Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bellide hala diğer kadını suçluyor,
Erkekleri aklamaya çalışıyor direk beyin.
Ama zor bı durum
En zoru da gerçek suçluyu görememek
Yani kabul etmekte zorlanıliyor sanırım bu adamın öncesi de parlak gözükmüyor bazı şeylere göz yumulunarak yapılmış bı evlilik gibi ne diyim bir anda toparlanip gerçekleri görür inşallah.
Sindiriyor kadını resmen

Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Boşan

İyi akşamlar arkadaşlar.eşimle başım büyük belada.teyzeme tehdit hakaret kızına küfürden cezaevinde 2018 şubattan beri.bu süre içerisinde sadece 4 ay dışarda kaldı.ama içerden doğru beni denetliyor.3 aydır neden en kirasını vermedin?çocuğu hastaneye hangi kartınla götürdün?bana bi faydan yok kafelerde mi oturuyorsun?geziyor musun??tarzında hep.snapchatten neden erkek ismi çıkıyor??vesaire..artık bunaldım.bir de eşim diyorum ama biz 2017 Ekim’de anlaşmalı boşanmıştık kardeşi yüzünden.sonra o başka bi kızla görüştürecekti ablası.ben bu duyguyla yanına gittim ve tekrar birlikte olduk.şu anda da 2.ye hamileyim.ne yapıcam??????bu adam bir iyi bir kötü???beni de deli etti artık

Bu öküzle tekrarmı evlendin yoksa
Şuna bir cevap verseniz keşke,tekrar evlendiniz mi?

Erkekleri aklamaya çalışıyor direk beyin.
Ama zor bı durum
En zoru da gerçek suçluyu görememek
Yani kabul etmekte zorlanıliyor sanırım bu adamın öncesi de parlak gözükmüyor bazı şeylere göz yumulunarak yapılmış bı evlilik gibi ne diyim bir anda toparlanip gerçekleri görür inşallah.
Sindiriyor kadını resmen
Kafa başka yerlerde,göz var nizan var derler.

Sorun kadında değil ki kocanizda evli olan kocaniz onun getirmemesi gerekiyor
Ve siz kocanizla muhattapsiniz kadına gelme diye yalvarsaniz tüm iş çözülecek mi ? Biraz mantıklı düşünün ve kendinize sayginizi yitirmeyin.
Bu kadın gelmedi diyelim ileride başka bir kadın getirir bence bu konuda sadece boşan demek değil boşanmak da kolay olmalı .

Açıkçası ben hizmet eden ev işlerinde çok iyi olan biri değilim .yemek hazırlar kahvaltı hazırlardı çoğu zaman .hatta bana yemek yapıp ta vermişti evde ye diye
:olamaz: kimi kandırmaya çalışıyorsun madem bunun için aldatıyor önce ayrılmayı akıl.edinseydi yine bahanesi yok bunun aldatmanın bahanesiii yookkk.

Açıkçası ben hizmet eden ev işlerinde çok iyi olan biri değilim .yemek hazırlar kahvaltı hazırlardı çoğu zaman .hatta bana yemek yapıp ta vermişti evde ye diye
Çok inandık döven, aldatan, çocuğunuz için dna testi isteyen herifin karısına yemek hazırladığına. Belli ki ailenizin tek suçu arkanızda olmak, bari çocukları bırakın gidin kıymetli herifinize, o..ları kovalarken çocukları perişan etmeyin.

Adamın her türlü huyunu yazdım neden yalan söyliyim ki kendisi Mardinli esasen .mersin doğma büyüme yani yemek kültürü var.evet yemek yapar.yemin mi ediym

Yani evde çoğu hizmeti o yapar .çamaşır yıkar asar.tencereleri yıkar.buzdolabı temizler düzenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X