Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin de başınıza gelirse en namuslu bu kızcağız dersiniz
Evet kocam olmayan adam başkası ile ilişki yaşarsa kıza b.k atmam . Beni dövüp söven, ihtiyaç gidermelik olarak görüp eğlenmeye başkalarına giden adamın peşinde kendimi böyle küçük düşürürsem oturur kendi akılsizlığıma yanarım

Adamı denedim bakalım ne yapacak diye ben çocuklar alıyorum geliyorum dedim tamam dedi küçüğü kreşe veririz filan yani öyle 10 gün önce öpmeler 14 Şubat kutlu olsun demeler
Ben seninle arasindaki muhabbetten bahsetmiyorum diger kadinla olan muhabbetinden bahsediyorum bilmiyosun ve aklin ermiyo oylesine bi kadin o kadar hakaret yiyip gitmeye devam etmez heralde eski eşinizin yanina bunla mi ugrasacam be der baska insanlarla gorusur ama bu kadin ne hikmetse size ragmen esinizle gorusuyo esiniz de ona git gelme demiyo size de devam edecegini soyluyo bence bunlari bidaha bi degerlendirin

Eşim demez tabi ki bulmuş ayağına kadar gelen birini.kadın da arsız .eşim ona güven vermiştir nikah yok eve giremez sen varken demiştir .kadın da rahat rahat giriyor eve hani tanımıyorum da kadını bilmiyorum .kadın susamış herhalde bazı şeylere.e kğçüçük yer burası.başka kimi bulsun hemen.yarın bir gün bu adam gidecek burdan hatta oturup ağlamış gidelim diye bunu neden yapsın bana neden. Ağlasın.keyfi iyise

Öyle, öyle. Düşünsene döveceksin, hakaret edeceksin, ailesine küfürle, üstüne çok iğrenç bir aldatma...Ama karşıdaki yani siz, diyecek ki erkek ya, tüm erkekler böyle, affedeyim.gitsin...
Psikolojik destek al diyorlar ama beyinde bitirmediğim sürece faydası olur mu ki

Eee agzinizla diyorsunuz eşim boşandık buraya gelemez demiştir diye. Yani eş bekarım hayatımda kimse yok demiştir. Hatta sizin takıntılı olduğunuzu söylemiştir. Kadın da bu deli galiba diye sizden uzak duruyordur tel açmayarak. Yani kadının ne sucu var? Tüm suç sevgili sandığınız kişide. Ayyy ne yoruyorsam kendimi.

İsledigi gunahlardan pismandir belki o da ters iliski falan

Haklısınız benim tedavi olmam lazım

Arkadasim su 54 sayfadaki tek mantikli cumlen bu. Rica ediyorum saglikli bir birey, anne ve ogretmen olmak icin terapiye basla. Bu yasadiklarin hic normal degil. Bak kac kisinin hayatina dokunuyorsun her gun hem daha iyi bir rol model olmak istemez misin?

Daha once de sormustum bu olaylar olmadan once neden bosanmistiniz hem de anlasmali?

Sebebi çok basit.eşim benim istediğim kreşe vermemişti ben de onun kardeşinin önerdiği merdiven altı kreşe vermek istemedim.bu arada başvurduğum krediyi istediiim kreşe vermedi diye iptal ettim o da ailenle anlaşıp krediyi iptal ettin diye çocuğu aldı gitti.kaçırdı yani.ssbeep bu .ailem etrafınngazıyla tayin aldım olaylar sarpa sardı.o da anlaşmalıyı en azından çocuk bende kalsın diyim de aradaki bağ kopmasın diye yoksa çocuk hakkını da alamıcam diye kabul etti.hakim ara vermişti hatta .titreyerek sarıldı bana yırtıp atalım şu kağıtları diye .ama ben babam ve arkadaşlarla gittiğim işin boşanmaya geri dönemedi. M aile etkisi büyük oldu bende

Sizin de başınıza gelirse en namuslu bu kızcağız dersiniz
Arkadaş, elin kadınına namussuz diyene kadar kendi ettiğine baksana sen. 2. çocuğu nikahsız yapmışsın. Normalde yargılamam ama, sen yapınca '' Ama ben ayrılmış hissetmedim.'' oluyor da o kadın yapınca neden namussuzluk oluyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…