Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olursa da aldırır yoksa kocam onu mahveder gider kapısına rezil eder başına bela etmez
Kocanı gerçekten ciddi ciddi merak etmeye başladım . Nasıl bir adam yani ? Jensen Ackles gibi bir adam mı ? Neyi var da hala boşandığınız , aldatıldığınız vs adama hala Kocam diyorsunuz ? Gerçi size daha nasıl anlatmalıyız bilmiyorum. You are single , you don’t have a husband du bist alleinstehend

60 sayfadan hiç bir şey anlamadın mı ? Gerçekten mi ? Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.

Sonuna kadar haklısınız . Her aldatan bosanırmı canım , olur mu öyle şey??? Bence sizde gidin aldatın böylece 01-01 olursunuz ve mutlu evliliğinize devam edersiniz

Hahahahahahaah efsanesin

E napiyim ben ayrılmadık yani ben de bunu diyorum 6 sene alışmışım kocam diyorum eşim diyorum yani imzaya göre değiştirmedim yaşadığıma göre

Sevgili başka başka amaçlarla bir arada olmak sen gelene kadar ben buna ..... ım demek başka

Merhaba memur maaşı size ve çocuğunuza bir hayat kurmaya yeterli olacaktır. Sizi döven, incitmekten korkmayan, aldatan bir erkeğe lütfen katlanmayın. Boşanın ve hayatınıza güzelce devam edin. Lütfen ondan korkmayın, siz isterseniz yapabilirsiniz ama böyle biriyle hayat geçmez. Ona her baktığında ihaneti aklınıza gelir, evliliğiniz zehir olur. Yani bence bu yüzden en sağlıklısı boşanmanız olacaktır.

Kız düşünsene, eskiden kadın çalışmazmış, erkek kadına bakmak zorundaymış. Şimdi kadın çalışıyor, kendine bebesine bakıyor, herifin çapkınlığına göz yumuyor ohhhh.
Ben de geçen eşime dedim zor zamanların insanı olduk biz . 80 kuşağı yokluk içinde geçti , öğretmenlerden çok çektik , okurken yıprandık , çalışırken yıpranıyoruz . Bazıları gerçekten çok şanslı . Bu adam şans kazanına düşmüş ama .
Az önce bir velim beni şikayet etmiş günlük tutun demiştim , özel hayatlarını neden merak ediyorsunuz , amacınız ne diye ? Ben de bunlarla uğraşıyorum işte .

Adam sadece aldatmamış ki aldatmaya gelene kadar boşanma sebebi olacak tonla şey var kendinize saygınız olsun biraz ya

Abow olaya bak ilk yorumumu evli olduklarini zannederek yaptiydim.
Milletin kizina o.. diyen insan bi donup bakmaz mi ben de nikahsiz yaptim bu cocugu ozaman ben neyim diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…