Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya neden eğlendiği bi kadından çocuk yapsın sanki ciddi görüştüğü birinden bahsediyorux

Ya boşverin cevap yazmaya değmez eşiniz gelince kocaman bir sarılın rahatlarsınız :) ben öyle yaptım valla şükretmek lazım bu konudan çıkarılacak tek şey bu o yüzden relax
Haklisiniz olanları okuyunca şükrettim zaten. Ne adamlar ne kadınlar var . Bu düşünce de olan kadına ne desek boş. Sakinim sakinim

Ya tamam da ben de diyorum. Ki bizim olayımızda ayrılık hiç olmadı imza önemli değil yani önemli olan yaşantın.ve bu arada eskiye dönmesini ve aradaki problemleri çözmek istiyorrduk terapiste gitmek istiyorduk 2019 doğumlu bebeğim olduğu için hep askıda kaldı işte

Ben yarın bir gün nikah yaparım o sorun değil .ben gidip alalede bir adamdan değil önceden rssmi nikahımız olan çocuğumun babasından yaptım ben o kadınla ne alaka kıyaslanıyorum
Çünkü yaptığınız şey aynı. İkiniz de nikahsız birliktelik yaşamışsınız. O kadından daha iyi veya daha kötü değilsin bu konuda. Kusura bakma.

Söylediler ama ben tekrar barışacaiımjz bildiğim için çocuk istediğimiz için yaptık .
Eski eşiniz kardeşinin aracı olduğu bir kadınla görüşmesin diye, sizi ya yanıma gelirsin ya onunla evlenirim diye tehdit ettiği için gittiniz ve hamile kaldınız, ne planı ne isteği? Eski konunuzda var bunlar.

Boşandığıniz kocanız başkasına gitmesin diye hamile kalmışsınız apaçık.

Çocuğunuz için sağlık harcamasına bile karisan bir baba var ayrıca ortada. Ama siz koca koca diye kendi evlatlarınızi da görmeyecek durumdasınız. Anne babanız da ayrı. Defalarca küpfretmis onlara, sizi dövmüş şimdi de hala başka birine dokundu diye acı çekiyorum diyorsunuz. Müstahak ne yaşıyorsaniz.

Imza senin için önemli değilse o kadın içinde önemli değil. Ee demek ki ortada bi ahlaksızlık yok

Ay o kadar pohladigin kadının kullandığı ç.kü nasıl için alacak bacım Ay lütfen sayın yetkililer gayrı ahlaki yaşantıdan meslekten atılma yok mu ,bir de göğsünü gere gere dolaşmış, küçük yermiş de herkes biliyormuş. Karı koca gelip resmen memleketin ahlakını bozmuşlar kocan çocuğu aldırmak için rezalet çıkarırsa siz daha çok rezil olursunuz ama gene de sen bilirsin . Hele bir mahpusa düşür kocanı gene ,siz o aralarda iyi yapıyorsunuz çocuğu , izne çıkarsa 3. Garanti

Haklisiniz olanları okuyunca şükrettim zaten. Ne adamlar ne kadınlar var . Bu düşünce de olan kadına ne desek boş. Sakinim sakinim
Ben artık erkeklere çok kızmıyorum bizim kadınlarımız okumuş etmiş güya bir de ama tek dertleri evli olabilmek aslında tüm dünya bu halde bu erkekler niye bu kadar kıymetli ben anlamıyorum hiç bir zaman da anlamayacağım Güney Korede mesela yolda bile yakışıklı erkek görseler kızlar iltifat ediyormuş adama bu nedir yaw ?

Olursa da aldırır yoksa kocam onu mahveder gider kapısına rezil eder başına bela etmez

Hala kocam diyor. Utanmıyor musun kendinden bu cümleleri kurarken? Gurur, haysiyet, şeref falan bunlar yok galiba hiç. Ya da bizle dalga geçiyosun başka açıklaması olamaz bu midesizliğin

Olursa da aldırır yoksa kocam onu mahveder gider kapısına rezil eder başına bela etmez
Sen cidden değişiksin. Kocam onu mahveder deyip göz kırpıyor bi de. Töbe estağfurullah. Ay benim okuma yazma bilmeyen köyünden çıkmayan nenem senden daha mantıklı bi kadındı. Bu ne be

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…