Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğer sayfalara yazdım durumu izah ettim
61 sayfayı tek tek okuyacak vaktim olmadı. Her neyse farkeden bişey yok sonuçta sizin bir ilişkiniz var ve ortak çocuğunuz var dolayısıyla birbirine karşı saygı denen birsey de var ama o sizde yok gibi görünüyor . Neyse sizin ilişkiniz baştan aşagı sacmalıklarla dolu zaten, ister devam edin ister etmeyin cokta bişey farketmeyecek ...

Abow olaya bak ilk yorumumu evli olduklarini zannederek yaptiydim.
Milletin kizina o.. diyen insan bi donup bakmaz mi ben de nikahsiz yaptim bu cocugu ozaman ben neyim diye
Aaaa öyle deme, o hiç ayrılmış hissetmemiş kendini, o sadece o adam ile olmuş, o kadınla bir olur mu hiç, sen de(!)

Çok teşekkür ediyorum incitmeden cevap verdiğiniz için şu an ben de o niyetteyim.tamamen kapadım kendimi .resmen yasımı tutuyorum şu an.ayrılığa hazırlıyorum kendimi .herkesin karakteri farklıdır .başkası çat diye yapar ayrılır bazısı da ben gibi sürünüp öyle bırakır.

Ne güzel yorum yapıyoruz işte, öbür kadına ashufte diyoruz, beyiniz beye erinizdir diyoruz, aşktır bu diyoruz.
Ne diyeydik? "Bu nasıl bir salaklıktır, gurursuzluktur, kendine hiç mi saygın yok?" filan mı diyeydik? Ki demişler de, pek işe yaramamış.
Övüyoz işte aşkınızı daha ne?

Zorla yapıyor demedim ben olay nereye geldi tabi ki baş suçlu o evet ben o kadınla bir değilim.
Beni yanlış anlamayın ama boşandıktan sonra eski kocanız size haram olur o artık size bir yabancı ama siz buna rağmen cocuk yapmışsınız mesela. Dini nikahınız kalmis mi bu kadar şeyden sonra o bile belli değil.
Günahını vs dusunmemissiniz(tabi işin dini boyutu sizin için onemliyse) kadına bunlari söylüyorsunuz ama peki sizin yaptığınız ne

Biz ayrıca dini nikah kıydık

Size şaşırtıcı gelecek ama evet kendinizi her erkek aldatır safsatasına falan mı inandırdınız ? Kadına ulaşıp neyin hırsını alacaksınız ? Değişecek mi aldatıldınız şiddet gördüğünüz ?

Tek basina imam nikahi kabul olmuyor umarim bunu da biliyorsunuzdur.
Allahi kandirmayiniz.

Su asamada bekar bir adama neden baskasi ile birlikte diye saldiramam kusura bakmayin.
Ayrildiginiz an olay bitmistir.
Hata ondan bir cocuk daha yapip "nasilsa evlenecez" diye dusunen ve
Yedigi hakaret ve dayaklari da cikolata gibi mideye indirip sindiren kadinda.

Uzun süre yalnız kalan adamlardan bahsediyorım.evet değişmicek.onunla bitti.bu fikre alışıyorum yavaş yavaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…