Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu nekadar çok uzamış. Ne yazarsanız yazın bu kadın o adamsız yapamaz! Daha napması lazımki peşini bırakasın? Eş deyip durma artik eşin falan değil elin kadınıyla yatıp kalkan birisi. Azıcık gururun olsun bırak peşini şu herifin.
Ben bir şey yapmıyorum ki yapmadım da .öğrendim 2 gün sonra habersiz eve gittim eşim tekti.konuştuk filan.yapmamasını söyledim .sonra ilk 3/4 gün çok kötüydüm.sabah 6 da aradım konuştum .sonrasında daha da aramıyorum 1 haftayı geçti

Yapacak. Hep yapacak. Zincire de vursan yapacak. Alıştı. Neyse ya, bence kapattır bu konuyu. Sana yardımcı olabileceğimiz birşey yok. Şayet evlenebilirsen bizi haberdar et olur mu, merak ederiz.
Tamam bu durum yazın okullar bittiğinde belli olur haber veririm .ama dedim gibi ben istesem şu an evlenebilirim

Adam ergenliğinden çıkamamış.
Kuş mu yok allaasen demiş.

Sen hâlâ o oyle mi bu boyle mi. Arkadasim kendine gel ! Adam yuzsuz. Vurcan tekmeyi suratina. Geri.....

E

Tamam sevgilim diyim anlayın neden bu kadar takılsidnz
Takıldım çünkü olmayan bir şeyi savunuyosun ve bu hiç normal değil. Sen kendini hala adamla evli sanıyosun ve seni “aldatmasını” hazmedemiyosun. Ama bu adam da görüştüğü kadın da bekar.
İşte yok ağlıyo yalvarıyo barışmak istiyo falan diyosun iyi güzel de adam bi yandan diğer kadınla yatıyo. Senin miden bunu nasıl kaldırıyo? Hiç mi kadınlık gururuna dokunmuyo. Adam seni tabii bırakmak istemez, çocuklarımın anası üstüne bir de saf der bu bana bakar yemeğimi de yapar der, gider diğer kadınla da artık otel de görüşür. Sen de öyle çocuklarınla evde oturur beklersin. Nolur kandırma kendini artık bırak ne hali varsa görsün.

Biz “normal” insanlarda beyin ve mide diye 2 organ var!!! Senin buraya yazdığın abuk sabuk şeylerle beynini kullanamadığını anladı herkes!!!
Lütfen mideni kullan , başkasıyla yatıp kalkan bir adamı tekrar yatağına alacak kadar midesiz olma!!

Hepsiini okuyamadim cok yorum yszilmis,daha once sorulduysa lutfen kusura bakmayin. Eski esiniz su anda ne is yapiyor? Maddi olarak ona herhangi bir destek sagliyor musunuz?

Kinamayim da başıma gelmesin denilecek haldesiniz hala ne yapacagini internette tanımadığın insanlara mi soruyorsun ne diyim Allah yardımcın olsun

Yani bir insan göz göre göre kendine niye bunu yapar, neden bu duruma düşer aklım almıyor. Cahil desen cahil değil. Bu saplantı, bu mazoşistlik, bu tamamen sağlıksız bir kafa yapısı. Bakın sizi yargılamak için söylemiyo bu insanlar. Gerçekten psikolojik destek almalısınız. İyi değilsiniz ve kabul de etmiyorsunuz.

Ben bu konuda size başından beri sürekli yazan kadınların ellerinden öpmek istiyorum. Bir hayat kararmasın, çocuklarınız bu pis ortamdan kurtulsun diye inatla, sabırla, vakit ayırarak yazmışlar ama nafile.
Duygularınızı bahane ediyorsunuz ama bir insanın duyguları dahi bu kadar laçkalaşmış olamaz. Bir insanın duyguları bu kadar pisliğe meyledemez, etmemeli. Aşk, sevgi böyle bir şey değil. Kabul edin ya da etmeyin aklınızla, duygularınızla, kişiliğinizle tam bir pskolojik vakasınız. Sizin yokluğunuzda mala vuran adam(!) ı hala seven duygularınızdan tiksindim yemin ederim. Aldatmanın bile bir adabı, aldatılmanın bile iğrençlikte bir sınırı olması lazım. Sizde sınır falan hak getire.
Kim ne derse desin siz bildiğinizi yapacaksınız belli. Rabbim çocuklarınızın ömrünü güzel eylesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X