Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkisi aynı şeyler mi ben göğsümü gere gere geziyorum insan içine çıkıyorum ve tekrar nikahı da yapıcaz diye konuşuyoruz bu kadın ise 2 tane çocuk var aradan çekil eşimle sorun çözmeye çalışıyoruz mesajına karşın evde çocuklarımın resimlerinin olduğu yerlerde neler yapıyor bir miyiz Allah aşkına ya

Aaa demesene öyle, onların kopmaz gönül bağı var bi kere. Ne küfürler dayaklar boynuzlar sığdırmışlar minik yüreklerine de yılmamışlar. True love.

Öbür kadın azmış, yazık adama. Hep zorla bunlar, başka konularda da yazmadık mı? Bu adamcağızlara decavüz ediyorlar, silah zoruynan neler neler yapıyor bu kadınlar.
Hiç olmadı Katip, sen nasıl o ashufte ile bir tutarsın konu sahibini?

Arınmaz zemzemle yıkansa da
E o zaman neden saçma sapan şeyler yapıyorsun? Senin kocan iflah olmaz, çocuğunla birlikte mis gibi bir hayat kur kendine. Kocan gibilerin suratına tükürsen tükürüğüne yazık be canım...kadında aynı b.k un laciverti...

Şükür kadına suç bulan çıktı.olaydaki en masum zavallı o kadın diyen de vardı

Evet beni onunla bir tutmak saçmalık .ddipim gibi biz normal devam ettik herkes de biliyordu bu durumu 2 çocuğumun babası işte daha ne olabilir .diğeri de çocuğunu uykusundan uyandıran kreşe bırakıp koştur koştur şeye gelen biri işte ben onla bir değilim elbet

Aynı şey değil ama beni de nişanlım aldatmıştı. Bunlar evlendi, kısa süre sonra da boşandılar. Bir şekilde biz bu kadınla denk geldik,'onları ben tek başıma yapmadım' demişti. Hak verdim.. benim nişanlım omurgalı olsa zaten bunlar olmazdı, kadında aynı şekilde omurgasizdi tabii. Bence birbirlerini bulmuşlardı aradan çekilmek kendine yaptığım en buyuk iyilikti.

Aradan çık demiş de kadın dinlememiş, sanki evin kapısını kırıp adamı yatağa bağlayıp tecavüz ediyor sonra da uçkurunu bağlayıp gidiyor Eve geliyorsa kocişkonuz getiriyor hanımefendi, demek ki nikahsız kocanız kadına git demiyor,aman sabahlar olmasın diyor 3 ünüzü kıyaslayınca en namuslu evet o kadın, b.k atmaktan vazgeçin de sizi çok seven kocanıza uçkurunu tutmayı öğretin

Tabiysi değilsin olur mu öyle şey; dayaklar yemişsin yine de yılmamış erini bırakmamışsın kardeş, o kadar dayak küfre, başka kadın olsa giderdi.
Bir yuva kolayına mı kuruluyor? Yazık gönülden nikahlı beyinize de çok üzüldüm, zorla şey yapmak istemeye istemeye.. Ne ile tehdit ediyormuş da şey ediyormuş o ashufte beyinizi kardeş?

Bence 2. Cocuk ideal olur. Baska napilir ki zaten.

Söylediklerinizle yazdıklarınızla o kadar çelişkiiçindesiniz ki.
Engelledim aramıyorum sormuyorum dediniz,şimdide nikahıda yapacağız diyorsunuz.
İnsanın aklıyla alay ediyorsunuz resmen.

Zorla yapıyor demedim ben olay nereye geldi tabi ki baş suçlu o evet ben o kadınla bir değilim.

Eşin değil. Boşanmışsınız. O kadın nikahsız cinsel ilişki yaşarken adamla kötü ise, sen de bir tık ileriye götürüp çocuk yapmışsın. Önce kendine bak. Nikah yapacak olmanız kimseyi ilgilendirmez, sen o çocuğu nikahsız yaptın mı? Yaptın . Bitti. Kimseye laf etmeye hakkın yok.

Ya ne olur şaka olsun bu konu ya da fake olsun
Bu konu sahibi kadınsa ben kadın olmayı reddediyorum

Zorla yapıyor demedim ben olay nereye geldi tabi ki baş suçlu o evet ben o kadınla bir değilim.

Kim baş suçlu? Gönülden nikahlı beyiniz mi? Aaa.. Duymamış olayım, o kadın ashufte olduğundan hep, sayfalarca öyle demediniz mi, hak veriyorum size işte ben de; yoksa insanın beyiyse ashufte olan, onu niye geri istesin ki? Beyinizde hiçbir suç olmamalı ki onu geri isteyesiniz, pişman olasınız.
Mesela dayak diyorsunuz, adamın sinirini bozmuş zorla kendinizi dövdürmüşsünüz demek, bu anlaşılabilir.
Küfür diyorsunuz, artık teyzeniz naaptıysa, el kol çekip "Mucckkk" mu yaptı beyinize, küfür etmiştir tabi refleks küfürüdür o.
Öbür kadın da aşufte işte.
Tabiysi beyinizi istersiniz geri, adamın günahı yok ki; diyorum ya o ashufte ile de bir değilsiniz, her kadın dayak yiyip beyini sevmeyi bilmez. Sizinki bi ayrıcalık, fark.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…