61 sayfayı tek tek okuyacak vaktim olmadı. Her neyse farkeden bişey yok sonuçta sizin bir ilişkiniz var ve ortak çocuğunuz var dolayısıyla birbirine karşı saygı denen birsey de var ama o sizde yok gibi görünüyor . Neyse sizin ilişkiniz baştan aşagı sacmalıklarla dolu zaten, ister devam edin ister etmeyin cokta bişey farketmeyecek ...Diğer sayfalara yazdım durumu izah ettim
Yalan rüzgarının turkish versiyonu mübarekhayır boşanmış.
sonra adam başkasıyla evlencem demiş koşa koşa gitmiş başkasına yar olmasın diye.
sonra adamdan ikinci çocuğu yapmış..
adamda başkasıyla sevgili olmuş.
ama yine de sen gel diyormuş:)
Aaaa öyle deme, o hiç ayrılmış hissetmemiş kendini, o sadece o adam ile olmuş, o kadınla bir olur mu hiç, sen de(!)Abow olaya bak ilk yorumumu evli olduklarini zannederek yaptiydim.
Milletin kizina o.. diyen insan bi donup bakmaz mi ben de nikahsiz yaptim bu cocugu ozaman ben neyim diye
Ne yapabilirim kifarketmez sevgilinizin pipisi başka vajinada ve hatta yazdığınıza göre popoda mutluluğu yakalamış
Madem gündeminde ayrılmak yok, mecbur çamaşır suyuNe yapabilirim ki
Çok teşekkür ediyorum incitmeden cevap verdiğiniz için şu an ben de o niyetteyim.tamamen kapadım kendimi .resmen yasımı tutuyorum şu an.ayrılığa hazırlıyorum kendimi .herkesin karakteri farklıdır .başkası çat diye yapar ayrılır bazısı da ben gibi sürünüp öyle bırakır.Merhaba memur maaşı size ve çocuğunuza bir hayat kurmaya yeterli olacaktır. Sizi döven, incitmekten korkmayan, aldatan bir erkeğe lütfen katlanmayın. Boşanın ve hayatınıza güzelce devam edin. Lütfen ondan korkmayın, siz isterseniz yapabilirsiniz ama böyle biriyle hayat geçmez. Ona her baktığında ihaneti aklınıza gelir, evliliğiniz zehir olur. Yani bence bu yüzden en sağlıklısı boşanmanız olacaktır.
Kızlar Allah aşkına doğru dürüst yorum yapın ya şu an ben eve gidecek yanına gidecek bu olayı sonlandıracak konumdayken terapist el mi görüşsek tamamen bitse ne olur gibi karışık düşünceler içindeyim .sizin belli ki evliliğiniz iyi güzel Allah daha iyi etsin ama başkalarının acılarıyla dalga geçmeyin
Beni yanlış anlamayın ama boşandıktan sonra eski kocanız size haram olur o artık size bir yabancı ama siz buna rağmen cocuk yapmışsınız mesela. Dini nikahınız kalmis mi bu kadar şeyden sonra o bile belli değil.Zorla yapıyor demedim ben olay nereye geldi tabi ki baş suçlu o evet ben o kadınla bir değilim.
Yalan rüzgarının turkish versiyonu mübarek
Biz ayrıca dini nikah kıydıkBeni yanlış anlamayın ama boşandıktan sonra eski kocanız size haram olur o artık size bir yabancı ama siz buna rağmen cocuk yapmışsınız mesela. Dini nikahınız kalmis mi bu kadar şeyden sonra o bile belli değil.
Günahını vs dusunmemissiniz(tabi işin dini boyutu sizin için onemliyse) kadına bunlari söylüyorsunuz ama peki sizin yaptığınız ne
Sirkeyle kirklarsin adamin bi tarafini ya daNe yapabilirim ki
Ne zamanBiz ayrıca dini nikah kıydık
O da paklamaz böyle bir pisliğiMadem gündeminde ayrılmak yok, mecbur çamaşır suyu
Geçen yazNe zaman
Ayrıldıktan 10 gün sonra ve geçen yazGeçen yaz
E napıcan ki başka? Bırakamıyon da, çok kıymetli herif?O da paklamaz böyle bir pisliği
Size şaşırtıcı gelecek ama evet kendinizi her erkek aldatır safsatasına falan mı inandırdınız ? Kadına ulaşıp neyin hırsını alacaksınız ? Değişecek mi aldatıldınız şiddet gördüğünüz ?Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Ben asla daha aramıcam da sormucam da 1 hafta oldu bir şey yapmayalım.kendimi hazırlıyorum artıkE napıcan ki başka? Bırakamıyon da, çok kıymetli herif?
Tek basina imam nikahi kabul olmuyor umarim bunu da biliyorsunuzdur.Geçen yaz
Uzun süre yalnız kalan adamlardan bahsediyorım.evet değişmicek.onunla bitti.bu fikre alışıyorum yavaş yavaşSize şaşırtıcı gelecek ama evet kendinizi her erkek aldatır safsatasına falan mı inandırdınız ? Kadına ulaşıp neyin hırsını alacaksınız ? Değişecek mi aldatıldınız şiddet gördüğünüz ?