Cidden söz çok sorunlusunuz acilen bir doktora görününŞu anki hali berbat iğrenç ötesi ama ben eskiye dönmek o cezaevi olayları olmadan sadece bir kreş yüzünden tartıştığımız ikimizin de işinde gücünde olduğu alışveriş yapıp eve gelip birlikte yemek yaptığımz gezdiğimiz o günlere dönmek o zamanki eşime kavuşmak istiyorum .ondandır ısrarım .baştan beri böyle olsa zaten istemem .asla aldatmadı asla bir kadınla işi olmadı
Kadına neden ulaşmak istiyorsunuz ki. Ben anlamıyorum bu kafayı yaa. Sizi aldatan kadın mı acaba?? Yoksa eşiniz mi?? Bi kendinize gelin ya!! Ben hep ılımlı olmaya çalışan bi insanım ama bu kadarına pes doğrusu. Aynaya bakın bi siz hak ediyormusunuz bu durumu şidetti başka bi kadının evinize girip kocanızla olmasını. Siz kendinize hınları layık görürseniz herkes görür. Bugün yapar affedersiniz yarın yine yapar. Bence paranız var madem geçiminizi yapabiliyorsunuZ. Hemen bi psikoloğa gidin hiç vakit kaybetmeyin. Sizin ve çocuğunuz geleceği için bi uzman gözüyle söylüyorum. İlerde çok pişman olacaksınızArkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Boşa terapiste para vermeyin bence günlerdir insanlar size acı gerçekleri rn acımasız sekilde söylüyor hala unutucaz diyorsunuz siz unutmussunuz zaten, hiç boşa terapi parası vermeyin, madem affetiniz kocanızı kıyın nikahınızı kapatın çeneyi. Kocam bu sever de döver de diyin. Olur da karıya giderse yine erkek tabii ne olcak kendini tatmin ediyor işte yine aksam evine geliyor bi şekil diyin...İşte o yüzden terapiste gidelim diyoruz .belki başlarda biraz yadırgıcaz ama zamanla her şey unutulup yine eskiye dönücsz
hımmm evet belki de ondandır belki de arada beni biri alsaydı ben de ona giderdim içimin Pisi yok laubali bacım bir karıya durumu anlatıp eve hala geliyorsa en büyük o..evet odur kocamdan sonra.sen her şeyi geçtn de kadına ettiğim hakarete mi takıldın korkma ben kendisine çok şeyler söyledim zaten namus abidesine sadece engellemekle yetindi cevap bile veremedi ok içinin pisi belli olan insan gayri ahlaki yaşammış her haltı yiyip ortaya dökülmeyenler baksın hayatına benim hayatım gayet düzgünKız itiraf et senin ç.kü pohlu kocanla 7 yaş küçük çıtırlar bile evlenmek istedi seni alan olmadı ondan yapışıp kaldın adamaDayak var ,küfür var , mahpusa düşme var , iki arada bir derede nikahsız çocuk var , aldatma var , sonra da elin karısına kızına hakaret ,namusa dil uzatma var . Her türlü poh var sizde bacım. Gene de sen öyle içinin pisini diline çok vurma , hakaret etme devlet memurusun iftira, hakaret, gayri ahlaki yaşam bakarsın bugün yediğin hurmalar yarın seni tırmalar.
Ben de zaten şu an asla ve asla görüşme niyetinde değilim ben aramıcam daha sonuç nereye giderse gitsinKadına neden ulaşmak istiyorsunuz ki. Ben anlamıyorum bu kafayı yaa. Sizi aldatan kadın mı acaba?? Yoksa eşiniz mi?? Bi kendinize gelin ya!! Ben hep ılımlı olmaya çalışan bi insanım ama bu kadarına pes doğrusu. Aynaya bakın bi siz hak ediyormusunuz bu durumu şidetti başka bi kadının evinize girip kocanızla olmasını. Siz kendinize hınları layık görürseniz herkes görür. Bugün yapar affedersiniz yarın yine yapar. Bence paranız var madem geçiminizi yapabiliyorsunuZ. Hemen bi psikoloğa gidin hiç vakit kaybetmeyin. Sizin ve çocuğunuz geleceği için bi uzman gözüyle söylüyorum. İlerde çok pişman olacaksınız
Tam duzelmeyecek bence iki şıkkınız var ya şimdi boşanacaksiniz ya da eve dönüp birkaç yıl onun eziyetine tahammül edip tükendiğiniz noktada boşanacaksiniz.Tabi ki ben ilkini yapın derim ama hayat sizinÖncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
parçada anlam bütünlüğünü bozan cümleyi bulunuz.sanki bir ösym sorusu.şimdiii bu adamın düzelmişi mesela nasıl oluyor anlamadım ben.yemek kokmuş,artık atmaya tiksinilecek ben bunu yesem mi,düzelir belki demek kadar anlamsız,iğrenç.eve kadın getiriyor vee siz ne yapacağınızı bilemiyorsunuz,devamı yok cümlenin ben de.şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .
Kaynak işinde işçi o maddi destek sağlamam o da bana çocuklara almaz yine eve gelin sana da onlara da her şeyi alıyım diyorHepsiini okuyamadim cok yorum yszilmis,daha once sorulduysa lutfen kusura bakmayin. Eski esiniz su anda ne is yapiyor? Maddi olarak ona herhangi bir destek sagliyor musunuz?
:))şu anAdamın hayatından çıkın sevgilisiyle ilişkisini bozmayın. Üçüncü kişi sizsiniz şuan. O diş fırçası gördüğünüz ev de onların evi şuan.
Sen erkek misin?artık erkek olduğunu düşünmeye başlıyorum...Şimdi şöyle düşünün eşini çok seviyorsun çocukların da var .evden gitmişsin adam boşta.gel diyor gitmiyorsun.aile terapisti alalım diyorsun.bişeylerin aniden düzelmesini bekliyorsun adam da bu boşlukta eve kadın almış sevmemiş ya da onla bir gelecek düşünmüyor boşanır mısın hemen
Kadın da bu hastalıklar mı olabilir yani var mıdır ki ne bileyim ilk defa yaşıtorımmt bu durumuBalayını diyorum, Hpvde yaparsınız, Fransada tatlı bir kasaba.
Genital var, İtalyada, genital siğil venedik'in bi mahallesi, gondol gezisi yapılıyo.
Onu diyorum.
Mantar soteleri de iyiymiş.
E neden eve alıyor plan yapıyor benle arkadaşlarsen varsın da adam senden vazgeçmiş aldatarak yoksun artık.
Alice Harikalar Diyarında...İşte o yüzden terapiste gidelim diyoruz .belki başlarda biraz yadırgıcaz ama zamanla her şey unutulup yine eskiye dönücsz
Meslekle ne alaka kadınlığımdan soğudum deseniz anlıcam tamam siz kadınsınız gururlusunuz başınıza böyle bir aldatma olayı gelse kocanızı sevgilinizi anında terk edersiniz ben gibi değilsinizAlice Harikalar Diyarında...
Konu sahibi sayesinde mesleğimden soğudum
bu bize reva mı?
Çok alakalı.Meslekle ne alaka kadınlığımdan soğudum deseniz anlıcam tamam siz kadınsınız gururlusunuz başınıza böyle bir aldatma olayı gelse kocanızı sevgilinizi anında terk edersiniz ben gibi değilsiniz