Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız itiraf et senin ç.kü pohlu kocanla 7 yaş küçük çıtırlar bile evlenmek istedi seni alan olmadı ondan yapışıp kaldın adama Dayak var ,küfür var , mahpusa düşme var , iki arada bir derede nikahsız çocuk var , aldatma var , sonra da elin karısına kızına hakaret ,namusa dil uzatma var . Her türlü poh var sizde bacım. Gene de sen öyle içinin pisini diline çok vurma , hakaret etme devlet memurusun iftira, hakaret, gayri ahlaki yaşam bakarsın bugün yediğin hurmalar yarın seni tırmalar.

Siz gerçekten okumuş insanmısınız. Zira artık sizin yaptıklarınızı okul görmemiş insan bile yapmıyor. Bakın cahil demiyorum. Zira onlara cahil dersem size ne dememiz gerekir?
Şiddet, aldatma, hapis, aileye saygısızlık, çocukla alakası olmama yani baba bile olamama. Herşey var. Pislik bile eş dediğiniz kişiden temizdir. Ve siz dönmeye çabalıyor gibisiniz. Cidden okumuşun cahilide hiç çekilmiyor.

Cidden söz çok sorunlusunuz acilen bir doktora görünün

Kadına neden ulaşmak istiyorsunuz ki. Ben anlamıyorum bu kafayı yaa. Sizi aldatan kadın mı acaba?? Yoksa eşiniz mi?? Bi kendinize gelin ya!! Ben hep ılımlı olmaya çalışan bi insanım ama bu kadarına pes doğrusu. Aynaya bakın bi siz hak ediyormusunuz bu durumu şidetti başka bi kadının evinize girip kocanızla olmasını. Siz kendinize hınları layık görürseniz herkes görür. Bugün yapar affedersiniz yarın yine yapar. Bence paranız var madem geçiminizi yapabiliyorsunuZ. Hemen bi psikoloğa gidin hiç vakit kaybetmeyin. Sizin ve çocuğunuz geleceği için bi uzman gözüyle söylüyorum. İlerde çok pişman olacaksınız

İşte o yüzden terapiste gidelim diyoruz .belki başlarda biraz yadırgıcaz ama zamanla her şey unutulup yine eskiye dönücsz
Boşa terapiste para vermeyin bence günlerdir insanlar size acı gerçekleri rn acımasız sekilde söylüyor hala unutucaz diyorsunuz siz unutmussunuz zaten, hiç boşa terapi parası vermeyin, madem affetiniz kocanızı kıyın nikahınızı kapatın çeneyi. Kocam bu sever de döver de diyin. Olur da karıya giderse yine erkek tabii ne olcak kendini tatmin ediyor işte yine aksam evine geliyor bi şekil diyin...

hımmm evet belki de ondandır belki de arada beni biri alsaydı ben de ona giderdim içimin Pisi yok laubali bacım bir karıya durumu anlatıp eve hala geliyorsa en büyük o..evet odur kocamdan sonra.sen her şeyi geçtn de kadına ettiğim hakarete mi takıldın korkma ben kendisine çok şeyler söyledim zaten namus abidesine sadece engellemekle yetindi cevap bile veremedi ok içinin pisi belli olan insan gayri ahlaki yaşammış her haltı yiyip ortaya dökülmeyenler baksın hayatına benim hayatım gayet düzgün

Ben de zaten şu an asla ve asla görüşme niyetinde değilim ben aramıcam daha sonuç nereye giderse gitsin

Tam duzelmeyecek bence iki şıkkınız var ya şimdi boşanacaksiniz ya da eve dönüp birkaç yıl onun eziyetine tahammül edip tükendiğiniz noktada boşanacaksiniz.Tabi ki ben ilkini yapın derim ama hayat sizin

E Emremir ve konuya yorum yazanlar lütfen rica ediyorum üsluplara dikkat ediniz, argo/küfür içerikli yorumlar yazmayınız.

şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .
parçada anlam bütünlüğünü bozan cümleyi bulunuz.sanki bir ösym sorusu.şimdiii bu adamın düzelmişi mesela nasıl oluyor anlamadım ben.yemek kokmuş,artık atmaya tiksinilecek ben bunu yesem mi,düzelir belki demek kadar anlamsız,iğrenç.eve kadın getiriyor vee siz ne yapacağınızı bilemiyorsunuz,devamı yok cümlenin ben de.

Hepsiini okuyamadim cok yorum yszilmis,daha once sorulduysa lutfen kusura bakmayin. Eski esiniz su anda ne is yapiyor? Maddi olarak ona herhangi bir destek sagliyor musunuz?
Kaynak işinde işçi o maddi destek sağlamam o da bana çocuklara almaz yine eve gelin sana da onlara da her şeyi alıyım diyor

Sen erkek misin?artık erkek olduğunu düşünmeye başlıyorum...
sizin ailede işler böyle yürüyorsa sende bir adam bul,eve el,sevme....nasıl olsa kocan kabul eder...tabi kadınsan

Balayını diyorum, Hpvde yaparsınız, Fransada tatlı bir kasaba.
Genital var, İtalyada, genital siğil venedik'in bi mahallesi, gondol gezisi yapılıyo.
Onu diyorum.
Mantar soteleri de iyiymiş.
Kadın da bu hastalıklar mı olabilir yani var mıdır ki ne bileyim ilk defa yaşıtorımmt bu durumu

Alice Harikalar Diyarında...

Konu sahibi sayesinde mesleğimden soğudum
bu bize reva mı?
Meslekle ne alaka kadınlığımdan soğudum deseniz anlıcam tamam siz kadınsınız gururlusunuz başınıza böyle bir aldatma olayı gelse kocanızı sevgilinizi anında terk edersiniz ben gibi değilsiniz

Ya ara sayfaları biraz okudum da gerçekten neler yaşıyorsunuz?
boşanmışsınız bitmiş, size vuran adamdan bi çocuk daha yapmışsınız. Size el kaldıran bi insanı nasıl arzularsınız?
hakaretler hapishanler vs neler yaşanmış ama siz hala aynı adamda takılısınız
Adam bekar, diğer kadın bekar eee onlar beraber oluyor diye niye kadına namussuz damgası yaptırıyorsun. Asıl takıntılı olan sensin bak diğer kadın boşanmış önüne bakmış sende baksana, sağlıklı olan bu.
ayrıca kadını eve çağırıp rezil edecem diyorsunuz ya ben böyle bi olaya şahit olsam size gülerim. Sanki eski kocanıza zorla tecavüz etmişler gibi olay çıkartmak neden? Yok şöyle ilişki yaşıyorlar yok burdan yapıyorlar yahu sanane. Bunları sana anlatmalarına nasıl müsade edersin

Meslekle ne alaka kadınlığımdan soğudum deseniz anlıcam tamam siz kadınsınız gururlusunuz başınıza böyle bir aldatma olayı gelse kocanızı sevgilinizi anında terk edersiniz ben gibi değilsiniz
Çok alakalı.
Okumuş, meslek sahibi kadınsınız.
Doğru, yanlış, ahlak, onur, gurur vb kavramları bilip çocuklara aktarmakla yükümlü olduğunuz bir mesleği icra ediyorsunuz.
‘Özel hayatla mesleğimi karıştırmıyorum’ argümanına sığınmayın lütfen çünkü insan kendinde olmayan, içselleştiremediği duyguları, kazanımları başkasına aktaramaz.

Bırakın öğrencilerinizi iki evladınız var.
Onlara rol model olarak böyle bir babayı mı reva görüyorsunuz?
Çocuklarınızı büyütmek istediğiniz aile ortamı bu mu?
Hayata bakışınız, vizyonunuz bu mu?
Özsaygınız hiç mi yok?
Dünyada erkek kıtlığı mı var?
Eşiniz som altından mı?
Kendinize gelin lütfen ve acilen psikolojik destek alın.

Konu ben boşanırım , sen niye boşanmıyorsun? Değil.
Bunca sayfadan, yazılan onlarca yorumdan çıkardığınız sonuç buysa hepimiz boşuna uğraşmışız zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…