Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olursa da aldırır yoksa kocam onu mahveder gider kapısına rezil eder başına bela etmez :KK66:
Kocanı gerçekten ciddi ciddi merak etmeye başladım . Nasıl bir adam yani ? Jensen Ackles gibi bir adam mı ? Neyi var da hala boşandığınız , aldatıldığınız vs adama hala Kocam diyorsunuz ? Gerçi size daha nasıl anlatmalıyız bilmiyorum. You are single , you don’t have a husband 😎 du bist alleinstehend😎

Kızlar Allah aşkına doğru dürüst yorum yapın ya şu an ben eve gidecek yanına gidecek bu olayı sonlandıracak konumdayken terapist el mi görüşsek tamamen bitse ne olur gibi karışık düşünceler içindeyim .sizin belli ki evliliğiniz iyi güzel Allah daha iyi etsin ama başkalarının acılarıyla dalga geçmeyin
60 sayfadan hiç bir şey anlamadın mı ? Gerçekten mi ? Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.

Sonuna kadar haklısınız . Her aldatan bosanırmı canım , olur mu öyle şey??? Bence sizde gidin aldatın böylece 01-01 olursunuz ve mutlu evliliğinize devam edersiniz 🤮

Aaa demesene öyle, onların kopmaz gönül bağı var bi kere. Ne küfürler dayaklar boynuzlar sığdırmışlar minik yüreklerine de yılmamışlar. True love.

Öbür kadın azmış, yazık adama. Hep zorla bunlar, başka konularda da yazmadık mı? Bu adamcağızlara decavüz ediyorlar, silah zoruynan neler neler yapıyor bu kadınlar.
Hiç olmadı Katip, sen nasıl o ashufte ile bir tutarsın konu sahibini?
Hahahahahahaah efsanesin:KK70:

Kocanı gerçekten ciddi ciddi merak etmeye başladım . Nasıl bir adam yani ? Jensen Ackles gibi bir adam mı ? Neyi var da hala boşandığınız , aldatıldığınız vs adama hala Kocam diyorsunuz ? Gerçi size daha nasıl anlatmalıyız bilmiyorum. You are single , you don’t have a husband 😎 du bist alleinstehend😎
E napiyim ben ayrılmadık yani ben de bunu diyorum 6 sene alışmışım kocam diyorum eşim diyorum yani imzaya göre değiştirmedim yaşadığıma göre

hayır boşanmış.
sonra adam başkasıyla evlencem demiş koşa koşa gitmiş başkasına yar olmasın diye.
sonra adamdan ikinci çocuğu yapmış..
adamda başkasıyla sevgili olmuş.
ama yine de sen gel diyormuş:)
Sevgili başka başka amaçlarla bir arada olmak sen gelene kadar ben buna ..... ım demek başka

Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Merhaba memur maaşı size ve çocuğunuza bir hayat kurmaya yeterli olacaktır. Sizi döven, incitmekten korkmayan, aldatan bir erkeğe lütfen katlanmayın. Boşanın ve hayatınıza güzelce devam edin. Lütfen ondan korkmayın, siz isterseniz yapabilirsiniz ama böyle biriyle hayat geçmez. Ona her baktığında ihaneti aklınıza gelir, evliliğiniz zehir olur. Yani bence bu yüzden en sağlıklısı boşanmanız olacaktır.

Kız düşünsene, eskiden kadın çalışmazmış, erkek kadına bakmak zorundaymış. Şimdi kadın çalışıyor, kendine bebesine bakıyor, herifin çapkınlığına göz yumuyor ohhhh.
Ben de geçen eşime dedim zor zamanların insanı olduk biz . 80 kuşağı yokluk içinde geçti , öğretmenlerden çok çektik , okurken yıprandık , çalışırken yıpranıyoruz . Bazıları gerçekten çok şanslı . Bu adam şans kazanına düşmüş ama .
Az önce bir velim beni şikayet etmiş günlük tutun demiştim , özel hayatlarını neden merak ediyorsunuz , amacınız ne diye ? Ben de bunlarla uğraşıyorum işte .

Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Adam sadece aldatmamış ki aldatmaya gelene kadar boşanma sebebi olacak tonla şey var kendinize saygınız olsun biraz ya

Eşin değil. Boşanmışsınız. O kadın nikahsız cinsel ilişki yaşarken adamla kötü ise, sen de bir tık ileriye götürüp çocuk yapmışsın. Önce kendine bak. Nikah yapacak olmanız kimseyi ilgilendirmez, sen o çocuğu nikahsız yaptın mı? Yaptın . Bitti. Kimseye laf etmeye hakkın yok.
Abow olaya bak ilk yorumumu evli olduklarini zannederek yaptiydim.
Milletin kizina o.. diyen insan bi donup bakmaz mi ben de nikahsiz yaptim bu cocugu ozaman ben neyim diye🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X