Ya neden eğlendiği bi kadından çocuk yapsın sanki ciddi görüştüğü birinden bahsediyoruxBelki korunası gelmez, beyiniz bey der "Çocuk istiyorum" diye kadın da "Yapalım aşkitom" der. Hı? Yapıverirler oracıkta bi çocuk. Çocuk yapma ustası da olabilir kadın hım?
Belki başka bi kadın daha olur filan, nasıl olsa siz duruyorsunuz yerinizde gönülden bağlı; araya 2-3 kişi daha sıkıştırsa beyiniz ne fark eder değil mi? Beyiniz çocuk da yapar kariyer de, öyle bi bey.
Çok eminsiniz, zannettim ki beyinizi çiplediniz sayaçladınız filan. İlahi.
Haklisiniz olanları okuyunca şükrettim zaten. Ne adamlar ne kadınlar var . Bu düşünce de olan kadına ne desek boş. Sakinim sakinimYa boşverin cevap yazmaya değmez eşiniz gelince kocaman bir sarılın rahatlarsınız :) ben öyle yaptım valla şükretmek lazım bu konudan çıkarılacak tek şey bu o yüzden relax
Ya bak artık eskisi gibi de değil, eskiden erkek evlendiği kadını doyurmak zorunda idi, artık çalışıyorlar bu kadınlar. Ay sinirlerim bozuldu, melisa içeyim bari.Böyle kadın bulamazsın ki arkadaşım biz erkek olsak bize böylesi denk gelmez
Ya neden eğlendiği bi kadından çocuk yapsın sanki ciddi görüştüğü birinden bahsediyorux
Ya tamam da ben de diyorum. Ki bizim olayımızda ayrılık hiç olmadı imza önemli değil yani önemli olan yaşantın.ve bu arada eskiye dönmesini ve aradaki problemleri çözmek istiyorrduk terapiste gitmek istiyorduk 2019 doğumlu bebeğim olduğu için hep askıda kaldı işteO da şu an da bekar bi adamla birlikte ama siz boşanmışsınız niye anlamiyosunuz boşanmışsınız o artık senin kocan değil. Evlilik dışı çocuk yapmışsınız eski olan kocanızdan. Çıldırttiniz bizi valla ya
Cinsel ilişki varsa her daim tehlike var demektir. Korunanlar bile pat diye hamile kalabiliyor, emin olma o kadar. :)Ya neden eğlendiği bi kadından çocuk yapsın sanki ciddi görüştüğü birinden bahsediyorux
Olursa da aldırır yoksa kocam onu mahveder gider kapısına rezil eder başına bela etmezCinsel ilişki varsa her daim tehlike var demektir. Korunanlar bile pat diye hamile kalabiliyor, emin olma o kadar. :)
Çünkü yaptığınız şey aynı. İkiniz de nikahsız birliktelik yaşamışsınız. O kadından daha iyi veya daha kötü değilsin bu konuda. Kusura bakma.Ben yarın bir gün nikah yaparım o sorun değil .ben gidip alalede bir adamdan değil önceden rssmi nikahımız olan çocuğumun babasından yaptım ben o kadınla ne alaka kıyaslanıyorum
Eski eşiniz kardeşinin aracı olduğu bir kadınla görüşmesin diye, sizi ya yanıma gelirsin ya onunla evlenirim diye tehdit ettiği için gittiniz ve hamile kaldınız, ne planı ne isteği? Eski konunuzda var bunlar.Söylediler ama ben tekrar barışacaiımjz bildiğim için çocuk istediğimiz için yaptık .
Ya kadın istemezse? Kıymetli herifinden o da vazgeçmek istemezse? Senin yaptığın gibi çocukla bağlamak isterse adamı?Olursa da aldırır yoksa kocam onu mahveder gider kapısına rezil eder başına bela etmez
Hem sevişip hem mahvedecekmi kadınıOlursa da aldırır yoksa kocam onu mahveder gider kapısına rezil eder başına bela etmez
Imza senin için önemli değilse o kadın içinde önemli değil. Ee demek ki ortada bi ahlaksızlık yokYa tamam da ben de diyorum. Ki bizim olayımızda ayrılık hiç olmadı imza önemli değil yani önemli olan yaşantın.ve bu arada eskiye dönmesini ve aradaki problemleri çözmek istiyorrduk terapiste gitmek istiyorduk 2019 doğumlu bebeğim olduğu için hep askıda kaldı işte
Takım elbise, döpiyes mi yaptınız çocukları kız?
Nasıl ciddi yaptınız?
Ben artık erkeklere çok kızmıyorum bizim kadınlarımız okumuş etmiş güya bir de ama tek dertleri evli olabilmek aslında tüm dünya bu halde bu erkekler niye bu kadar kıymetli ben anlamıyorum hiç bir zaman da anlamayacağım Güney Korede mesela yolda bile yakışıklı erkek görseler kızlar iltifat ediyormuş adama bu nedir yaw ?Haklisiniz olanları okuyunca şükrettim zaten. Ne adamlar ne kadınlar var . Bu düşünce de olan kadına ne desek boş. Sakinim sakinim
Olursa da aldırır yoksa kocam onu mahveder gider kapısına rezil eder başına bela etmez
Sen cidden değişiksin. Kocam onu mahveder deyip göz kırpıyor bi de. Töbe estağfurullah. Ay benim okuma yazma bilmeyen köyünden çıkmayan nenem senden daha mantıklı bi kadındı. Bu ne beOlursa da aldırır yoksa kocam onu mahveder gider kapısına rezil eder başına bela etmez
Burada biraz daha takılırsam kocayı boşayıp erkek olacam, çok korkuyorum.