Toparlanmaya daha güçlü kalkmaya çalışıyorumAcilen toparlayın kendinizio zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toparlanmaya daha güçlü kalkmaya çalışıyorumAcilen toparlayın kendinizio zaman.
İkisi aynı şeyler mi ben göğsümü gere gere geziyorum insan içine çıkıyorum ve tekrar nikahı da yapıcaz diye konuşuyoruz bu kadın ise 2 tane çocuk var aradan çekil eşimle sorun çözmeye çalışıyoruz mesajına karşın evde çocuklarımın resimlerinin olduğu yerlerde neler yapıyor bir miyiz Allah aşkına yaArkadaş, elin kadınına namussuz diyene kadar kendi ettiğine baksana sen. 2. çocuğu nikahsız yapmışsın. Normalde yargılamam ama, sen yapınca '' Ama ben ayrılmış hissetmedim.'' oluyor da o kadın yapınca neden namussuzluk oluyor?
Hamama götürüp 40 tas su döktürsün, tövbe ettirsin benceEşin o kadınla beraber oluyor teni tenine değiyor falan, onu ne yapacaksın?
Arınmaz zemzemle yıkansa daHamama götürüp 40 tas su döktürsün, tövbe ettirsin bence
Arkadaş, elin kadınına namussuz diyene kadar kendi ettiğine baksana sen. 2. çocuğu nikahsız yapmışsın. Normalde yargılamam ama, sen yapınca '' Ama ben ayrılmış hissetmedim.'' oluyor da o kadın yapınca neden namussuzluk oluyor?
E o zaman neden saçma sapan şeyler yapıyorsun? Senin kocan iflah olmaz, çocuğunla birlikte mis gibi bir hayat kur kendine. Kocan gibilerin suratına tükürsen tükürüğüne yazık be canım...kadında aynı b.k un laciverti...Arınmaz zemzemle yıkansa da
Şükür kadına suç bulan çıktı.olaydaki en masum zavallı o kadın diyen de vardıE o zaman neden saçma sapan şeyler yapıyorsun? Senin kocan iflah olmaz, çocuğunla birlikte mis gibi bir hayat kur kendine. Kocan gibilerin suratına tükürsen tükürüğüne yazık be canım...kadında aynı b.k un laciverti...
Evet beni onunla bir tutmak saçmalık .ddipim gibi biz normal devam ettik herkes de biliyordu bu durumu 2 çocuğumun babası işte daha ne olabilir .diğeri de çocuğunu uykusundan uyandıran kreşe bırakıp koştur koştur şeye gelen biri işte ben onla bir değilim elbetAaa demesene öyle, onların kopmaz gönül bağı var bi kere. Ne küfürler dayaklar boynuzlar sığdırmışlar minik yüreklerine de yılmamışlar. True love.
Öbür kadın azmış, yazık adama. Hep zorla bunlar, başka konularda da yazmadık mı? Bu adamcağızlara decavüz ediyorlar, silah zoruynan neler neler yapıyor bu kadınlar.
Hiç olmadı Katip, sen nasıl o ashufte ile bir tutarsın konu sahibini?
Aynı şey değil ama beni de nişanlım aldatmıştı. Bunlar evlendi, kısa süre sonra da boşandılar. Bir şekilde biz bu kadınla denk geldik,'onları ben tek başıma yapmadım' demişti. Hak verdim.. benim nişanlım omurgalı olsa zaten bunlar olmazdı, kadında aynı şekilde omurgasizdi tabii. Bence birbirlerini bulmuşlardı aradan çekilmek kendine yaptığım en buyuk iyilikti.Şükür kadına suç bulan çıktı.olaydaki en masum zavallı o kadın diyen de vardı
Aradan çık demiş de kadın dinlememiş, sanki evin kapısını kırıp adamı yatağa bağlayıp tecavüz ediyor sonra da uçkurunu bağlayıp gidiyor Eve geliyorsa kocişkonuz getiriyor hanımefendi, demek ki nikahsız kocanız kadına git demiyor,aman sabahlar olmasın diyor 3 ünüzü kıyaslayınca en namuslu evet o kadın, b.k atmaktan vazgeçin de sizi çok seven kocanıza uçkurunu tutmayı öğretinŞükür kadına suç bulan çıktı.olaydaki en masum zavallı o kadın diyen de vardı
Evet beni onunla bir tutmak saçmalık .ddipim gibi biz normal devam ettik herkes de biliyordu bu durumu 2 çocuğumun babası işte daha ne olabilir .diğeri de çocuğunu uykusundan uyandıran kreşe bırakıp koştur koştur şeye gelen biri işte ben onla bir değilim elbet
Bence 2. Cocuk ideal olur. Baska napilir ki zaten.Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Söylediklerinizle yazdıklarınızla o kadar çelişkiiçindesiniz ki.İkisi aynı şeyler mi ben göğsümü gere gere geziyorum insan içine çıkıyorum ve tekrar nikahı da yapıcaz diye konuşuyoruz bu kadın ise 2 tane çocuk var aradan çekil eşimle sorun çözmeye çalışıyoruz mesajına karşın evde çocuklarımın resimlerinin olduğu yerlerde neler yapıyor bir miyiz Allah aşkına ya
Zorla yapıyor demedim ben olay nereye geldi tabi ki baş suçlu o evet ben o kadınla bir değilim.Tabiysi değilsin olur mu öyle şey; dayaklar yemişsin yine de yılmamış erini bırakmamışsın kardeş, o kadar dayak küfre, başka kadın olsa giderdi.
Bir yuva kolayına mı kuruluyor? Yazık gönülden nikahlı beyinize de çok üzüldüm, zorla şey yapmak istemeye istemeye.. Ne ile tehdit ediyormuş da şey ediyormuş o ashufte beyinizi kardeş?
2 çocuğum varBence 2. Cocuk ideal olur. Baska napilir ki zaten.
Uçkuruna sahip olamayan kocaya ne demeli peki.Şükür kadına suç bulan çıktı.olaydaki en masum zavallı o kadın diyen de vardı
Eşin değil. Boşanmışsınız. O kadın nikahsız cinsel ilişki yaşarken adamla kötü ise, sen de bir tık ileriye götürüp çocuk yapmışsın. Önce kendine bak. Nikah yapacak olmanız kimseyi ilgilendirmez, sen o çocuğu nikahsız yaptın mı? Yaptın . Bitti. Kimseye laf etmeye hakkın yok.İkisi aynı şeyler mi ben göğsümü gere gere geziyorum insan içine çıkıyorum ve tekrar nikahı da yapıcaz diye konuşuyoruz bu kadın ise 2 tane çocuk var aradan çekil eşimle sorun çözmeye çalışıyoruz mesajına karşın evde çocuklarımın resimlerinin olduğu yerlerde neler yapıyor bir miyiz Allah aşkına ya
Zorla yapıyor demedim ben olay nereye geldi tabi ki baş suçlu o evet ben o kadınla bir değilim.
2.çocukta var ..Bence 2. Cocuk ideal olur. Baska napilir ki zaten.