Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar rezil yaşantı derken kendisiyle olduğumuzda asla böyle bir şey yok.yani bu 8 senede yaşadıklarımızdan kaynaklanan adamı uzun süreler boş bırakammın bir sonucu .yani bu çiçeği neden aldın eve bu villalara göre bizim ev küçük dediğimde bana göre villa bu ev diyen ev aile hayatı olsun isteyen ama kafasında bazı takıntılarından bunu gerçekleştiremeyen biri
Hanımefendi öncesinde iyi bir evlilik hayatınız olmuş olabilir ama şu anda çok sağlıksız bir durum içerisindesiniz bunu kabul edin. Herkesin kocası karısı evden gider gitmez birini bulup getirmiyor. Siz ömrünüzün sonuna kadar adamın gölgesi gibi peşinde mi gezeceksiniz sizi aldatmasın diye. İnsanız hastalık da ölüm de bizim için her fırsatta bu adam gider.

Okumadınız mı gelmek istiyor sadece aileni uzak tut ben varken konuşma filan diyor tabi şimdi arıyım tamam der ben ona yaza kadar bekle dedim onu böyle beklemeyi tercih etti ben napim
Ay yuuuh ya adam hala ben varken ailenle konuşma diyo ve senin kafan hala dank etmedi mi? Hani sırf bu yüzden bırakır insan.

Yani kusura bakmayında size yolu gösterince mi bırakıcaksınız adamı? O bırakmadan siz bıraksanız hani artık?
Yani o zaman her şeyi yapalım edelim seni seviyorum affet diyelim. Bitsin gitsin. Demek ki karşıdaki bırakma beni deyince birakilmiyormus. Bir yaşıma daha girdim.

Hanımefendi öncesinde iyi bir evlilik hayatınız olmuş olabilir ama şu anda çok sağlıksız bir durum içerisindesiniz bunu kabul edin. Herkesin kocası karısı evden gider gitmez birini bulup getirmiyor. Siz ömrünüzün sonuna kadar adamın gölgesi gibi peşinde mi gezeceksiniz sizi aldatmasın diye. İnsanız hastalık da ölüm de bizim için her fırsatta bu adam gider.
Bilemiyorum. O rahatlığı vermem swarm diye bir siteden bulmuş bunu sanırım

Yani o zaman her şeyi yapalım edelim seni seviyorum affet diyelim. Bitsin gitsin. Demek ki karşıdaki bırakma beni deyince birakilmiyormus. Bir yaşıma daha girdim.
Gerçekten ağzım açık okuyorum cevaplarını artık fake olduğunu düşünüyorum. Bi insan bu kadar onurunu gururunu ayaklar altına almaz ya.
Müge Anlı’nın deyimiyle “kısaca bi bay bay” diyeceksin yoluna bakacaksın.

Ay bir de durup durup kıza o.. demiş, kız gayet de bekar adamla sevgili olmuş sana ne yani bacım, sen evden çıkar çıkmaz karıya kıza koşan senin kocan olmayan kocan.Ona toz kondurmuyorsun ama. milletin kızına b.k atacağına kendi mokunuzu temizleseniz keşke. Olaydaki en masum en namuslu kişi o kızcağız.

Gerçekten ağzım açık okuyorum cevaplarını artık fake olduğunu düşünüyorum. Bi insan bu kadar onurunu gururunu ayaklar altına almaz ya.
Müge Anlı’nın deyimiyle “kısaca bi bay bay” diyeceksin yoluna bakacaksın.
Yapılması gereken bu evet ama uygulamada sorun yaşıyorum ama yapıcam inşallah

Ay bir de durup durup kıza o.. demiş, kız gayet de bekar adamla sevgili olmuş sana ne yani bacım, sen evden çıkar çıkmaz karıya kıza koşan senin kocan olmayan kocan.Ona toz kondurmuyorsun ama. milletin kızına b.k atacağına kendi mokunuzu temizleseniz keşke. Olaydaki en masum en namuslu kişi o kızcağız.
Sevgili değil bacım eğlenmelik geliyor işte :)

Sizin de başınıza gelirse en namuslu bu kızcağız dersiniz

Nerden biliyorsun onlarla yasamiyosun ki aralarinda olup biteni nerden bileceksin
Adamı denedim bakalım ne yapacak diye ben çocuklar alıyorum geliyorum dedim tamam dedi küçüğü kreşe veririz filan yani öyle 10 gün önce öpmeler 14 Şubat kutlu olsun demeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X