- 19 Mayıs 2020
- 46.419
- 207.609
Beni öldürüyorsun çılgın kadın.Aaa demesene öyle, onların kopmaz gönül bağı var bi kere. Ne küfürler dayaklar boynuzlar sığdırmışlar minik yüreklerine de yılmamışlar. True love.
Öbür kadın azmış, yazık adama. Hep zorla bunlar, başka konularda da yazmadık mı? Bu adamcağızlara decavüz ediyorlar, silah zoruynan neler neler yapıyor bu kadınlar.
Hiç olmadı Katip, sen nasıl o ashufte ile bir tutarsın konu sahibini?
Ben az evvel kocayı boşayıp erkek olmaya karar verdim, böyle 4 tane alacam.Ya ne olur şaka olsun bu konu ya da fake olsun
Bu konu sahibi kadınsa ben kadın olmayı reddediyorum
Sahiden gogsunu gere gere mi dolasiyosun boynuzlarin bi yerlere takilmiyo muİkisi aynı şeyler mi ben göğsümü gere gere geziyorum insan içine çıkıyorum ve tekrar nikahı da yapıcaz diye konuşuyoruz bu kadın ise 2 tane çocuk var aradan çekil eşimle sorun çözmeye çalışıyoruz mesajına karşın evde çocuklarımın resimlerinin olduğu yerlerde neler yapıyor bir miyiz Allah aşkına ya
Hem de neBeni öldürüyorsun çılgın kadın.
Allahin hakki 3.tur.2 çocuğum var
Ben yarın bir gün nikah yaparım o sorun değil .ben gidip alalede bir adamdan değil önceden rssmi nikahımız olan çocuğumun babasından yaptım ben o kadınla ne alaka kıyaslanıyorumEşin değil. Boşanmışsınız. O kadın nikahsız cinsel ilişki yaşarken adamla kötü ise, sen de bir tık ileriye götürüp çocuk yapmışsın. Önce kendine bak. Nikah yapacak olmanız kimseyi ilgilendirmez, sen o çocuğu nikahsız yaptın mı? Yaptın . Bitti. Kimseye laf etmeye hakkın yok.
3. Yü istiyordu zatenAllahin hakki 3.tur.
3. Yü istiyordu zaten
:)Artık hanginiz önce doğurursa, kısmet.
Yani olacak şey söyleyin ondan güldümHoşuna mı gitti kız? Ayy. Bey çocuğu olsun da sevilir be, değil mi?
Yani olacak şey söyleyin ondan güldüm
Yani Kadin zaten korunma ustasıdır eşim de biliyor daha neA-a niye? Sayaç mı taktın beyinin bi yerine?
O da şu an da bekar bi adamla birlikte ama siz boşanmışsınız niye anlamiyosunuz boşanmışsınız o artık senin kocan değil. Evlilik dışı çocuk yapmışsınız eski olan kocanızdan. Çıldırttiniz bizi valla yaBen yarın bir gün nikah yaparım o sorun değil .ben gidip alalede bir adamdan değil önceden rssmi nikahımız olan çocuğumun babasından yaptım ben o kadınla ne alaka kıyaslanıyorum
Ben az evvel kocayı boşayıp erkek olmaya karar verdim, böyle 4 tane alacam.
Sebebi çok basit.eşim benim istediğim kreşe vermemişti ben de onun kardeşinin önerdiği merdiven altı kreşe vermek istemedim.bu arada başvurduğum krediyi istediiim kreşe vermedi diye iptal ettim o da ailenle anlaşıp krediyi iptal ettin diye çocuğu aldı gitti.kaçırdı yani.ssbeep bu .ailem etrafınngazıyla tayin aldım olaylar sarpa sardı.o da anlaşmalıyı en azından çocuk bende kalsın diyim de aradaki bağ kopmasın diye yoksa çocuk hakkını da alamıcam diye kabul etti.hakim ara vermişti hatta .titreyerek sarıldı bana yırtıp atalım şu kağıtları diye .ama ben babam ve arkadaşlarla gittiğim işin boşanmaya geri dönemedi. M aile etkisi büyük oldu bende
Yani Kadin zaten korunma ustasıdır eşim de biliyor daha ne
Söylediler ama ben tekrar barışacaiımjz bildiğim için çocuk istediğimiz için yaptık .Şimdi çocuklar sizde mi? Peki çevrenizdeki tek bir insan size ikinci çocuk için sen ne yapıyorsun, nikahlı bile değilsin, çocuk evlilik birliği altında doğmalı, boşandığın adamdan ne çocuğu demedi mi? Aileniz biz senin hayatını kurtarmaya çalışırken sen kendine bunu neden yaptın demedi mi?
Ay çalışırken ara ara bakıyorum cevaplarınıza ama hepsinde ayrı ayrı şoka uğruyorum. Bir adet mantıklı insan yok mu çevrenizde, yoksa siz mi görmezden geliyorsunuz?
Ya boşverin cevap yazmaya değmez eşiniz gelince kocaman bir sarılın rahatlarsınız :) ben öyle yaptım valla şükretmek lazım bu konudan çıkarılacak tek şey bu o yüzden relaxO da şu an da bekar bi adamla birlikte ama siz boşanmışsınız niye anlamiyosunuz boşanmışsınız o artık senin kocan değil. Evlilik dışı çocuk yapmışsınız eski olan kocanızdan. Çıldırttiniz bizi valla ya