Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben evde yemek temizlik çok yapan biri değilim ki o yapıyor çoğunlukla .hani öyle ev hanımlından anlamam.ama evet gitmek istemiyorum. O eve

Yabancığım, eforuna yazık canım, gel gidelim. Ben şahsen söz aldım, evlenirse yazacak bize.
Evlenmekle olmaz, kocasının başından bir yere ayrılmaması da lazım, yalnız kalırsa mazallah eve yine kadın getirmek zorunda kalır adamcağız

Evet başlarda böyle değildi kaybetmekten korkardı

kadınla kafayı bozmuş. takıntılı değilim diyor ama kadına takıntılı. kadının gururuyla oynayacakmış. fantezisi de kadın eve geldiğinde kadına kapıyı açıp biz barıştık bu evin hanımı benim demek. kendi gururundan çok kadının gururuna takmış. hırsını alması lazımmış. ama eski sevgilisinden hırsını nasıl alacağını ısrarla söylemiyor.

Online psikolog araştırıcam

Online psikolog araştırıcam çünkü artık nefes alamıyorum 5 dk uzağımda neler olduğunu düşündükçe

Hırs mı ne hırsı

Kadını kadını hayatından çıkartıp, yalandan bir iki terapiste gitse dünden razı ki barışmaya eski eşle.

Hırs mı ne hırsı

Kadını kadını hayatından çıkartıp, yalandan bir iki terapiste gitse dünden razı ki barışmaya eski eşle.
Bak şimdi canım benim, kendi nikahsız bebe yapmış (yargılamıyorum), o kadın da nikahsız sevişiyor (bunu hiç yargılamıyorum). Her ne kadar ben farklıyım dese de biliyor ki, hiçbir farkı yok. O eve gitmek, o adam ile evlenmek istiyor çünkü farksızlığın aradan kalkması lazım. Afedersin aklınca kendi evinin hanımı olacak, o kadını da o...sıfatına sokacak. Bu düşünce yapısını da anlayamadım, sevgili sıfatındaki bir kadın diğer kadını evin hanımı benim diye evden kovunca ne değişecek, en fazla evden kovmuş olur, o kadın da başka bir bekar evi bulur elbet gidecek. Lan uyu uyan beynim açıldı, tüm hafta işyerinde bozuk sisteme sinirlenmekten beynim sosise dönmüş meğer. Ben bazı şeyleri kabullendim artık. Herkes saygı bekleyecek diye birşey yok ilişkisinden, herkes saf sevgi bekleyecek diye birşey yok. İnsanlar bizim normalimiz dışında birşeyler yaşayabilir, kadın tekrar aldatılmayı, dövülmeyi namusuna kadar laf yemeyi (dna testi) göze alıyor. Ama keşke çocukları ortak etmese bu bdsm tarzı ilişkisine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…