Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni öldürüyorsun çılgın kadın.

Sahiden gogsunu gere gere mi dolasiyosun boynuzlarin bi yerlere takilmiyo mu

Ben yarın bir gün nikah yaparım o sorun değil .ben gidip alalede bir adamdan değil önceden rssmi nikahımız olan çocuğumun babasından yaptım ben o kadınla ne alaka kıyaslanıyorum

Ben yarın bir gün nikah yaparım o sorun değil .ben gidip alalede bir adamdan değil önceden rssmi nikahımız olan çocuğumun babasından yaptım ben o kadınla ne alaka kıyaslanıyorum
O da şu an da bekar bi adamla birlikte ama siz boşanmışsınız niye anlamiyosunuz boşanmışsınız o artık senin kocan değil. Evlilik dışı çocuk yapmışsınız eski olan kocanızdan. Çıldırttiniz bizi valla ya

Şimdi çocuklar sizde mi? Peki çevrenizdeki tek bir insan size ikinci çocuk için sen ne yapıyorsun, nikahlı bile değilsin, çocuk evlilik birliği altında doğmalı, boşandığın adamdan ne çocuğu demedi mi? Aileniz biz senin hayatını kurtarmaya çalışırken sen kendine bunu neden yaptın demedi mi?
Ay çalışırken ara ara bakıyorum cevaplarınıza ama hepsinde ayrı ayrı şoka uğruyorum. Bir adet mantıklı insan yok mu çevrenizde, yoksa siz mi görmezden geliyorsunuz?

Yani Kadin zaten korunma ustasıdır eşim de biliyor daha ne

Belki korunası gelmez, beyiniz bey der "Çocuk istiyorum" diye kadın da "Yapalım aşkitom" der. Hı? Yapıverirler oracıkta bi çocuk. Çocuk yapma ustası da olabilir kadın hım?
Belki başka bi kadın daha olur filan, nasıl olsa siz duruyorsunuz yerinizde gönülden bağlı; araya 2-3 kişi daha sıkıştırsa beyiniz ne fark eder değil mi? Beyiniz çocuk da yapar kariyer de, öyle bi bey.
Çok eminsiniz, zannettim ki beyinizi çiplediniz sayaçladınız filan. İlahi.

Söylediler ama ben tekrar barışacaiımjz bildiğim için çocuk istediğimiz için yaptık .

Ya boşverin cevap yazmaya değmez eşiniz gelince kocaman bir sarılın rahatlarsınız :) ben öyle yaptım valla şükretmek lazım bu konudan çıkarılacak tek şey bu o yüzden relax

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…