Bundan daha da kötüsü maalesef, bu akılla öğretmenlik yapıyorGerçekten böylesi varsa inşallah bir devlet dairesinde karşıma çıkmaz . Düşünsenize bir kağıt için ne kadar uğraşmak zorunda kalırım .
Sadece küfğr olduğu için hazmedemiyor zaten tedbir kararına uymadı teyzeme tayin olayında etkili olduğu için sürekli küfür etti .karara uymayınca böyle oldu .başka bir şey yok olsa yazardımFarkındamısın, yaşadığınız eve (doğru anladım sanırım) kadın getiriyor...o eşyalarda oturabilecekmisin?hadi bunu geç..1.5 yıl cezaevinde kalmış ve sırf küfür etti diye bu ceza verilmemiştir. .artık teyzeni bıçakladı mi ,naptıysa....onu da geç..adam seni dövmüş...paran da var? Eeeee?
Niye ki , halbuki sizin yatıp kalkıp eşinizi düşündüğünüzü veya eve hangi kadını getirdiğini vs düşündüğünüze eminim ama kanıtlayamam . Bence gidin evdeki kadın ve sen aynı yatağa girin , boşandığınız ama hala eşim dediğiniz erkekten tercih yapmasını isteyin. Eğer sizi tercih ederse erkeğim deyin sarılın ve kadının önünde öpüşmeye başlayın . Sonra kadın üzülsün ve ağlayarak arkasına bakmadan kaçsın .Yok gerçekler bunlar gerçek bir olay böyle bir şeye zamanımı harcayamam.vaktim yok ona .
Deme öyle demeBundan daha da kötüsü maalesef, bu akılla öğretmenlik yapıyor
İngilizce öğretmeniymiş.Deme öyle demene olur şaka yaptım de . Bu kadın şimdi benim meslektaşım mı ?
Dayak hakaret aldatmaArkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
MaalesefDeme öyle demene olur şaka yaptım de . Bu kadın şimdi benim meslektaşım mı ?
Allah’ım öğrencilerini korusun .Maalesef
Boşanınca da erkek olur sorun erkek değil ki Sorun benim güçlü bir duruş sergileyemem hayatımdan insan çıkaramamam
Komedi gibi bir sey okudum?Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Git kiy canım nikâhı ne bekliyosun o adam tam senin layığın aman kaptırma kocisini. Kadına laf edene kadar kocana bak o eve o kadını alan o . Malesef ki sizi sevmiyo keşke anlasanız ama zor gozukuyo. Dönün evinize rahat edin.Nikah şimdi kıyarım nikahsız olmaktan dem vurmuşsunuz sorun o değil .gurursuz diyorum ya o zaman Türkiye’deki çoğu kadın gurursuz ben bir o.yüzündnen bu duruma düşmeyi kabul edemiyorum .ben gittiğim an bu olay biter .
Burada biraz daha takılırsam kocayı boşayıp erkek olacam, çok korkuyorum.Eski eşinizin sizden vazgeçmeme nedeni sizin mesleğiniz olması, devlet memuru olmanız, granti bir işinizin gelirinizin olması olabilir. Oh mis, banka gibi kadın. Ee, kendi ahlaki açısından bakınca da siz namuslu güvenilirsiniz. O başka kadınlarla gönül eğlendirirken siz kısas yapıp başka adamlarla birlikte olmuyorsunuz. Adamın kaçamaklarının üzerini örtmeye hazırsınız. Tabi ki barışalım der.
O meşhur övgünü yapsana.Daha farklı bi şey yazacaktım da banlanırım size ve sizin konuya değmez diye düşünüp en kibar haliyle erkek delisi yazdım.
Sorun sizin güçlü duruş sergileyememeniz filan da değil, anne babanız için de ne düşündüğünüzü okudum, satır arası birkaç düşüncenizi de anladım; troll olmanızı umuyorum. Tedavi görün filan denmiş, tedavilik bir şey de değil bu, karakter(!) tedavi edilemez. Siz busunuz, böyle evlerden ırak bi şeysiniz.
İşte, ana babanın imtihanı bir evlat.
O meşhur övgünü yapsana.
Öff hani diyordun ya vah neler çekmişsin ne cefakar kadınsın falan.Meşhur övgüm mü varmış benim? Bilmiyorum? :))
Öff hani diyordun ya vah neler çekmişsin ne cefakar kadınsın falan.
Yani kusura bakmayında size yolu gösterince mi bırakıcaksınız adamı? O bırakmadan siz bıraksanız hani artık?O da benim peşimden gelmicwk o zaman videolar yapıp seni çocuklarımı çok seviyorum demicwk.işten izin alayım eve gel konuşalım demicwk.nikah bittiğinden beri böyleyiz gel nikah kıyalım demicwk.farklı kadın alıyor eve sonuçta tatlı geliyorsa burdan gidicez taşınıcaz demi diyip ağlamıcak.adam gibi Dicek ki:ben bu kadınla veya başka kadınlarla olmak istiyorum .bir daha asla görüşmeyelim .eşyalarını da al.diyip yoluna bakacak
Siz ne öğretmenisiniz? Dersleriniz ne zaman oluyor?Sadece küfğr olduğu için hazmedemiyor zaten tedbir kararına uymadı teyzeme tayin olayında etkili olduğu için sürekli küfür etti .karara uymayınca böyle oldu .başka bir şey yok olsa yazardım