Ben mesaj attım kadına 2 çocuk var sorunları düzeltme aşamasındayız şu an o yüzden evde değilim şeklinde mesaj attığım halde benim düzenimin olduğu eve gelmeye devam ediyor .bence bu evet namussuzluk.Ya ara sayfaları biraz okudum da gerçekten neler yaşıyorsunuz?
boşanmışsınız bitmiş, size vuran adamdan bi çocuk daha yapmışsınız. Size el kaldıran bi insanı nasıl arzularsınız?
hakaretler hapishanler vs neler yaşanmış ama siz hala aynı adamda takılısınız
Adam bekar, diğer kadın bekar eee onlar beraber oluyor diye niye kadına namussuz damgası yaptırıyorsun. Asıl takıntılı olan sensin bak diğer kadın boşanmış önüne bakmış sende baksana, sağlıklı olan bu.
ayrıca kadını eve çağırıp rezil edecem diyorsunuz ya ben böyle bi olaya şahit olsam size gülerim. Sanki eski kocanıza zorla tecavüz etmişler gibi olay çıkartmak neden? Yok şöyle ilişki yaşıyorlar yok burdan yapıyorlar yahu sanane. Bunları sana anlatmalarına nasıl müsade edersin
İşte ben kafamda bitiremediğim sürece desteğin yararı olur mu acaba?hiç bu duruma düşmemiştim.2013 te sağlıklı mutlu bir bireydim.zamanla bu adam her şeyimi çaldı.onurumu, gururumu, mutluluğumu.kendisinden önce 1 tane erkek arkadaşım oldu.çok iyi biriydi .benden ayrılmak istedi.o kızı seviyor musun dedim.evet dedi.tamam daha seni aramıcam dedim ve bitti .ama bu olayda çok. Zorluk yaşıyorum. Neden bilmem ama nefes alamıyorum o gidicek diyeÇok alakalı.
Okumuş, meslek sahibi kadınsınız.
Doğru, yanlış, ahlak, onur, gurur vb kavramları bilip çocuklara aktarmakla yükümlü olduğunuz bir mesleği icra ediyorsunuz.
‘Özel hayatla mesleğimi karıştırmıyorum’ argümanına sığınmayın lütfen çünkü insan kendinde olmayan, içselleştiremediği duyguları, kazanımları başkasına aktaramaz.
Bırakın öğrencilerinizi iki evladınız var.
Onlara rol model olarak böyle bir babayı mı reva görüyorsunuz?
Çocuklarınızı büyütmek istediğiniz aile ortamı bu mu?
Hayata bakışınız, vizyonunuz bu mu?
Özsaygınız hiç mi yok?
Dünyada erkek kıtlığı mı var?
Eşiniz som altından mı?
Kendinize gelin lütfen ve acilen psikolojik destek alın.
Konu ben boşanırım , sen niye boşanmıyorsun? Değil.
Bunca sayfadan, yazılan onlarca yorumdan çıkardığınız sonuç buysa hepimiz boşuna uğraşmışız zaten.
İyi de kaç yıl önce boşanmışsın düzeltebilecek olsan düzeltirdin zaten, ayrıca adam düzeltmek istese o kadınla görüşmezdi zaten. Muhtemelen kadın o mesajları eski kocana gösterdi o da bırak o manyağı şu kadar yıl önce boşandım hala takıntılı dedi. Çocuklar için arayıp soruyorum yanlış anlıyor dedi.Ben mesaj attım kadına 2 çocuk var sorunları düzeltme aşamasındayız şu an o yüzden evde değilim şeklinde mesaj attığım halde benim düzenimin olduğu eve gelmeye devam ediyor .bence bu evet namussuzluk.
Konu da ki asıl namussuz size barışalım derken diğer taraftan hayatına başka kadın alan eski eşiniz ama ne hikmetse siz onunla barışma umudu taşıyorsunuz.Ben mesaj attım kadına 2 çocuk var sorunları düzeltme aşamasındayız şu an o yüzden evde değilim şeklinde mesaj attığım halde benim düzenimin olduğu eve gelmeye devam ediyor .bence bu evet namussuzluk.
İşte zaten hapşsten 2019 sonu çıktı yani bir de bebek oldu o sırada.ben de onunla uğraşmaktan bu sorunlarla uğraşamadım.o da tek kaldı evde ve aklı sıra ben gelene kadar böyle devam edecek.Mesajlarda takıntı yok ki karşılıklı gel görüşelim yuvayı kurtaralım .seni çocukları seviyorum mesajları var onun bana attığı.kadın o mesajlardan anlamıyorsa artık dicek bişey yok .ben devlet memuruna yakışmayan şeyler yapmıyorum ayrıcaİyi de kaç yıl önce boşanmışsın düzeltebilecek olsan düzeltirdin zaten, ayrıca adam düzeltmek istese o kadınla görüşmezdi zaten. Muhtemelen kadın o mesajları eski kocana gösterdi o da bırak o manyağı şu kadar yıl önce boşandım hala takıntılı dedi. Çocuklar için arayıp soruyorum yanlış anlıyor dedi.
kadına mesaj atarak niye kendini küçük düşürdün ki? Ayrıca yaptığın şeyler normal değil ve şikayet eden olursa soruşturma geçirirsin. Sonuç ne olur bilinmez tabi ama devlet memuruna yakışmayan hareketlerden müfettişler kapına dayanır.
İşte kendisinin bana attığı mesajları kadına gönderdim diyorum ben de.haftaya gel.seni ve çocuklarımı çok seviyorum.vs ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama tamam ben de pes ettim :)Konu da ki asıl namussuz size barışalım derken diğer taraftan hayatına başka kadın alan eski eşiniz ama ne hikmetse siz onunla barışma umudu taşıyorsunuz.
Resmi olarak evli değilsiniz sizin hala kocam kocam dediğiniz adam, kadına boşandığımizi kabul etmiyor, takıntılının teki demiştir büyük ihtimalle. Siz burada hala kadına laf edin durun.
Desteği kafanızda bitirmek için alacaksınız zaten.İşte ben kafamda bitiremediğim sürece desteğin yararı olur mu acaba?hiç bu duruma düşmemiştim.2013 te sağlıklı mutlu bir bireydim.zamanla bu adam her şeyimi çaldı.onurumu, gururumu, mutluluğumu.kendisinden önce 1 tane erkek arkadaşım oldu.çok iyi biriydi .benden ayrılmak istedi.o kızı seviyor musun dedim.evet dedi.tamam daha seni aramıcam dedim ve bitti .ama bu olayda çok. Zorluk yaşıyorum. Neden bilmem ama nefes alamıyorum o gidicek diye
En kısa zamanda çocuğum biraz daha ayaklanıncaDesteği kafanızda bitirmek için alacaksınız zaten.
Çok bilinmeyenli bir denklem yok ortada.
Çocuklarınızın babası ahlak yoksunu bir adam.
Siz de kurban tuzağına yakalanmış psikolojik olarak sağlıksız bir bireysiniz.
Sizi kurtaracak şey profesyonel destek.
Lütfen uzman araştırmaya başlayın.
Yani takıntılı boşanmayı kabul etmeyen kadınla çoluk çocuk dışarda poz poz foto çektirdi.çocukla ex karısıyla tek bardaktan tek kaşıkla Mısır yedi(yani o kadar yakın bu ex takıntılı kadınla):)Konu da ki asıl namussuz size barışalım derken diğer taraftan hayatına başka kadın alan eski eşiniz ama ne hikmetse siz onunla barışma umudu taşıyorsunuz.
Resmi olarak evli değilsiniz sizin hala kocam kocam dediğiniz adam, kadına boşandığımizi kabul etmiyor, takıntılının teki demiştir büyük ihtimalle. Siz burada hala kadına laf edin durun.
Beni sevgilim görür bişey olur düşünmedi :)Yani takıntılı boşanmayı kabul etmeyen kadınla çoluk çocuk dışarda poz poz foto çektirdi.çocukla ex karısıyla tek bardaktan tek kaşıkla Mısır yedi(yani o kadar yakın bu ex takıntılı kadınla):)
İyi de ben photoshopla da bana öyle mesajlar atılmış gibi gösterebilirim.İşte zaten hapşsten 2019 sonu çıktı yani bir de bebek oldu o sırada.ben de onunla uğraşmaktan bu sorunlarla uğraşamadım.o da tek kaldı evde ve aklı sıra ben gelene kadar böyle devam edecek.Mesajlarda takıntı yok ki karşılıklı gel görüşelim yuvayı kurtaralım .seni çocukları seviyorum mesajları var onun bana attığı.kadın o mesajlardan anlamıyorsa artık dicek bişey yok .ben devlet memuruna yakışmayan şeyler yapmıyorum ayrıca
Kadına o mesajları göndermeniz bile o kadar küçük düşürücü bir hakaret de sizin için. Sanki kadın zorla giriyor o eve. O kadın gitmese başka kadın gidecek çünkü sizin kocam kocam dediğiniz eski eşiniz "ahlaksız'.İşte kendisinin bana attığı mesajları kadına gönderdim diyorum ben de.haftaya gel.seni ve çocuklarımı çok seviyorum.vs ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama tamam ben de pes ettim :)
Çocuğunun ayaklanmasını filan bekleme.En kısa zamanda çocuğum biraz daha ayaklanınca
Ne önemi var ki bunların. Adam kadınla birlikte şuan da. İlişki ayrıntılarını, aldığı çamaşırı söyleyecek kadar ciddiye almıyor sizi o kadar kötü bir noktaya gelmiş herşey.Yani takıntılı boşanmayı kabul etmeyen kadınla çoluk çocuk dışarda poz poz foto çektirdi.çocukla ex karısıyla tek bardaktan tek kaşıkla Mısır yedi(yani o kadar yakın bu ex takıntılı kadınla):)
Yabancığım, eforuna yazık canım, gel gidelim. Ben şahsen söz aldım, evlenirse yazacak bize.Ne önemi var ki bunların. Adam kadınla birlikte şuan da. İlişki ayrıntılarını, aldığı çamaşırı söyleyecek kadar ciddiye almıyor sizi o kadar kötü bir noktaya gelmiş herşey.
Hala fotoğraf, tek kaşık diyorsunuz, şaka gibi.
Çünkü zamanında ben de onu dinlemedim ciddiye almadım belki ondandır hakettin diyor yani aklıncaNe önemi var ki bunların. Adam kadınla birlikte şuan da. İlişki ayrıntılarını, aldığı çamaşırı söyleyecek kadar ciddiye almıyor sizi o kadar kötü bir noktaya gelmiş herşey.
Hala fotoğraf, tek kaşık diyorsunuz, şaka gibi.
Bence bunlaÇünkü zamanında ben de onu dinlemedim ciddiye almadım belki ondandır hakettin diyor yani aklınca
evlenmezsem de yazarım o kadar konuştuk :)Yabancığım, eforuna yazık canım, gel gidelim. Ben şahsen söz aldım, evlenirse yazacak bize.
E neden eve alıyor plan yapıyor benle arkadaşlar
Ne kadar manipüle etmiş sizi.Çünkü zamanında ben de onu dinlemedim ciddiye almadım belki ondandır hakettin diyor yani aklınca