Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ara sayfaları biraz okudum da gerçekten neler yaşıyorsunuz?
boşanmışsınız bitmiş, size vuran adamdan bi çocuk daha yapmışsınız. Size el kaldıran bi insanı nasıl arzularsınız?
hakaretler hapishanler vs neler yaşanmış ama siz hala aynı adamda takılısınız
Adam bekar, diğer kadın bekar eee onlar beraber oluyor diye niye kadına namussuz damgası yaptırıyorsun. Asıl takıntılı olan sensin bak diğer kadın boşanmış önüne bakmış sende baksana, sağlıklı olan bu.
ayrıca kadını eve çağırıp rezil edecem diyorsunuz ya ben böyle bi olaya şahit olsam size gülerim. Sanki eski kocanıza zorla tecavüz etmişler gibi olay çıkartmak neden? Yok şöyle ilişki yaşıyorlar yok burdan yapıyorlar yahu sanane. Bunları sana anlatmalarına nasıl müsade edersin
Ben mesaj attım kadına 2 çocuk var sorunları düzeltme aşamasındayız şu an o yüzden evde değilim şeklinde mesaj attığım halde benim düzenimin olduğu eve gelmeye devam ediyor .bence bu evet namussuzluk.

Çok alakalı.
Okumuş, meslek sahibi kadınsınız.
Doğru, yanlış, ahlak, onur, gurur vb kavramları bilip çocuklara aktarmakla yükümlü olduğunuz bir mesleği icra ediyorsunuz.
‘Özel hayatla mesleğimi karıştırmıyorum’ argümanına sığınmayın lütfen çünkü insan kendinde olmayan, içselleştiremediği duyguları, kazanımları başkasına aktaramaz.

Bırakın öğrencilerinizi iki evladınız var.
Onlara rol model olarak böyle bir babayı mı reva görüyorsunuz?
Çocuklarınızı büyütmek istediğiniz aile ortamı bu mu?
Hayata bakışınız, vizyonunuz bu mu?
Özsaygınız hiç mi yok?
Dünyada erkek kıtlığı mı var?
Eşiniz som altından mı?
Kendinize gelin lütfen ve acilen psikolojik destek alın.

Konu ben boşanırım , sen niye boşanmıyorsun? Değil.
Bunca sayfadan, yazılan onlarca yorumdan çıkardığınız sonuç buysa hepimiz boşuna uğraşmışız zaten.
İşte ben kafamda bitiremediğim sürece desteğin yararı olur mu acaba?hiç bu duruma düşmemiştim.2013 te sağlıklı mutlu bir bireydim.zamanla bu adam her şeyimi çaldı.onurumu, gururumu, mutluluğumu.kendisinden önce 1 tane erkek arkadaşım oldu.çok iyi biriydi .benden ayrılmak istedi.o kızı seviyor musun dedim.evet dedi.tamam daha seni aramıcam dedim ve bitti .ama bu olayda çok. Zorluk yaşıyorum. Neden bilmem ama nefes alamıyorum o gidicek diye

Ben mesaj attım kadına 2 çocuk var sorunları düzeltme aşamasındayız şu an o yüzden evde değilim şeklinde mesaj attığım halde benim düzenimin olduğu eve gelmeye devam ediyor .bence bu evet namussuzluk.
İyi de kaç yıl önce boşanmışsın düzeltebilecek olsan düzeltirdin zaten, ayrıca adam düzeltmek istese o kadınla görüşmezdi zaten. Muhtemelen kadın o mesajları eski kocana gösterdi o da bırak o manyağı şu kadar yıl önce boşandım hala takıntılı dedi. Çocuklar için arayıp soruyorum yanlış anlıyor dedi.
kadına mesaj atarak niye kendini küçük düşürdün ki? Ayrıca yaptığın şeyler normal değil ve şikayet eden olursa soruşturma geçirirsin. Sonuç ne olur bilinmez tabi ama devlet memuruna yakışmayan hareketlerden müfettişler kapına dayanır.

Konu da ki asıl namussuz size barışalım derken diğer taraftan hayatına başka kadın alan eski eşiniz ama ne hikmetse siz onunla barışma umudu taşıyorsunuz.

Resmi olarak evli değilsiniz sizin hala kocam kocam dediğiniz adam, kadına boşandığımizi kabul etmiyor, takıntılının teki demiştir büyük ihtimalle. Siz burada hala kadına laf edin durun. :KK51:

İyi de kaç yıl önce boşanmışsın düzeltebilecek olsan düzeltirdin zaten, ayrıca adam düzeltmek istese o kadınla görüşmezdi zaten. Muhtemelen kadın o mesajları eski kocana gösterdi o da bırak o manyağı şu kadar yıl önce boşandım hala takıntılı dedi. Çocuklar için arayıp soruyorum yanlış anlıyor dedi.
kadına mesaj atarak niye kendini küçük düşürdün ki? Ayrıca yaptığın şeyler normal değil ve şikayet eden olursa soruşturma geçirirsin. Sonuç ne olur bilinmez tabi ama devlet memuruna yakışmayan hareketlerden müfettişler kapına dayanır.
İşte zaten hapşsten 2019 sonu çıktı yani bir de bebek oldu o sırada.ben de onunla uğraşmaktan bu sorunlarla uğraşamadım.o da tek kaldı evde ve aklı sıra ben gelene kadar böyle devam edecek.Mesajlarda takıntı yok ki karşılıklı gel görüşelim yuvayı kurtaralım .seni çocukları seviyorum mesajları var onun bana attığı.kadın o mesajlardan anlamıyorsa artık dicek bişey yok .ben devlet memuruna yakışmayan şeyler yapmıyorum ayrıca

Konu da ki asıl namussuz size barışalım derken diğer taraftan hayatına başka kadın alan eski eşiniz ama ne hikmetse siz onunla barışma umudu taşıyorsunuz.

Resmi olarak evli değilsiniz sizin hala kocam kocam dediğiniz adam, kadına boşandığımizi kabul etmiyor, takıntılının teki demiştir büyük ihtimalle. Siz burada hala kadına laf edin durun. :KK51:
İşte kendisinin bana attığı mesajları kadına gönderdim diyorum ben de.haftaya gel.seni ve çocuklarımı çok seviyorum.vs ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama tamam ben de pes ettim :)

İşte ben kafamda bitiremediğim sürece desteğin yararı olur mu acaba?hiç bu duruma düşmemiştim.2013 te sağlıklı mutlu bir bireydim.zamanla bu adam her şeyimi çaldı.onurumu, gururumu, mutluluğumu.kendisinden önce 1 tane erkek arkadaşım oldu.çok iyi biriydi .benden ayrılmak istedi.o kızı seviyor musun dedim.evet dedi.tamam daha seni aramıcam dedim ve bitti .ama bu olayda çok. Zorluk yaşıyorum. Neden bilmem ama nefes alamıyorum o gidicek diye
Desteği kafanızda bitirmek için alacaksınız zaten.
Çok bilinmeyenli bir denklem yok ortada.
Çocuklarınızın babası ahlak yoksunu bir adam.
Siz de kurban tuzağına yakalanmış psikolojik olarak sağlıksız bir bireysiniz.
Sizi kurtaracak şey profesyonel destek.
Lütfen uzman araştırmaya başlayın.

Desteği kafanızda bitirmek için alacaksınız zaten.
Çok bilinmeyenli bir denklem yok ortada.
Çocuklarınızın babası ahlak yoksunu bir adam.
Siz de kurban tuzağına yakalanmış psikolojik olarak sağlıksız bir bireysiniz.
Sizi kurtaracak şey profesyonel destek.
Lütfen uzman araştırmaya başlayın.
En kısa zamanda çocuğum biraz daha ayaklanınca

Yani takıntılı boşanmayı kabul etmeyen kadınla çoluk çocuk dışarda poz poz foto çektirdi.çocukla ex karısıyla tek bardaktan tek kaşıkla Mısır yedi(yani o kadar yakın bu ex takıntılı kadınla):)

Yani takıntılı boşanmayı kabul etmeyen kadınla çoluk çocuk dışarda poz poz foto çektirdi.çocukla ex karısıyla tek bardaktan tek kaşıkla Mısır yedi(yani o kadar yakın bu ex takıntılı kadınla):)
Beni sevgilim görür bişey olur düşünmedi :)

İşte zaten hapşsten 2019 sonu çıktı yani bir de bebek oldu o sırada.ben de onunla uğraşmaktan bu sorunlarla uğraşamadım.o da tek kaldı evde ve aklı sıra ben gelene kadar böyle devam edecek.Mesajlarda takıntı yok ki karşılıklı gel görüşelim yuvayı kurtaralım .seni çocukları seviyorum mesajları var onun bana attığı.kadın o mesajlardan anlamıyorsa artık dicek bişey yok .ben devlet memuruna yakışmayan şeyler yapmıyorum ayrıca
İyi de ben photoshopla da bana öyle mesajlar atılmış gibi gösterebilirim.
yada kadın da adamla ciddi düşünmüyor umursamıyor
Eski kocasının umursamadığı kadını ben neden düşüneyim diyor
Hepsini geç
Eve gidip duvara bişeyler yazmalar vs bunlar meslekten atılmaya da mahkemelerde sürünmeye de yeterli gelir. O kadın sırf canını yakmak için bile yapabilir bunu. Kendine gel çocuklarına böyle mi örnek olacaksın?

İşte kendisinin bana attığı mesajları kadına gönderdim diyorum ben de.haftaya gel.seni ve çocuklarımı çok seviyorum.vs ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama tamam ben de pes ettim :)
Kadına o mesajları göndermeniz bile o kadar küçük düşürücü bir hakaret de sizin için. Sanki kadın zorla giriyor o eve. O kadın gitmese başka kadın gidecek çünkü sizin kocam kocam dediğiniz eski eşiniz "ahlaksız'.

Bu adamdan ne koca olur ne baba. Kınamak için yazmıyorum. Yorumları pek okumadım yazdığınıza bakılırsa eve gel yoksa eve kadın almaya devam ederim demesi bile sizin ondan boşanma sebebiniz olmalı. Mesleğiniz var çalışıyorsunuz kimseye muhtaç değilsiniz, siz böyle yaparsanız ileride çocuklarınızın size saygısı kalmaz. Bu adamla birşeyleri düzelte bileceğinize inanıyorsunuz hala. Sonu olmayan sürekli və sürekli acaba şuan nerde ne yapıyor kuşkusuyla yaşamak çok ağır. Burda kim ne yazarsa yazsın siz zaten kendi kafanızda düzelte bileceğiniz bir profil oluşturup ona inanıyorsunuz. Yılan kabuk değiştirir ama huy değiştirmez. Bir defa döven yine döver, aldatan tekrar aldatır. Tecrübeyle sabittir. Ha kendinize bunu reva görüyorsanız o sizin bileceğiniz iş. Saygılar...

En kısa zamanda çocuğum biraz daha ayaklanınca
Çocuğunun ayaklanmasını filan bekleme.
Yoksa onun da elinden tutup döneceksin o adama.
Bunu burdan biz anladık.
Online hizmet veren psikologlar var.
Oturduğun yerden yardım alabilirsin.

Artık erteleme, bahane bulma, ‘namussuz kadın’ diye savunma mekanizması kullanıp asıl suçluyu gözardı etme, destek al ve gerçekleri gör.

Adam bekar, diğer kadın bekar,
alan memnun veren memnun.
Ortada bir namussuzluk yok bunu gör lütfen.

Kocan ikili oynuyor.
Sana dön, gel derken eminim diğer kadına da senin için ‘kadın takıntılı, peşimi bırakmıyor’ diyordur.
Geri dönersen ikinizi birlikte idare edecek.
Fırsatını bulduğunda üç, dört diye yenilerini ekleyecek hayatına.

Ne önemi var ki bunların. Adam kadınla birlikte şuan da. İlişki ayrıntılarını, aldığı çamaşırı söyleyecek kadar ciddiye almıyor sizi o kadar kötü bir noktaya gelmiş herşey.

Hala fotoğraf, tek kaşık diyorsunuz, şaka gibi.

Ne önemi var ki bunların. Adam kadınla birlikte şuan da. İlişki ayrıntılarını, aldığı çamaşırı söyleyecek kadar ciddiye almıyor sizi o kadar kötü bir noktaya gelmiş herşey.

Yabancığım, eforuna yazık canım, gel gidelim. Ben şahsen söz aldım, evlenirse yazacak bize.

Çünkü zamanında ben de onu dinlemedim ciddiye almadım belki ondandır hakettin diyor yani aklınca

E neden eve alıyor plan yapıyor benle arkadaşlar

niye papağan gibi aynı soruyu sorup duruyorsun?
kırk kere cevaplandı.
düzeni olacak adamın bedava temizlikçisi yemeği yapılacak çamaşırı yıkanacak.
ne sanıyorsun seni sevdiği için mi gel diyor sana?
nasıl bu kadar özsaygısızsın aklım almıyor.
bu adam değil mi ikinci çocuk benden mi nereden bileyim dna testi yapalım diyen?
sen neden kendine çöp muamelesi yaptırmak için bu heveslisin?

Çünkü zamanında ben de onu dinlemedim ciddiye almadım belki ondandır hakettin diyor yani aklınca
Ne kadar manipüle etmiş sizi.

Evlilik içinde yaşadığınız sorunların karşılığı bu olamaz ki.

Neden bunları rahat rahat yapıyor biliyor musunuz? Siz çocuğunuz için DNA testi isteyen, sizi döven, ailenize olmadık laflar eden biricik kocanızla bu kadar seye rağmen devam etmissiniz. Adam sizi neden ciddiye alsin, neyinizi alsın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X