Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
niye papağan gibi aynı soruyu sorup duruyorsun?
kırk kere cevaplandı.
düzeni olacak adamın bedava temizlikçisi yemeği yapılacak çamaşırı yıkanacak.
ne sanıyorsun seni sevdiği için mi gel diyor sana?
nasıl bu kadar özsaygısızsın aklım almıyor.
bu adam değil mi ikinci çocuk benden mi nereden bileyim dna testi yapalım diyen?
sen neden kendine çöp muamelesi yaptırmak için bu heveslisin?
Ben evde yemek temizlik çok yapan biri değilim ki o yapıyor çoğunlukla .hani öyle ev hanımlından anlamam.ama evet gitmek istemiyorum. O eve

Yabancığım, eforuna yazık canım, gel gidelim. Ben şahsen söz aldım, evlenirse yazacak bize.
Evlenmekle olmaz, kocasının başından bir yere ayrılmaması da lazım, yalnız kalırsa mazallah eve yine kadın getirmek zorunda kalır adamcağız:deli:

Ne kadar manipüle etmiş sizi.

Evlilik içinde yaşadığınız sorunların karşılığı bu olamaz ki.

Neden bunları rahat rahat yapıyor biliyor musunuz? Siz çocuğunuz için DNA testi isteyen, sizi döven, ailenize olmadık laflar eden biricik kocanızla bu kadar seye rağmen devam etmissiniz. Adam sizi neden ciddiye alsin, neyinizi alsın?
Evet başlarda böyle değildi kaybetmekten korkardı

Kadına o mesajları göndermeniz bile o kadar küçük düşürücü bir hakaret de sizin için. Sanki kadın zorla giriyor o eve. O kadın gitmese başka kadın gidecek çünkü sizin kocam kocam dediğiniz eski eşiniz "ahlaksız'.

kadınla kafayı bozmuş. takıntılı değilim diyor ama kadına takıntılı. kadının gururuyla oynayacakmış. fantezisi de kadın eve geldiğinde kadına kapıyı açıp biz barıştık bu evin hanımı benim demek. kendi gururundan çok kadının gururuna takmış. hırsını alması lazımmış. ama eski sevgilisinden hırsını nasıl alacağını ısrarla söylemiyor.

Çocuğunun ayaklanmasını filan bekleme.
Yoksa onun da elinden tutup döneceksin o adama.
Bunu burdan biz anladık.
Online hizmet veren psikologlar var.
Oturduğun yerden yardım alabilirsin.

Artık erteleme, bahane bulma, ‘namussuz kadın’ diye savunma mekanizması kullanıp asıl suçluyu gözardı etme, destek al ve gerçekleri gör.

Adam bekar, diğer kadın bekar,
alan memnun veren memnun.
Ortada bir namussuzluk yok bunu gör lütfen.

Kocan ikili oynuyor.
Sana dön, gel derken eminim diğer kadına da senin için ‘kadın takıntılı, peşimi bırakmıyor’ diyordur.
Geri dönersen ikinizi birlikte idare edecek.
Fırsatını bulduğunda üç, dört diye yenilerini ekleyecek hayatına.
Online psikolog araştırıcam

İyi de ben photoshopla da bana öyle mesajlar atılmış gibi gösterebilirim.
yada kadın da adamla ciddi düşünmüyor umursamıyor
Eski kocasının umursamadığı kadını ben neden düşüneyim diyor
Hepsini geç
Eve gidip duvara bişeyler yazmalar vs bunlar meslekten atılmaya da mahkemelerde sürünmeye de yeterli gelir. O kadın sırf canını yakmak için bile yapabilir bunu. Kendine gel çocuklarına böyle mi örnek olacaksın?
Online psikolog araştırıcam çünkü artık nefes alamıyorum 5 dk uzağımda neler olduğunu düşündükçe

kadınla kafayı bozmuş. takıntılı değilim diyor ama kadına takıntılı. kadının gururuyla oynayacakmış. fantezisi de kadın eve geldiğinde kadına kapıyı açıp biz barıştık bu evin hanımı benim demek. kendi gururundan çok kadının gururuna takmış. hırsını alması lazımmış. ama eski sevgilisinden hırsını nasıl alacağını ısrarla söylemiyor.
Hırs mı ne hırsı 🤔

Kadını kadını hayatından çıkartıp, yalandan bir iki terapiste gitse dünden razı ki barışmaya eski eşle.

Hırs mı ne hırsı 🤔

Kadını kadını hayatından çıkartıp, yalandan bir iki terapiste gitse dünden razı ki barışmaya eski eşle.
Bak şimdi canım benim, kendi nikahsız bebe yapmış (yargılamıyorum), o kadın da nikahsız sevişiyor (bunu hiç yargılamıyorum). Her ne kadar ben farklıyım dese de biliyor ki, hiçbir farkı yok. O eve gitmek, o adam ile evlenmek istiyor çünkü farksızlığın aradan kalkması lazım. Afedersin aklınca kendi evinin hanımı olacak, o kadını da o...sıfatına sokacak. Bu düşünce yapısını da anlayamadım, sevgili sıfatındaki bir kadın diğer kadını evin hanımı benim diye evden kovunca ne değişecek, en fazla evden kovmuş olur, o kadın da başka bir bekar evi bulur elbet gidecek. Lan uyu uyan beynim açıldı, tüm hafta işyerinde bozuk sisteme sinirlenmekten beynim sosise dönmüş meğer. Ben bazı şeyleri kabullendim artık. Herkes saygı bekleyecek diye birşey yok ilişkisinden, herkes saf sevgi bekleyecek diye birşey yok. İnsanlar bizim normalimiz dışında birşeyler yaşayabilir, kadın tekrar aldatılmayı, dövülmeyi namusuna kadar laf yemeyi (dna testi) göze alıyor. Ama keşke çocukları ortak etmese bu bdsm tarzı ilişkisine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X