- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.559
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir şey yapmıyorum ki yapmadım da .öğrendim 2 gün sonra habersiz eve gittim eşim tekti.konuştuk filan.yapmamasını söyledim .sonra ilk 3/4 gün çok kötüydüm.sabah 6 da aradım konuştum .sonrasında daha da aramıyorum 1 haftayı geçtiKonu nekadar çok uzamış. Ne yazarsanız yazın bu kadın o adamsız yapamaz! Daha napması lazımki peşini bırakasın? Eş deyip durma artik eşin falan değil elin kadınıyla yatıp kalkan birisi. Azıcık gururun olsun bırak peşini şu herifin.
Tamam bu durum yazın okullar bittiğinde belli olur haber veririm .ama dedim gibi ben istesem şu an evlenebilirimYapacak. Hep yapacak. Zincire de vursan yapacak. Alıştı. Neyse ya, bence kapattır bu konuyu. Sana yardımcı olabileceğimiz birşey yok. Şayet evlenebilirsen bizi haberdar et olur mu, merak ederiz.
Tamam, unutma ama olur mu? Kapattır bu konuyu, faydası yok, ve şiştik.Tamam bu durum yazın okullar bittiğinde belli olur haber veririm .ama dedim gibi ben istesem şu an evlenebilirim
İşçi kaynak işindeEski eşinizin meslegi ne
İstemezseniz yorum yapmazsınız tamam unutmamTamam, unutma ama olur mu? Kapattır bu konuyu, faydası yok, ve şiştik.
Kız ciddiye alıp beğenmiş yapmayın şöyle şeyler kadınaLütfen dönün artık evinize ve barışın eski eşinizle. Yeniden evlenin. Bu mutluluğu daha fazla ertelemeyin.
Valla ciddiye almadım da uykum geldi .zzzzzzzzzKız ciddiye alıp beğenmiş yapmayın şöyle şeyler kadına
Gerçekten faydası yok, daha çok üzülmen dışında.İstemezseniz yorum yapmazsınız tamam unutmam
Takıldım çünkü olmayan bir şeyi savunuyosun ve bu hiç normal değil. Sen kendini hala adamla evli sanıyosun ve seni “aldatmasını” hazmedemiyosun. Ama bu adam da görüştüğü kadın da bekar.E
Tamam sevgilim diyim anlayın neden bu kadar takılsidnz
Yok evet farkındayımGerçekten faydası yok, daha çok üzülmen dışında.
Sayfalardır yazılanlardan bir şey anlamıyor, hala aynı şeyleri tekrar edip duruyor. Belki ironiden anlar. Sonuçta okumuş etmiş insanKız ciddiye alıp beğenmiş yapmayın şöyle şeyler kadına