Yazın ben tekrar editlerim kocamı evlilik cüzdanın filan benim kocam var olmaz. Mı :)Ha bu arada, senin bir kocan yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazın ben tekrar editlerim kocamı evlilik cüzdanın filan benim kocam var olmaz. Mı :)Ha bu arada, senin bir kocan yok.
E ne yapayım yorumlar o şekilde olunca ben de aynı şekilde cevap veriyorum.Sen cidden değişiksin. Kocam onu mahveder deyip göz kırpıyor bi de. Töbe estağfurullah. Ay benim okuma yazma bilmeyen köyünden çıkmayan nenem senden daha mantıklı bi kadındı. Bu ne be
Bence bizimle dalga geciyo bu kadin sikayet edelim kapansin hesabiYazın ben tekrar editlerim kocamı evlilik cüzdanın filan benim kocam var olmaz. Mı :)
Ya benim durumumda olan bazı postları okudum belli etme gördüğünü filan diyorlarHala kocam diyor. Utanmıyor musun kendinden bu cümleleri kurarken? Gurur, haysiyet, şeref falan bunlar yok galiba hiç. Ya da bizle dalga geçiyosun başka açıklaması olamaz bu midesizliğin
Konu sahibi gibi olan kadınlara müstahak zaten . Düşünce yapısına uygun bi adam bulmus. Adam ne yapsa suçsuz ona gore . Bide boşanmışlar hala kocam da kocam diyo. Böyle kadınlar da varmış gerçekten hayretler içerisinde okudum . Bu kadın öğretmen bide yazık o çocuklaraBen artık erkeklere çok kızmıyorum bizim kadınlarımız okumuş etmiş güya bir de ama tek dertleri evli olabilmek aslında tüm dünya bu halde bu erkekler niye bu kadar kıymetli ben anlamıyorum hiç bir zaman da anlamayacağım Güney Korede mesela yolda bile yakışıklı erkek görseler kızlar iltifat ediyormuş adama bu nedir yaw ?
Arkadaşım meslektaşım lütfen acilen paraya kıyıp doğru düzgün bir psikologtan online falan fark etmez bi terapi almaya başla. Bu kafa normal değil. Ciddiyim değil. Bu kafaya bi de rutky diye bi üye vardı onda rastlamıştım bi de sen de. Tuhaf o da öğretmendi aklımda kalmış. Gerçekten şaşkınlıkla okuyorum Allah basiretini açsın zira bağlanmışE ne yapayım yorumlar o şekilde olunca ben de aynı şekilde cevap veriyorum.
Tamam kocam demiyim eski kocam diyim veya sevgilim diyim .ben olayı anlattım ama hala boşanmışlar da yok kocam diyor da diyenler var .çocuklarla da aram gayet iyi işimi de seviyorum.özel ilişkiler hakkında ders vermiyorumKonu sahibi gibi olan kadınlara müstahak zaten . Düşünce yapısına uygun bi adam bulmus. Adam ne yapsa suçsuz ona gore . Bide boşanmışlar hala kocam da kocam diyo. Böyle kadınlar da varmış gerçekten hayretler içerisinde okudum . Bu kadın öğretmen bide yazık o çocuklara
Dalga neden geçiyim 2 çocuk canlı dersler bir çocuğum 1,5 yaşında diğeri 7 yaşında .anne baba yanında bir de o konuyu idare et yani buna zamanım yok .neden öyle bir şey yapıyım.her şey doğru.ama bana sürekli kadınla kocan neler yapmıştır o senin kocan mı vsBence bizimle dalga geciyo bu kadin sikayet edelim kapansin hesabi
Normal olmadığını biliyorum.ama duygularıma engel olamıyorum. Onu başkasının yanında başkasıyla düşünmek ağır geliyor .bu olmamalıydı kabul edemiyorum .Arkadaşım meslektaşım lütfen acilen paraya kıyıp doğru düzgün bir psikologtan online falan fark etmez bi terapi almaya başla. Bu kafa normal değil. Ciddiyim değil. Bu kafaya bi de rutky diye bi üye vardı onda rastlamıştım bi de sen de. Tuhaf o da öğretmendi aklımda kalmış. Gerçekten şaşkınlıkla okuyorum Allah basiretini açsın zira bağlanmış
Şu an yok. Paşa lutfederse olur evlilik cüzdanın. O vakte kadar bekle sıranı.Yazın ben tekrar editlerim kocamı evlilik cüzdanın filan benim kocam var olmaz. Mı :)
Dayağıni, çocuğunuzun başkasından olduğunu iddia etmesini, anne babaniza ettiği küfürleri, hakaretleri hepsini sineye çekmişsiniz bunu da çekersiniz merak etmeyin. Adamın yapmadığı şey kalmamış başkasına dokununca bu olmamalıydı.Normal olmadığını biliyorum.ama duygularıma engel olamıyorum. Onu başkasının yanında başkasıyla düşünmek ağır geliyor .bu olmamalıydı kabul edemiyorum .
Bakın ben ona geliyorum dediğim an gel der ve nikah günü alır.Şu an yok. Paşa lutfederse olur evlilik cüzdanın. O vakte kadar bekle sıranı.
Her şeye okey ama bu başka bambaşka bir şey evetDayağıni, çocuğunuzun başkasından olduğunu iddia etmesini, anne babaniza ettiği küfürleri, hakaretleri hepsini sineye çekmişsiniz bunu da çekersiniz merak etmeyin. Adamın yapmadığı şey kalmamış başkasına dokununca bu olmamalıydı.
Normal olmadığını biliyorum.ama duygularıma engel olamıyorum. Onu başkasının yanında başkasıyla düşünmek ağır geliyor .bu olmamalıydı kabul edemiyorum .
Adam bana, anneme babama, akrabalarıma herşeyi yapsın ama başkasıyla birlikte olmasın diyorsunuz yani nasıl hastalıklı bir düşünce. Siz kendinize zerre kadar saygı duymadığınız için eski eşiniz eve kadın aldım, onunla böyle ilişki yaşadım diyebiliyor. O kadar şey yapmış da gidememişsiniz bunu da sineye çekmeye hazırsınız, ikna etsin istiyorsunuz sizi.Her şeye okey ama bu başka bambaşka bir şey eve
Elleri sadece bana dokunsun beni dövsün istiyor ne aşk dolu bir gadinTabi ki duygularına engel olamazsın seni çılgın.
Aşk bu aşk. Ne demiş şair Özlem Tekin, "Aşk her şeyi affeder mi?" Sormuş böyle, cevap eved.
Dayağı, hakareti küfrü, iftirayı, boynuzu affetmez mi hiç? Ana baba suçlatır, çoluk çocuk gördürmez tabi.
Ağır geliyorsa düşünmeyin öyle, ağlatacaksınız beni de. Vah bacım.
Başkasına dokunduğu anları değil, lohusayken yediğiniz dayakları düşünün o daha hafif, kabul edilebilir.
Doğru bakın bunu yapıcam kötü şeyleri düşünücemTabi ki duygularına engel olamazsın seni çılgın.
Aşk bu aşk. Ne demiş şair Özlem Tekin, "Aşk her şeyi affeder mi?" Sormuş böyle, cevap eved.
Dayağı, hakareti küfrü, iftirayı, boynuzu affetmez mi hiç? Ana baba suçlatır, çoluk çocuk gördürmez tabi.
Ağır geliyorsa düşünmeyin öyle, ağlatacaksınız beni de. Vah bacım.
Başkasına dokunduğu anları değil, lohusayken yediğiniz dayakları düşünün o daha hafif, kabul edilebilir.
Elleri sadece bana dokunsun beni dövsün istiyor ne aşk dolu bir gadin
Kızlar Allah aşkına doğru dürüst yorum yapın ya şu an ben eve gidecek yanına gidecek bu olayı sonlandıracak konumdayken terapist el mi görüşsek tamamen bitse ne olur gibi karışık düşünceler içindeyim .sizin belli ki evliliğiniz iyi güzel Allah daha iyi etsin ama başkalarının acılarıyla dalga geçmeyinKocanın vurduğu yerde gül biter, kocanın sövdüğü yere bahar gelir. Hiç bilmiyorsunuz.