Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir adama istemedikçe nasıl yapışabilir ki bir kadın?
Sizin de bahaneniz bu mu yani? Adam her haltı yapmış ama size, sen gelirsen o gidecek demiş diye sizi istemiş mi oluyor?
Benimle yapamadıklarını onunla yapıyor diye aklınızca “helaliyim ben, ee her şeyi yapamam o kadın irispi o yüzden onu kullanıyor”a getiriyosunuz. Siz evlenilecek kızmışsınız o eğlenilecek tabi. Ama sizin oğlan eğlenmeyi bırakamamış bir türlü. Erkek o erkek, ihtiyaçları var karısıyla yapamadığı di mi? Sado mazo ihtiyaçlarını irispilerle yapıyor ama akşama helali karısına dönüyor en nihayetinde. Çünkü siz öyle kadın değilsiniz.

Oldu mu?

Sizin de bahaneniz bu mu yani? Adam her haltı yapmış ama size, sen gelirsen o gidecek demiş diye sizi istemiş mi oluyor?
Benimle yapamadıklarını onunla yapıyor diye aklınızca “helaliyim ben, ee her şeyi yapamam o kadın irispi o yüzden onu kullanıyor”a getiriyosunuz. Siz evlenilecek kızmışsınız o eğlenilecek tabi. Ama sizin oğlan eğlenmeyi bırakamamış bir türlü. Erkek o erkek, ihtiyaçları var karısıyla yapamadığı di mi? Sado mazo ihtiyaçlarını irispilerle yapıyor ama akşama helali karısına dönüyor en nihayetinde. Çünkü siz öyle kadın değilsiniz.

Oldu mu?
Tamam
Çok şükür buna da.
En azından bir ilerleme var.
evet zaman da ilaç olacak

Geçen araştırdım online terapiler 150 civarında üstelik çok iyi psikologlar tarafından veriliyor. Ben kliniğe gittiğim zaman seansı 400dü, online baya uygun yani
150 deneme sonrası seans 250 ye çıkıyor 45 dakikası.seans haftada 1 mi oluyor veya nasıl oluyor kaç seans sürer acaba çünkü her hafta her hafta 250 biraz zorlayabilir .o adam çocuklara asla bez bile almaz hep ben .o yüzden çok uzun sürer veya sık aralıklarla almam gerekirse biraz kendimi ayarlayıp öyle almam lazım

150 deneme sonrası seans 250 ye çıkıyor 45 dakikası.seans haftada 1 mi oluyor veya nasıl oluyor kaç seans sürer acaba çünkü her hafta her hafta 250 biraz zorlayabilir .o adam çocuklara asla bez bile almaz hep ben .o yüzden çok uzun sürer veya sık aralıklarla almam gerekirse biraz kendimi ayarlayıp öyle almam lazım
Benim psikoloğumda her hafta terapi yapmak istemişti fakat beni de maddi olarak zorlayacağı için her hafta yapmadık. Ayda bir makul 👍🏻

Benim psikoloğumda her hafta terapi yapmak istemişti fakat beni de maddi olarak zorlayacağı için her hafta yapmadık. Ayda bir makul 👍🏻
Yani sadece konuşuyor mu yoksa hani görevler mi veriyor bugün şunu yap gibi yani ?mesela biri tanıtımlarında saplantılı durumları da tedavi edeceğini söylemiş sadece konuşarak mı seans

Yani sadece konuşuyor mu yoksa hani görevler mi veriyor bugün şunu yap gibi yani ?mesela biri tanıtımlarında saplantılı durumları da tedavi edeceğini söylemiş sadece konuşarak mı seans
Görev verdiği de oluyor, bende travmatik olaylarımı tekrar canlandırmıştı mesela o sayede kurtulmuştum. Nasıl bir yol izleyeceği kişiden kişiye değişiyor. Mutlaka dene pişman olmayacaksın

Ben mesaj attım kadına 2 çocuk var sorunları düzeltme aşamasındayız şu an o yüzden evde değilim şeklinde mesaj attığım halde benim düzenimin olduğu eve gelmeye devam ediyor .bence bu evet namussuzluk.
Demek ki eski kocan onu başka bir şeye inandırmış. Allah bilir arkanızdan neler anlatıyo ki kadın da size inanmıyo. Takıntılı demiştir inanma ona demiştir... yani bunu cidden düşünemiyo musunuz siz?

Yok hala evinize gelip namussuzluk yapıyomuş.
Çok affedersin de sende nikahsız çocuk yapmışsın adamdan boşuna nikah var falan da deme yok çünkü. Üstelik adam hapisteyken!

Kendisi öyle diyor bilmiyorum. Ki .sevmese seviyorum dicek karakter de değil asla değil

Sevmese çağırır mı?
İyi olsa ağlar mı ha?
Diyorum bak bu adam deli gibi aşık.
Diğer kadınlarla sevişirken hep ağlıyor hep.
Öbür kadına git diyemiyor kafasına silah dayalı, tecavüze uğruyor adam.
Git evine de kurtar bu adamı, eli kolu bağlı bacağı kolu tutmuyor yazıktır.
Aynı kaşıkla mısır yemek duyduğum en romantik hareket, bırak sil o dayakları, küfürleri... Aynı kaşıktan mısır yemişsiniz daha ne?

neden? sonuçta o da seni seviyor ama sevişebiliyor başkasıyla sen neden sevişmezsin?

Soruma cevap versene?

Demek ki eski kocan onu başka bir şeye inandırmış. Allah bilir arkanızdan neler anlatıyo ki kadın da size inanmıyo. Takıntılı demiştir inanma ona demiştir... yani bunu cidden düşünemiyo musunuz siz?

Yok hala evinize gelip namussuzluk yapıyomuş.
Çok affedersin de sende nikahsız çocuk yapmışsın adamdan boşuna nikah var falan da deme yok çünkü. Üstelik adam hapisteyken!
Evet haklısınz düşünmeden karar verip bu yanlış karardan dönmek isteyen bir kadının hamileliği ex eşinin hapise girmesine denk geldi. E mutlaka eve gelen mesajlar gösterildiği halde devam eden çoluk çocuk tınmayan bir kadından namussızdur Olabilir o kadın masum namuslu evet öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X