Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen cidden değişiksin. Kocam onu mahveder deyip göz kırpıyor bi de. Töbe estağfurullah. Ay benim okuma yazma bilmeyen köyünden çıkmayan nenem senden daha mantıklı bi kadındı. Bu ne be
E ne yapayım yorumlar o şekilde olunca ben de aynı şekilde cevap veriyorum.

Konu sahibi gibi olan kadınlara müstahak zaten . Düşünce yapısına uygun bi adam bulmus. Adam ne yapsa suçsuz ona gore . Bide boşanmışlar hala kocam da kocam diyo. Böyle kadınlar da varmış gerçekten hayretler içerisinde okudum . Bu kadın öğretmen bide yazık o çocuklara

E ne yapayım yorumlar o şekilde olunca ben de aynı şekilde cevap veriyorum.
Arkadaşım meslektaşım lütfen acilen paraya kıyıp doğru düzgün bir psikologtan online falan fark etmez bi terapi almaya başla. Bu kafa normal değil. Ciddiyim değil. Bu kafaya bi de rutky diye bi üye vardı onda rastlamıştım bi de sen de. Tuhaf o da öğretmendi aklımda kalmış. Gerçekten şaşkınlıkla okuyorum Allah basiretini açsın zira bağlanmış

Tamam kocam demiyim eski kocam diyim veya sevgilim diyim .ben olayı anlattım ama hala boşanmışlar da yok kocam diyor da diyenler var .çocuklarla da aram gayet iyi işimi de seviyorum.özel ilişkiler hakkında ders vermiyorum

Bence bizimle dalga geciyo bu kadin sikayet edelim kapansin hesabi
Dalga neden geçiyim 2 çocuk canlı dersler bir çocuğum 1,5 yaşında diğeri 7 yaşında .anne baba yanında bir de o konuyu idare et yani buna zamanım yok .neden öyle bir şey yapıyım.her şey doğru.ama bana sürekli kadınla kocan neler yapmıştır o senin kocan mı vs

Normal olmadığını biliyorum.ama duygularıma engel olamıyorum. Onu başkasının yanında başkasıyla düşünmek ağır geliyor .bu olmamalıydı kabul edemiyorum .

Normal olmadığını biliyorum.ama duygularıma engel olamıyorum. Onu başkasının yanında başkasıyla düşünmek ağır geliyor .bu olmamalıydı kabul edemiyorum .
Dayağıni, çocuğunuzun başkasından olduğunu iddia etmesini, anne babaniza ettiği küfürleri, hakaretleri hepsini sineye çekmişsiniz bunu da çekersiniz merak etmeyin. Adamın yapmadığı şey kalmamış başkasına dokununca bu olmamalıydı.

Tabi ki duygularına engel olamazsın seni çılgın.
Aşk bu aşk. Ne demiş şair Özlem Tekin, "Aşk her şeyi affeder mi?" Sormuş böyle, cevap eved.
Dayağı, hakareti küfrü, iftirayı, boynuzu affetmez mi hiç? Ana baba suçlatır, çoluk çocuk gördürmez tabi.
Ağır geliyorsa düşünmeyin öyle, ağlatacaksınız beni de. Vah bacım.
Başkasına dokunduğu anları değil, lohusayken yediğiniz dayakları düşünün o daha hafif, kabul edilebilir.

Her şeye okey ama bu başka bambaşka bir şey eve
Adam bana, anneme babama, akrabalarıma herşeyi yapsın ama başkasıyla birlikte olmasın diyorsunuz yani nasıl hastalıklı bir düşünce. Siz kendinize zerre kadar saygı duymadığınız için eski eşiniz eve kadın aldım, onunla böyle ilişki yaşadım diyebiliyor. O kadar şey yapmış da gidememişsiniz bunu da sineye çekmeye hazırsınız, ikna etsin istiyorsunuz sizi.
Anne babanıza laf etmeyin en azından. Onlar sizin gibi gurursuz olmak zorunda değil.

Elleri sadece bana dokunsun beni dövsün istiyor ne aşk dolu bir gadin

Doğru bakın bunu yapıcam kötü şeyleri düşünücem

Peki şoyle bisey soylemek istiyorum. Bu adam sizi yine aldatsaydi dovseydi iftira atsaydi kufretseydi ananiz babaniz size sahip cikmasaydi isiniz gucunuz olmasaydi o zaman ne yapardiniz konu sahibi ailenizden arkadaslarinizdan yakiniyorsunuz ya naail bi nimete sahip oldugunuzun farkinda bile degilsiniz aslinda eşiniz baştan da sorunluymus heo kucuk hesaplar pesindeymis olaylarin buyumesine engel olmamis o da buyutmus fitili atesleyen sadece siz degilsiniz onun yanlis davranislari size tayin istetmiş bu bulunmaz hint kumaşi falan mi neden bazi kadinlar bi erkegin varligina muhtac gibi hareket ediyolar ki ondan once yok muydun yasamiyo muydun sen herkes insanin hayatinda bi sinav ya da bi sebep bundan sonra donersen kendine edersin aciz bi varlik olarak devam edersin yoluna bakarsan da icin ilerleyen zamanlarda rahatlayacaktir ve hatta kendine cok kizacaksin şu yasadiklarin yasattiklarin yuzunden

Kocanın vurduğu yerde gül biter, kocanın sövdüğü yere bahar gelir. Hiç bilmiyorsunuz.
Kızlar Allah aşkına doğru dürüst yorum yapın ya şu an ben eve gidecek yanına gidecek bu olayı sonlandıracak konumdayken terapist el mi görüşsek tamamen bitse ne olur gibi karışık düşünceler içindeyim .sizin belli ki evliliğiniz iyi güzel Allah daha iyi etsin ama başkalarının acılarıyla dalga geçmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…