Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farkındamısın, yaşadığınız eve (doğru anladım sanırım) kadın getiriyor...o eşyalarda oturabilecekmisin?hadi bunu geç..1.5 yıl cezaevinde kalmış ve sırf küfür etti diye bu ceza verilmemiştir. .artık teyzeni bıçakladı mi ,naptıysa....onu da geç..adam seni dövmüş...paran da var? Eeeee?
Sadece küfğr olduğu için hazmedemiyor zaten tedbir kararına uymadı teyzeme tayin olayında etkili olduğu için sürekli küfür etti .karara uymayınca böyle oldu .başka bir şey yok olsa yazardım

Yok gerçekler bunlar gerçek bir olay böyle bir şeye zamanımı harcayamam.vaktim yok ona .
Niye ki , halbuki sizin yatıp kalkıp eşinizi düşündüğünüzü veya eve hangi kadını getirdiğini vs düşündüğünüze eminim ama kanıtlayamam . Bence gidin evdeki kadın ve sen aynı yatağa girin , boşandığınız ama hala eşim dediğiniz erkekten tercih yapmasını isteyin. Eğer sizi tercih ederse erkeğim deyin sarılın ve kadının önünde öpüşmeye başlayın . Sonra kadın üzülsün ve ağlayarak arkasına bakmadan kaçsın .
Güçlü kadın böyle olur . Erkeğini kimseye kaptırmaz .

Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Dayak hakaret aldatma
Bunlar boşanma sebebidir. Boşanmayan değil boşanamayan bazı çaresiz kadınlar vardır. Ki bazısı tüm çaresizliklerine rağmen Aslan gibi dimdik durup boşanıyorlar

Boşanınca da erkek olur sorun erkek değil ki Sorun benim güçlü bir duruş sergileyemem hayatımdan insan çıkaramamam

Daha farklı bi şey yazacaktım da banlanırım size ve sizin konuya değmez diye düşünüp en kibar haliyle erkek delisi yazdım.

Sorun sizin güçlü duruş sergileyememeniz filan da değil, anne babanız için de ne düşündüğünüzü okudum, satır arası birkaç düşüncenizi de anladım; troll olmanızı umuyorum. Tedavi görün filan denmiş, tedavilik bir şey de değil bu, karakter(!) tedavi edilemez. Siz busunuz, böyle evlerden ırak bi şeysiniz.

İşte, ana babanın imtihanı bir evlat.

Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Komedi gibi bir sey okudum?

Bu konu surekli karsima cikiyordu. Bakayim dedim bakmaz olaydim🤦‍♀️

Tam duzelmeden gitmek istemiyorsunuz.
Hımm🤔
Duzelmek mi?
.
.
.
.

Pardon? Neyin duzelmesi?
Ne gibi bir duzelme bekliyorsunuz?
"Hayatim seni bir kadinla gayet rahatca evime yatagima alarak aldattim ancak cok uzgunum gel affet benim de yaptiklarim yanima kar kalsin arada hayal eder mutlu olurum" demesi gibi bir duzelme falan mi?

Yani bu adam gercekten duzelebilir mi sizin gozunuzde?

Ustelik hamile kadina el kaldirabilecek kadar da alcak.

Hem alcak hem namussuz.

Ve duzelmesini bekliyorsunuz.

Ilginc.. bence tedavi olun. Esinizin ne istedigi , rengi karakteri belli en azindan.
Siz ne yaptiginizin farkinda bile degilsiniz.
Beyninizin mantikli dusunme kismi felc olmus.

Nikah şimdi kıyarım nikahsız olmaktan dem vurmuşsunuz sorun o değil .gurursuz diyorum ya o zaman Türkiye’deki çoğu kadın gurursuz ben bir o.yüzündnen bu duruma düşmeyi kabul edemiyorum .ben gittiğim an bu olay biter .
Git kiy canım nikâhı ne bekliyosun o adam tam senin layığın aman kaptırma kocisini. Kadına laf edene kadar kocana bak o eve o kadını alan o . Malesef ki sizi sevmiyo keşke anlasanız ama zor gozukuyo. Dönün evinize rahat edin.

Konu sahibi gerçekten ögretmenseniz meslektaşlarınız ve velileriniz size saygı duyuyor mu ? Yanı bu kadar karakter zaafiyeti olan bir öğretmen. Ayrıca bekar adam sizene ayol kimle yatıp kalktığından cidden düzgünce laf anlatmaya çalışanların vaktine yazık evlilik koca falan yok ortada sadece iki arada bir derede yapılmış ikinci çocuk var, adam attığını tutturuyor kapalı hapisden açığa geçerken arada cocuk yaptığına göre, o.. dediginiz hiç-bir suçu olmayan yeni sevgilisinden de yapar bir çocuk kıyar nikahi da . Görünen köy o,sizde kocam da kocam diye ayılıp bayılırsınız.

Eski eşinizin sizden vazgeçmeme nedeni sizin mesleğiniz olması, devlet memuru olmanız, granti bir işinizin gelirinizin olması olabilir. Oh mis, banka gibi kadın. Ee, kendi ahlaki açısından bakınca da siz namuslu güvenilirsiniz. O başka kadınlarla gönül eğlendirirken siz kısas yapıp başka adamlarla birlikte olmuyorsunuz. Adamın kaçamaklarının üzerini örtmeye hazırsınız. Tabi ki barışalım der.
Burada biraz daha takılırsam kocayı boşayıp erkek olacam, çok korkuyorum.

Daha farklı bi şey yazacaktım da banlanırım size ve sizin konuya değmez diye düşünüp en kibar haliyle erkek delisi yazdım.

Sorun sizin güçlü duruş sergileyememeniz filan da değil, anne babanız için de ne düşündüğünüzü okudum, satır arası birkaç düşüncenizi de anladım; troll olmanızı umuyorum. Tedavi görün filan denmiş, tedavilik bir şey de değil bu, karakter(!) tedavi edilemez. Siz busunuz, böyle evlerden ırak bi şeysiniz.

İşte, ana babanın imtihanı bir evlat.
O meşhur övgünü yapsana.

Öff hani diyordun ya vah neler çekmişsin ne cefakar kadınsın falan.

Haa, tabii canımm.

Vah bacıma başına gelmeyen kalmamış çilekeş, fedakar kadının hali de bir başka oluyor. Böyle kadınları KKda gördükçe içim barçalanıyor, ciğerim sallanıyor hayranlık duyuyorum. Bu acılara göğüs germek herkesin harcı mı kardeş? Ha? Kadın sevmiş. İşte gerçek aşk, gerçek sevgi, öğrenin!!1!!!

Siz ki bilir misiniz bir yuva kolay mı kuruluyor? Napsın bu kadın hea? Elin yellozlarına mı bıraksın erini beyini, evinin direğni? Vah tüh benim bacıma, kadın bacım, çilekeş cefakar, yuvasının başında şahin bacım.
Erkektir yapar öyle şeyler, sen gadınsın, dişi guşsun yuvanın başında duracaksın, beyini yem etmeyeceksin ötekilere. Bacım gerçek aşkı yaşıyor, anlayamazsınız.

O da benim peşimden gelmicwk o zaman videolar yapıp seni çocuklarımı çok seviyorum demicwk.işten izin alayım eve gel konuşalım demicwk.nikah bittiğinden beri böyleyiz gel nikah kıyalım demicwk.farklı kadın alıyor eve sonuçta tatlı geliyorsa burdan gidicez taşınıcaz demi diyip ağlamıcak.adam gibi Dicek ki:ben bu kadınla veya başka kadınlarla olmak istiyorum .bir daha asla görüşmeyelim .eşyalarını da al.diyip yoluna bakacak
Yani kusura bakmayında size yolu gösterince mi bırakıcaksınız adamı? O bırakmadan siz bıraksanız hani artık?

Sadece küfğr olduğu için hazmedemiyor zaten tedbir kararına uymadı teyzeme tayin olayında etkili olduğu için sürekli küfür etti .karara uymayınca böyle oldu .başka bir şey yok olsa yazardım
Siz ne öğretmenisiniz? Dersleriniz ne zaman oluyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X