Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski eşinizin sizden vazgeçmeme nedeni sizin mesleğiniz olması, devlet memuru olmanız, granti bir işinizin gelirinizin olması olabilir. Oh mis, banka gibi kadın. Ee, kendi ahlaki açısından bakınca da siz namuslu güvenilirsiniz. O başka kadınlarla gönül eğlendirirken siz kısas yapıp başka adamlarla birlikte olmuyorsunuz. Adamın kaçamaklarının üzerini örtmeye hazırsınız. Tabi ki barışalım der.

Şaka herhalde. Cidden şaka olmalı. Okumuş işi gücü olan bir kadının IQ düzeyi ve yorumlama olaylara tepki verme şekli bi tık da olsa Ümit vaat eder diye düşünmek istiyorum
Yoksa şu kadarcık yazılanlarda bile korkunç şeyler varken hala napıyım diyen bi kadında saydıklarım yoktur
Haklısınız benim tedavi olmam lazım

Gene parası,işi olan bir arkadaşımız. ..gene ayrılmak istemiyor..paran ,işin olmasa ayrılırdın. .daha doğrusu ayrılmak istiyorum işim ,param yok diye konu açardın. ..boşanmak dışında nasıl bir akıl vermemizi istiyorsun?istersen kırmızı hali ser önüne ,diz çök yalvar ..belki gelir sana..

Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
kusura bakmayın ama insan kendine ettiğini başkası etmezmiş. Siz bile bile işkence çekmeye , dayak yemeye , aldatılmaya gidiyorsunuz . Eee sizin bunlardan hiç bir şikayetiniz yok , buraya gelip bizden ne bekliyorsunuz ki ? helal olsun kadın dediğin böyle olur yuvanı kurtar dememizi bekliyorsan çok yanlış yerdesin. kendine acımıyorsan çocuğuna acımalısın , bir daha düşün...

Eski eşinizin sizden vazgeçmeme nedeni sizin mesleğiniz olması, devlet memuru olmanız, granti bir işinizin gelirinizin olması olabilir. Oh mis, banka gibi kadın. Ee, kendi ahlaki açısından bakınca da siz namuslu güvenilirsiniz. O başka kadınlarla gönül eğlendirirken siz kısas yapıp başka adamlarla birlikte olmuyorsunuz. Adamın kaçamaklarının üzerini örtmeye hazırsınız. Tabi ki barışalım der.
Ben ona bınu sormuştum sen ne kazanıyorsun kazandığını kendine çocuklarına harcıyorsun istersen de bırak mesleği diyor

Şaka mı yapıyorsunuz yahu , boşanmanız için adam size daha ne yapsın... Kadın cinayetlerini duyuyoruz yani hiç bundan korkmuyor musunuz?
ŞPaka değil gerçek boşanmışlar zaten daha önce beraber yaşıyorlarmış.
Şu anda evde başka hatun gelip gidiyormuş.
Pes yani pes.
Ay durduk yere sinirim bozuldu. Bu kk de dahası olmaz dediğim her şeyin bi adım üstü çıkıyor. Şaka gibi
Şaka bile bunun yanında daha iyi.

kusura bakmayın ama insan kendine ettiğini başkası etmezmiş. Siz bile bile işkence çekmeye , dayak yemeye , aldatılmaya gidiyorsunuz . Eee sizin bunlardan hiç bir şikayetiniz yok , buraya gelip bizden ne bekliyorsunuz ki ? helal olsun kadın dediğin böyle olur yuvanı kurtar dememizi bekliyorsan çok yanlış yerdesin. kendine acımıyorsan çocuğuna acımalısın , bir daha düşün...
Gitmiyorum bu yüzden Allah onu bildiği gibi yapsın

50 sayfa olmuş 😱 hala herkes güzel güzel anlatıyor ve boş yere çabalıyor . Her koyun kendi bacağından asılır . Bence dalga geçiyor bu üye ben mesajlara gülerek cevap yazdığına eminim . Trol olduğunu düşünüyorum artık . Gerçekten böylesi varsa inşallah bir devlet dairesinde karşıma çıkmaz . Düşünsenize bir kağıt için ne kadar uğraşmak zorunda kalırım .
Allah akıl fikir versin ve yolunu açık etsin. Başka diyecek hiçbir şey kalmadı sana bence .

50 sayfa olmuş 😱 hala herkes güzel güzel anlatıyor ve boş yere çabalıyor . Her koyun kendi bacağından asılır . Bence dalga geçiyor bu üye ben mesajlara gülerek cevap yazdığına eminim . Trol olduğunu düşünüyorum artık . Gerçekten böylesi varsa inşallah bir devlet dairesinde karşıma çıkmaz . Düşünsenize bir kağıt için ne kadar uğraşmak zorunda kalırım .
Allah akıl fikir versin ve yolunu açık etsin. Başka diyecek hiçbir şey kalmadı sana bence .
bana da fake geldi , cvplar çok boş ve anlamsız geldi.

Yok gerçekler bunlar gerçek bir olay böyle bir şeye zamanımı harcayamam.vaktim yok ona .

Yerinde değil şu an tek isteğim ölmek yok olmak hissetmemek
Niye yok olacaksın arkadaşım. Sağlığın yerinde işin var çocuğun var ailenin yaşadığı şehirdesin. Pisliğin tekinin k.çına tekmeyi atıp hayatına mis gibi devam edeceksin. Bi insan birinden niye vaz geçemez seni sever kıymet verir çok iyi bi babadır( iyi baba önce eşini yüceltir) seninkinde ne var. Bi kendinize gelin Allah aşkına ya

Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Farkındamısın, yaşadığınız eve (doğru anladım sanırım) kadın getiriyor...o eşyalarda oturabilecekmisin?hadi bunu geç..1.5 yıl cezaevinde kalmış ve sırf küfür etti diye bu ceza verilmemiştir. .artık teyzeni bıçakladı mi ,naptıysa....onu da geç..adam seni dövmüş...paran da var? Eeeee?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X