Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başkalarıyla evlendikten sonra tekrar bir araya gelemzdik o daha tuhaf değil mi birlikte olduğumuz insanlara haksızlık değil mi?eski eşimle tekrar evlenebilmek için seni harcıyorum gibi olur o
Allahin kuralı böyledir. Siz dine inanan insansanız bu is böyledir.
Bu kural da kadını korumak için var.
Ayrica birini harcamak için degiki gercekten evlenmeniz gerekiyor başkası ile.
Baktınız onunla olmadi anlasamadınız o zaman geri dönebilirsiniz ancak eski eşinize.
Neyse siz bence bir araştırın bu isleri.
Iyi aksamlar

Madem kimse yazmamış bari ben istediğin cevabı yazayım..sonrasında yazdıklarına bakınca, bu adamı sakin bırakma...boşluğa düşmüş,kurtulur..yapar yapar ,pişman olur döner ,gelir..kürkçünün dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı değil mi? Hem çocuğun da var aman babasız büyümesin...elinde tutmak için her istediğini yap. ..dünyadaki tek adam o nede olsa....
Oldu mu böyle?

Çok güzel oldu.

Kız yazma yazma ciddiye alır bak gerçekten ironi olduğunu anlayacak zeka yok

Kız yazma yazma ciddiye alır bak gerçekten ironi olduğunu anlayacak zeka yok
İroni olduğunun farkındayım ayrıca her şeyin farkındayım sadece uygulamada sorun yaşıyorum biliyorımm ben de şu an benim durumumda olan birisine ben de bu adam seni kullanıyor sevmiyor hemen boşan salak mısın derdim

Bakın ben ona geliyorum dediğim an gel der ve nikah günü alır.
Dayanamicam artık tabi alır senin gibi sazanı bulmuş aldatsa affedersin dövse affersin aynı yatakta bassan kadın kocamı ayartmış der affedersin dna ister gururun kırılmaz daha gurur yok onur yok ne halt yerse yesin iki yalandan ağlasa inancak zekadasın sana nikah basmayıp napcak nikahı basar ki evde adama hizmet et çalış kazandığın parayı yedir senin gibi enayi bir daha nerden bulacak

O zaman üyelerin dediği gibi sen aile terapistini bırak çünkü siz aile değilsiniz sen git kendin tedavi gör

Gerçekten alt tarafı bir 5 bin için bunları yapar mı bir insan sevmediği birine gider mi

Benim amca kızı var ilkokul mezunu köylü 2 kızı var boyunca kizlar amca kızı okulda hademelik yapıyor sozlesmeli varya şirket elemanı 3 ay calismiyor o bile kocayı boşadı aldattı diye helal olsun ki sizinki gibi aleni değildi delikanlı kadin

İşte ayrıldığımız an olay bitmedi aynen devam etti ben de bunu söyliyorlmm
Neden devam etti peki?
Geri donup cocuk yapacaginiza bu yikimdan sag kurtulmak icin psikiyatrik bi destek alsaydiniz madem?
Ogretmen misiniz sahi?
Nasil calisabiliyorsunuz bu kafa ile?
Bir ogrenciniz hemen hemen ayni durumda olsa size danissa ona da kendinize dayattiginiz bu telkinleri mi verirdiniz? Yaptiklarinizi yapmasini mi soylerdiniz yani?

Asla söylemem yaptıklarım yanlış sizin söylediklerinizi söylerim ama ben yapamıyorum işte

Helal olsun gerçekten

Helal olsun gerçekten
Bunu yazacağını aklını başına al sen colünü cocugunu düşünüyorsan bu adamla buyutmezsin kızın ilerde annemde aldaliyordu diyecek normal görecek oğlun kadinlara pislik gibi davranacak tıpkı eşinin sana yaptığı gibi cidden Zekanda sorun olduğunu düşünmeye başladımo adam umitcan uygun gibi birisi psikopat suçlu işsiz yani düzgün bir insan profili yok sizde bütün bunları goze alıyorsanız sizde ayni kişisiniz

Yani benle yapamadıklarını onla yapıyor
Züğürt tesellisi.

Adama sülük gibi yapışır olmuşsunuz. Dövmüş, sövmüş, aldatmış paçasından atamamış.

Ama haklısınız her aldatılan dövülen hemen ayrılmıyor, daha haklı gerekçeler lazım tabi. Düşündüm düşündüm bulamadım gerçi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…