- 19 Mayıs 2020
- 46.409
- 207.570
Beklerken de boş durmuyor köfte.Okumadınız mı gelmek istiyor sadece aileni uzak tut ben varken konuşma filan diyor tabi şimdi arıyım tamam der ben ona yaza kadar bekle dedim onu böyle beklemeyi tercih etti ben napim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklerken de boş durmuyor köfte.Okumadınız mı gelmek istiyor sadece aileni uzak tut ben varken konuşma filan diyor tabi şimdi arıyım tamam der ben ona yaza kadar bekle dedim onu böyle beklemeyi tercih etti ben napim
Belkide diğer kadınıda kabul etmenizi bekliyor sevgilişkonuz olamaz mı
Sevgilime dedim ben geldiğim an böyle böyle olur hep görüntülü ararım filan tamam bitecek zaten o zaman dddi sevgilişkom.bir de o kadını çok istese burdan taşıncaz demi diyip ağlamaz daha da burda kalmaya çalışır .adam bizi alıp gitmek istiyor bugün fırsat olsa bugün gidecek adam eğleniyor işte amaaanBelkide diğer kadınıda kabul etmenizi bekliyor sevgilişkonuz olamaz mı?
Aldatmaya gelene kdr sizi dövüyor farkindamisjnjz lohusayken dövdü diye siz anlatıyorsunuz ayrıca. Bence herkes aldatmiyor karaktersiz insanlar aldatıyor hatta bide ya gel yada bu kadını eve alırım dicem kdr karaktersiz eşiniz sizede zerre saygısı kalmamış. O çocuğa yazık teyzenize küfür eden adam aldatir bide pişman olur sizinki bide yüzsüz kalmış bide diyordnz her aldatan boşanıyor mu yuh ya. Valah bir soz var bir insanın kendine yaptığı kötülüğü on koy toplansa yapamaz birde kalmış konu açıp soruyorsun ee ne diyelm .....hincinida kadından çıkaracagina eşinden çıkar bı zahmetArkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Bir o..ile evlenmez o kadar da değil.evlnese keşke bitse bu ikilemlerBak az geride dedim, kumalığa gidiyor işin sonu. Ama bu kuma konu sahibi olacak sanırım.
Sorun çözmeye çalışan adam mı sizinle olan sorunlarını başka bir kadınla sevişerek çözmeye çalışıyor adamcağız yazık üzüldüm şimdi.Diğer kadın gizli gizli ve adamın sorunları çözmeye çalıştığı eski eşinin mesaj attığı halde gizli gizli eve giriyor .ben onla kendimi aynı kefeye bile kpumam ben uluorta bakın kimseden saklamıyorum herkes durumumuzu biliyor
Evlenir. Seni de kuma alır.Bir o..ile evlenmez o kadar da değil.evlnese keşke bitse bu ikilemler
SanmamEvlenir. Seni de kuma alır.
İate aradaki samimiyeti yakinligi dusun sana ragmen bu iliakiyi surduruyorlar yani sen afedersin nerenin itisin diyolar sana sana ragmen beraber oluyorlar sen de daha kendini kandir işteDiğer kadın gizli gizli ve adamın sorunları çözmeye çalıştığı eski eşinin mesaj attığı halde gizli gizli eve giriyor .ben onla kendimi aynı kefeye bile kpumam ben uluorta bakın kimseden saklamıyorum herkes durumumuzu biliyor
Oldu, 1 yıl sonra görüşürüz.Sanmam
Ne köfte o boyu posu da yok ama şeytan tüylüBeklerken de boş durmuyor köfte.
Gitsem eve bitecek işte bu olayİate aradaki samimiyeti yakinligi dusun sana ragmen bu iliakiyi surduruyorlar yani sen afedersin nerenin itisin diyolar sana sana ragmen beraber oluyorlar sen de daha kendini kandir işte
Sevgilişkonuz darlinginiz bitecek dedi birde vah vahhh,adam bitti diyemiyorda.Sev
Sevgilime dedim ben geldiğim an böyle böyle olur hep görüntülü ararım filan tamam bitecek zaten o zaman dddi sevgilişkom.bir de o kadını çok istese burdan taşıncaz demi diyip ağlamaz daha da burda kalmaya çalışır .adam bizi alıp gitmek istiyor bugün fırsat olsa bugün gidecek adam eğleniyor işte amaaan
Ya Allah sana akil fikir versin akil fukarasiSev
Sevgilime dedim ben geldiğim an böyle böyle olur hep görüntülü ararım filan tamam bitecek zaten o zaman dddi sevgilişkom.bir de o kadını çok istese burdan taşıncaz demi diyip ağlamaz daha da burda kalmaya çalışır .adam bizi alıp gitmek istiyor bugün fırsat olsa bugün gidecek adam eğleniyor işte amaaan
Nerden eminsinOldu, 1 yıl sonra görüşürüz.
Git o zaman gitsene daha ne duruyon bize ne aoruyon yani aldatiyosa aldatiyo adam senin ne haliniz varsa gorunGitsem eve bitecek işte bu olay
Cevap bile içler acısı..Sanmam
Adam yıkama yağlama işlerini iyi biliyor demekki.Ne köfte o boyu posu da yok ama şeytan tüylü
Şaka herhalde. Cidden şaka olmalı. Okumuş işi gücü olan bir kadının IQ düzeyi ve yorumlama olaylara tepki verme şekli bi tık da olsa Ümit vaat eder diye düşünmek istiyorumÖncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Sizi tutan yok buyrun gidin o zaman ..Gitsem eve bitecek işte bu olay
evetCevap bile içler acısı..
Adam yıkama yağlama işlerini iyi biliyor demekki.