Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet haklısınz düşünmeden karar verip bu yanlış karardan dönmek isteyen bir kadının hamileliği ex eşinin hapise girmesine denk geldi. E mutlaka eve gelen mesajlar gösterildiği halde devam eden çoluk çocuk tınmayan bir kadından namussızdur Olabilir o kadın masum namuslu evet öyle
Nikahı da şimdi istesem olacak bunu sayfalarca yazdımm

Eski eşinizin sizden vazgeçmeme nedeni sizin mesleğiniz olması, devlet memuru olmanız, granti bir işinizin gelirinizin olması olabilir. Oh mis, banka gibi kadın. Ee, kendi ahlaki açısından bakınca da siz namuslu güvenilirsiniz. O başka kadınlarla gönül eğlendirirken siz kısas yapıp başka adamlarla birlikte olmuyorsunuz. Adamın kaçamaklarının üzerini örtmeye hazırsınız. Tabi ki barışalım der.
barışalım diyo ama ailesiyle görüşmeme şartıda var

E neden eve alıyor plan yapıyor benle arkadaşlar
Bu adamın sevgisinden değil senin genişliğinden kaynaklanıyor (bulabildiğim en hafif tabir bu)

Nikahı da şimdi istesem olacak bunu sayfalarca yazdımm
Yahu sorun zaten senin hala bunu istiyor olabilmen. Adama hava hoş. Karşısında sövse dövse namusuna dil uzatsa bile gitmeyecek ve eve para getirecek bir kadın var. Kadının yokluğunda başka bir kadın bile geiterebiliyor ama kadın yine kadını suçlu görüp onu kafaya takacak kadar saf. (dilim saf diyor ama gönlümden geçen kelime bu kadar masum değil)
Bu şartlara bizim ülkemizde salyası akarak atlayacak erkek çok. Tabi nikah isterler de bunu kendine yakıştırabilecek bir kadın yok (sizi saymazsak)

neden? sonuçta o da seni seviyor ama sevişebiliyor başkasıyla sen neden sevişmezsin?
tamam da eşin değil sonuç olarak.
eve de istediği kadını getirir.
eşyalarını al madem evden.
düzenini şimdi oturduğun evde kur.
Hani 10 gün önce bile farklı şeyler konuştuk ya şöyle yaparız böyle yaparız o yüzden eşyaları alma gibi konuya gelmedi sıra

Ben mesaj attım kadına 2 çocuk var sorunları düzeltme aşamasındayız şu an o yüzden evde değilim şeklinde mesaj attığım halde benim düzenimin olduğu eve gelmeye devam ediyor .bence bu evet namussuzluk.

Aferin kız, göster o kadınlara günlerini.
Gönülden bağlı beyinin ağzı dili yok, kadınlar zorla girmişler hayatına garip bulmuşlar adamcağızı.
Sayfalarca adamın gayretlerini okuduk burada, bir türlü kurtaramamış yakasını şu kadından, nasıl çabalar göstermiş öyle; size mesajlar atmış anlatmış hep kadınların neler yaptığını kendisine.

Zorla sevişmeler, zorla öbüşmeler, zorla aldırılan donlar... Aklını çelmek için her şeyi yabmış bu pis gadınlar.
Sizin yüzünüze gözünüze şamar olup kalkan elleri, zorla okşamış onları kalçalara şamar olmuş oh yea olmuş tanrım bunlar ne büyük acılar bu adam daha nasıl dayansın buna?

Ne desek anlamiyo abla sinir krizi geçircez yakında ama yok anlamiyo 😅
Herkes kendi tercihlerini yaşar, kişi kendi istemedikçe dışarıdan kimse bu tercihleri değiştiremez, bekar bir adam kendi tercihlerini yaşıyor, o bekar adamdan çocukları olan kadın kendi tercihlerini yaşıyor.
Bir kadın namusuna dil uzatan, kendisinden olan çocuğa bile DNA testi isteyen adamla yaşamak istiyorsa yapacak bir şey yok, mübarek olsun denir mutluluklar dilenir.

Evet haklısınz düşünmeden karar verip bu yanlış karardan dönmek isteyen bir kadının hamileliği ex eşinin hapise girmesine denk geldi. E mutlaka eve gelen mesajlar gösterildiği halde devam eden çoluk çocuk tınmayan bir kadından namussızdur Olabilir o kadın masum namuslu evet öyle
Canim o zaman sana bu durumu soyel izah ediyim bi cift bosaniyo adamin eski esinden cocugu var adamin hayatina baska bi kadin girince o kadar namussuz mu oluyor bu gayet normal degil mi adam seni kotuluyo ki ayrildik yakamdan dusmuyor diye anlatiyo ki kadin da seni kâle almiyor cunku siz bosanmissiniz adam sana ragmen o kadinla olmuş dpnuna kadar almiş demek ki halinden memnun farkli fantezilerle ask hayatlarini canlandiriyolar boyle bi hayat yasiyorlar ve bu onlari ilgilendirir adam kadini istiyosa kadin adami istiyosa sana halt etmek duser senin msjini da kimse kâle almaz o is bitmis ask sevgi saygi hicbir sey kalmis hayatinizda paramparca olmussunuz kirilan bir seyi geri birlestirdiginde aynisi olabiliyor mu bir bardagi tekrar birlestir bakalim su alinca sizdirmayacak mi sorunlar artik yakanizi birakmayacak o tren kacmis bazi seyleri coktan yitirmissiniz sen gecmiste sevdigin adami ariyorsun ama o artik yok bunu kabullen hayatina bak cocuklarin buyuyecek eger iyi bir anne olursan sorunlarini bi kenara atip onlara tutunursan onlar seni yalniz birakmaz tek derdin yalnizliksa ve ayrica hayatin sana neler getirecegini asla bilemezsin "her zorlukla beraber bir kolaylık vardır."

Canim o zaman sana bu durumu soyel izah ediyim bi cift bosaniyo adamin eski esinden cocugu var adamin hayatina baska bi kadin girince o kadar namussuz mu oluyor bu gayet normal degil mi adam seni kotuluyo ki ayrildik yakamdan dusmuyor diye anlatiyo ki kadin da seni kâle almiyor cunku siz bosanmissiniz adam sana ragmen o kadinla olmuş dpnuna kadar almiş demek ki halinden memnun farkli fantezilerle ask hayatlarini canlandiriyolar boyle bi hayat yasiyorlar ve bu onlari ilgilendirir adam kadini istiyosa kadin adami istiyosa sana halt etmek duser senin msjini da kimse kâle almaz o is bitmis ask sevgi saygi hicbir sey kalmis hayatinizda paramparca olmussunuz kirilan bir seyi geri birlestirdiginde aynisi olabiliyor mu bir bardagi tekrar birlestir bakalim su alinca sizdirmayacak mi sorunlar artik yakanizi birakmayacak o tren kacmis bazi seyleri coktan yitirmissiniz sen gecmiste sevdigin adami ariyorsun ama o artik yok bunu kabullen hayatina bak cocuklarin buyuyecek eger iyi bir anne olursan sorunlarini bi kenara atip onlara tutunursan onlar seni yalniz birakmaz tek derdin yalnizliksa ve ayrica hayatin sana neler getirecegini asla bilemezsin "her zorlukla beraber bir kolaylık vardır."
Ben kadına mesajları gösterdim ama işte ben de onu diyorum kadının bana inanması lazım değil mi erkek sonuçta o diyor ki madem 3 ay sonra tatile gidelim nikah kıyalım filan diyorsan ben beklemiyorum bu kadını getiriyorum ya şimdi gel ya da ona devam ederim diyor.işte adam tamamen gitmiyor ki seni seviyorum slaytlar videolar şu bu madem buna neden gerek duyuyor .eğer 2 tarafta yaşananlardan ders alsa yine esksiis gibi olunabilir ben o düşüncede değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X