah kı ymamışlar, 2019 dan beri ise ailesinin evinde konu sahibi, hafta sonları görüşüyorlarmış, Kasım Ayi'ndan sonra o gitmeleri de bırakmış.Ohanneeesss sadece ilk sayfaları okumuştum.
Konu sahibi evli değil mi? Kocam dediği insan bekar biri mi? Ay neler nelerKonuyu biliyorsan sevabına kısacık bir özet geçsen bana neler oluyor burda çok merak ettim
Yok artık daha nelerEski eşi, boşandıktan sonra beraber barismişlar, o ara bir çocukları daha olmuş hatta ama tekrar resmi nikah kı ymamışlar, 2019 dan beri ise ailesinin evinde konu sahibi, hafta sonları görüşüyorlarmış, Kasım Ayi'ndan sonra o gitmeleri de bırakmış.
Ha bu arada, ikinci çocuğun kendinden olmadığını iddia edip DNA testi istemiş böyle mükemmel bir ilişki. Ortada eş yok eski eş var.