- 28 Şubat 2017
- 7.967
- 22.243
Bu soruya herkesin cevabı evettir siz o boşlukta eve erkek alsaydınız yeriniz mezar olurdu farkında mısınızŞimdi şöyle düşünün eşini çok seviyorsun çocukların da var .evden gitmişsin adam boşta.gel diyor gitmiyorsun.aile terapisti alalım diyorsun.bişeylerin aniden düzelmesini bekliyorsun adam da bu boşlukta eve kadın almış sevmemiş ya da onla bir gelecek düşünmüyor boşanır mısın hemen
Anladim da bu işin kuralı tekrar dini nikah yapmak degilki simdi dini yorum yapmak yasak diyecekler ama ayrıldıktan sonra tekrar birleşmek için bazi kurallari var onun. Oyle basit degilki bu isler.Ayrıldıktan 10 gün sonra ve geçen yaz
Ya zaten adliye yoluna düşene kadar üç talak puf olup uçuyor. Çünkü talak sözden ibarettir. Boşanma lafı zırt bırt ağza alınmamalı o yüzden, tehlikeli.Tek basina imam nikahi kabul olmuyor umarim bunu da biliyorsunuzdur.
Allahi kandirmayiniz.
Su asamada bekar bir adama neden baskasi ile birlikte diye saldiramam kusura bakmayin.
Ayrildiginiz an olay bitmistir.
Hata ondan bir cocuk daha yapip "nasilsa evlenecez" diye dusunen ve
Yedigi hakaret ve dayaklari da cikolata gibi mideye indirip sindiren kadinda.
İşte ayrıldığımız an olay bitmedi aynen devam etti ben de bunu söyliyorlmmTek basina imam nikahi kabul olmuyor umarim bunu da biliyorsunuzdur.
Allahi kandirmayiniz.
Su asamada bekar bir adama neden baskasi ile birlikte diye saldiramam kusura bakmayin.
Ayrildiginiz an olay bitmistir.
Hata ondan bir cocuk daha yapip "nasilsa evlenecez" diye dusunen ve
Yedigi hakaret ve dayaklari da cikolata gibi mideye indirip sindiren kadinda.
Evet doğruBu soruya herkesin cevabı evettir siz o boşlukta eve erkek alsaydınız yeriniz mezar olurdu farkında mısınız
Hanımefendi artık kendinize gelin!!! Siz gerçekten ilk okulda öğretmenlik yapıyorsanız yazık biz aklı su çocuklarımızı gelecekleri aydınlansın diye kimlere emanet ediyoruzAyrıldıktan 10 gün sonra ve geçen yaz
Bence de o lafı çok kullanırdkk biz en ufak tarırşamada .ayrıldıktan 10 gün sonra nikah kıydık tekrar .Ya zaten adliye yoluna düşene kadar üç talak puf olup uçuyor. Çünkü talak sözden ibarettir. Boşanma lafı zırt bırt ağza alınmamalı o yüzden, tehlikeli.
Canım, olmamış o nikah. Elinde İnternet var aç bak.Bence de o lafı çok kullanırdkk biz en ufak tarırşamada .ayrıldıktan 10 gün sonra nikah kıydık tekrar .
Arkadaşlar iş le özelimi birbirine karıştırmıyorum. Merak etmeyinHanımefendi artık kendinize gelin!!! Siz gerçekten ilk okulda öğretmenlik yapıyorsanız yazık biz aklı su çocuklarımızı gelecekleri aydınlansın diye kimlere emanet ediyoruz
Canım, olmamış o nikah. Elinde İnternet var aç bak.
Dini nikah kıydınız diye şimdi tertemiz pir paksınız öylemi . Arap ülkelerindeki erkekler sırf zina sayılmasın diye gidip tek gecelik dini nikah kıyıp istedikleri kadınla beraber olduklarında da dini nikah yapıyorlar . Sizinkide böyle bir nikah mı acaba ?Biz ayrıca dini nikah kıydık
E madem doğru kocanız yapınca niye normal görüyorsunuz daha 4. Sayfadayım aklım tutuldu sizin nasıl leş düşünceleriniz varEvet doğru
eşim çok dedi nikahtan beri biz böyle kötü olduk gel nikah kıyalım filan ama ben dinlemedimDini nikah kıydınız diye şimdi tertemiz pir paksınız öylemi . Arap ülkelerindeki erkekler sırf zina sayılmasın diye gidip tek gecelik dini nikah kıyıp istedikleri kadınla beraber olduklarında da dini nikah yapıyorlar . Sizinkide böyle bir nikah mı acaba ?
Oyle olmuyor işte eger tamamen bitmis bir dini nikah var ise tekrar birleşmeniz icin önce baskalari ile evlilik yapmanız gerekiyor.Bence de o lafı çok kullanırdkk biz en ufak tarırşamada .ayrıldıktan 10 gün sonra nikah kıydık tekrar .
Yetişme tarzı olabilir gördüklerim olabilirE madem doğru kocanız yapınca niye normal görüyorsunuz daha 4. Sayfadayım aklım tutuldu sizin nasıl leş düşünceleriniz var
Hala eşim diyorEx
eşim çok dedi nikahtan beri biz böyle kötü olduk gel nikah kıyalım filan ama ben dinlemedim
Başkalarıyla evlendikten sonra tekrar bir araya gelemzdik o daha tuhaf değil mi birlikte olduğumuz insanlara haksızlık değil mi?eski eşimle tekrar evlenebilmek için seni harcıyorum gibi olur oOyle olmuyor işte eger tamamen bitmis bir dini nikah var ise tekrar birleşmeniz icin önce baskalari ile evlilik yapmanız gerekiyor.
Yani bu konulardan az çok haberiniz vardır. Biz ayrılmadık devam ettik diyin istediğiniz kadar o is oyle degil.
Yetişme tarzıysa madem bunca kadın size anormal olduğunu söylüyor biraz kendinizi yetiştirin belli yaştan sonra kendi kendinizi yetiştirmek size kalmış ve dünya sizin gördüklerinizden ibaret değilYetişme tarzı olabilir gördüklerim olabilir
Anlayın işteHala eşim diyor
Tuhaf değil. Kural bu. Nikahı oyuncak etmeyin diye, baştan aklınızı başınıza devşirin diye konulmuş katı bir kural.Başkalarıyla evlendikten sonra tekrar bir araya gelemzdik o daha tuhaf değil mi birlikte olduğumuz insanlara haksızlık değil mi?eski eşimle tekrar evlenebilmek için seni harcıyorum gibi olur o
E peki bıraktığımız eşler ne olacak?Tuhaf değil. Kural bu. Nikahı oyuncak etmeyin diye, baştan aklınızı başınıza devşirin diye konulmuş katı bir kural.