Eşim beni aldatıyor olabilir mi?lütfen beni yönlendirin aklımı kaçırmak üzereyim :(

Ben şunu çok merak ederim insanlar nasıl bask a bir evde kendi annesi babası bile olsa bu kadar rahat ve uzuunn sure kalabiliyorlar. Hayretler içindeyim. Bence aileninse bir düzeni var ve onları bu kadar huzursuz etmek çok bencilce. Ne kadar evladımız canımız deselerde onlarda rahatsız oluyordur bu kadar uzun misafirlikten. Ben 3 yıl bekar yalnız yaşadım. Yaz tatillerinde acaba rahatsız ediyormuyum yoruyormuyum engelliyormuyum diye düşündüm hep. Degilki evli ve çocuklu olarak kalmak.
Annenizi babanızı tebrik ediyorum. Konuyla ilgili yorumum yok
Annem babam durumdan mutlulardi torunlarıyla özellikle de bebeğimle olmaktan dolayı. Hatta bizz buna nasıl dayanicaz deyip duruyorlar bu sabahtan beri .çok alistilar tabi. Onlara da abur hüzün çöker eminim.Arkadaşlar zaten ben oğlum dan dolayı huzursuzluk yaşadım bunu söyledim eşime ve ilişki de sonlandı o anda eşim oyuzden de bosalamamis olabilir ama sebep olarak bunu söylemedi kendisi.

70 tl ye birsürü bayan evi var bir arkadaşı giderken götürse bile o işi halletmiş olabilir

Yapıcak birşey yok

Onca derdinizin arasında sizi darlamamak adına iyilik yaptığını bile düşünüyor olabilir

Bunu yemek yemek gibi ihtiyac olarak gören erkekler var

Evde yemek pişmeyince sokakta yedim gözüyle bakıyorlar

Boşanacak güçte değilseniz hiç irdelemeyin

Am aldatmayı kaldırmam derseniz e develetten başka haytı varmı bakın

Telefonunu karıştırın

Bulursunuz birşeyler

Kendine baktığına göre demekki kadın için uğraşıyor gibi geldi

Boşanmayıp tekrar aradaki bağı kurmak içinde sürekli yanında olmalısınız

Ve bu tavırlar son bulacakmı gözlemlemelisiniz

Baktınız halen şüpheli tavır var

Şüphenizi söyleyin

Yok derse kanıt bulun

Dava açın

Çünkü başkasına karşı aşk ve hoşlanma başladıysa

Bunu hisseder delirirsiniz.
Şimdiden.o durumdayım psikolojim.iyi degil aglamakliyim sürekli ,şimdi de oğluma mama verdim ilk kez ona ağladım bı sürü :KK43:((

cocuklarla - hele ki biri artık 6 yaşında olmuş iki çocukla aynı odadayken nasıl sevisebilirsiniz ya? Bir de adam boşalmadi diye uzulmussunuz. Çocuğunuzun uyanma ihtimalini hiç düşünmediniz mi? Belki de uyanmış ama seslerden rahatsız olup gözlerini yummustur .
Anlayamıyorum cidden,bu devirde...
benim bir arkadaşım çocukken anne babasının cinsi munasebetine şahit olduğu için (aynı odada -ustlerinde örtü ile sevisirlermis. Babasının cinsellik için yalvarmalarini, tahriklerini,annesinin 'cocuk uyuyor'larini, nazlanmalarini,sonra hiril hiril seslerle birlikte olup babasinin yine eski-kaba insan haline gelmesine falan tanık olmus. Ailesine göre tabii ki 'uyuyordu,ne anlayacak'
ama ne anlayacak denen kız) kendisine iyi davranan her erkeğin onu cinsellikle kullanacağına dair bir takınti geliştirmiş. Bu nedenle yıllardır kötü huylu,kaba saba adamlar buluyor. Ayrıca birkac kere ilişkiye girmeyi denediği halde vajinusmus sorunu yaşamış.
yani gerçekten çocuğu başka odaya taşımak bu kadar zor mu????
Konuya gelince,bir yorumum yok
Bende buna çok takıldım, yani çocuktaki travmaları hayal dahi edemiyorum. Çok düşüncesizsiniz konu sahibi.

Şimdiden.o durumdayım psikolojim.iyi degil aglamakliyim sürekli ,şimdi de oğluma mama verdim ilk kez ona ağladım bı sürü :KK43:((

Sanırım boşanacak güçte değilsin şuan

Önnce eskisi gibi yakın olmayı dene

İlgisini kendinde topla

Güzel giyin falan

Onunla sevdiğiniz şeyleri yapın yanından ayırma

Baktın elinden geleni yaptığın halde başkasının olduğuna dair hislerin var

Önce bunu kabbullen

Başkasının olduğunu

Sonra kanıt topla

En son deki başkasımı var de

Yok derse kanıtları göster

Düzelicem derse

Bak eskisi gibi oluyormu

Eğer yine düzelmiyorsa

Vazgeç ondan kanıtları sun davanı aç

Eğer zaten sana aşık ve ona sadece cinsellik duyuyorsa

Cinselliği sende bulduğu anda ondan vazgeçebilir

Dene bakalım

Gerçekten korkunç bir durum

O yüzden hiç çoçuk yapmama kararım bile var

Biz çoçukla uğraşırken bizden vazgeçen adamları gördükçe tiksiniyorum

Benim eski eşte başkasına tutuldu 5 ayda

Ne yaptıysam döndüremedim

Ben uğraştıkça daha çok gitti

Şimdi ise vazgeçtim

Kabul ettimki erkeği asla boş bırakmayacaksın

Bizim emeklerimizi bir günde unutuyorlar

Dediğim gibi

Bak bizim erkeklerde böyle

Bunu kabul etmelisin

Daha fazla çoçuğun olmadan kocanın nankör erkeklerden olduğunu anladığın iyi oldu

Ve daha fazlada çoçuk yapıp kendini yıpratma

Elinden geleni yap
Olmazsa çoçuklarınla gğzel bi hayata başla

Zaten erkekler kaybedince geri döner aşıksa

Eve dönün,kendinize bakım yapın.Kuaföre gidin,bakıcı bulun bakıcı geldiği saatlerde spora gitmeye çalışın.Gerçi Evde bile spor yapabilirsiniz.Koşu bandı falan alabilirsiniz mesela,arada çıkın dolaşın.Eşinize onun dışında bir hayatınız olduğunu ve o giderse başka erkeklerinde sizden hoşlanabileceğini,kaybedenin o olacağını hissettirin.Eşinizin üstüne çok düşmeyin ama ilgide gösterin.Akşamları yemekte falan üstünüze güzel şeyler giyin,hafif bir makyaj yapın.Sohbet etmeye çalışın,neşeli davranın.Bunlara rağmen eşiniz eskisi gibiyse sorun sizde değil,onun karakterinde bir sorun vardır.Daha fazla yıpranmadan boşanın derim

Bunca zaman bir çocuğu nasıl babasız bıraktınız yahu?
Pandemi vs evet ama ikametgahınızı ispat ettiğinizde gidebiliyordunuz zaten.

Kusura bakmayın da kocam 5 ay keyfi ya da kendi rahatı için beni bırakıp ailesinin yanına gitse, gerçekten eve istemem.
Niye isteyeyim ki, onsuzluğa alıştığım dönemde hem de kendi rahatı uğruna terkedilmişim.

Kısaca aldatmış olabilir, bunların hiçbiri geçerli sebep değil.
Aldatmıyorsa da yukarıda yazdıklarımı yaşamıştır.

Merhaba hepinize, 9 yıllık evliyim 6 yasinda ve 6 aylık olmak üzere iki oğlum var, emziriyorum ve eşime karşı duyduğum şüphe yüzünden sütüm azaldi :KK43:((, 2019 Haziran ayında tüp bebek ile hamile kaldım ve 5 ay inanılmaz bulantılarım oldu cinsellikten de soğudum birliktelik olmadı , bulantım geçtikten sonra da bu sefer canım istemedi eşimde de çok bı istek yoktu , doğum sonrası annem 20 gün evimizde kaldı yardım için.. birlikte olmadık diye hatırlıyorum çünkü darmadagindik oğlumun kıskançlığı bebeğin gazı vs.. bebeğim 1 aylık olduğunda gazı coştu ve ben MS hastasi olduğum için ve doktorum doğum sonrasi 3 ayın önemli olduğunu çok yorulmamam gerektiğini söylediği için Kayseri'ye annemin yanına gitmeye lkarar verdim, eşim Ankara'ya döndü . Bu arada hastalığımla ilgileniyosun herhangi bir sakatlik vs yok çok şükür sadece uyuşma olmuştu bidaha da tekrarlamadı.biz Mart ayında anneme geldik . Sonra pandemi coştu şehirlerarası ulaşım yok vs eşim 2.5 ay yanımıza gelemedi . geldiğinde de birlikte olmadık benim yine öyle bı çabam.olmadi çünkü ev biraz kalbalik ve kız kardeşim sabaha kdar uyanık kalip akşama kadar uyuyanlardan.diger geldiğinde de birlikte olmadık. Ama bu süreçte ayriyken yani, 2-3 kez şiddetli kavgamız oldu , iki kavganın sebebi de iki ayrı arkadaşının evinde içki muhabbeti biri eşinden yeni boşanmış bir adam diğeri bekar biri. Ne işin var senin bekar adamlrin evinde diye başlayıp eşimin üste çıkıp bana ne ağır konuşmalar yapmasi ile biten tartışmanın odaginin kaçtığı durumlar oldu.neyse şimdiki durumuma gelelim eşim burada yanımızda 5 gündür, bayram sonu Ankara'ya dönecek , ilk geldiği gün biz de seninle dönelim dediğimde 'oluuuur' dedi ama çokta istemediğini hissettim. Oğlum ilkokula başlayacak ve bana dedi ki 'okullar acilmayabilirmis sizin burada kalma süreniz uzayabilir ' zaten 5 aydır buradayız insan götürmek istemez mi daha da kalma.sureniz uzayabilir ne demek! Götürmek istemiyor bizi . Kendisi rahatına düşkün biridir . Annem ve kız kardeşim sebebinin bu olduğunu düşünüyor ama 5 aydır zaten kafasını dinledi yetmedi mi insan götürmek istemez mi! Buraya ilk geldiği gün ben çok özlemiştim biraz sarıldık öpüştük vs ereksiyon oldu ama bosalmadi.ertesi gece de birlikte olduk ama yine boşalamadi.cocuklar ile aynı odadaydik o bir etkenmi bilmiyorum ama anlattığım sebeplerden ötürü 1 yıldır cinsel ilişki yasamamisiz erken boşalma yasamasi gerekmiyor mu? Çünkü ben Kayseri'de 1 hafta kalıp döndüğümde çok arzulu olur ve erken boşalma yaşardı ( normalde libidosu yüksek ve boşalma konusunda sorun yaşamayan biri eşim) kendisine 700tl ye güneş gözlüğü almış hayatta okadar paraverecek biri değil iki gözlüğü varken neden aldı anlamadim,hep axe deodorant kullanır 9 yıldır ilk kez gördüğüm deodorant ve koltuk altı roll on u da beni rahatsız etti. Hastalığımla ilgili ufak bir sıkıntı yaşadım yaşadığımı biliyor ama nasıl yaşadığımı anlatmadım 1 ay oldu ve hala sormadı.spora başlayacağını vs söyledi , dişlerini beyazlatmak için uğraştığını söylemişti ve beyazlamış .bosalamamasi başkasıyla olup bana cinsel ilgisini yitirmesi ile ilgili diye geliyor aklıma. Dün oğluma rota aşısı yaptırmaya gittik doktor kayseride vakaların çok arttığını Ankara'nın daha bile güvenli olabileceğini söylediğinde esim' yok hocam ya sanmam burası daha güvenlidir' dedi garip geliyor bana tüm bunlar o istekli adam yok karşımda bana bosalamamasi ile ilgili yaptığı çınlama su : evliligimizde son yıllarda cinselliği hep isteyen taraf ben kaçan taraf sendin bu süreçte de ban mastürbasyon bile yapmadım ona karşı bile isteğim yoktu .çok mastürbasyon yapan erken boşalır. Benimki çok uzun zamandır cinsel ilişkiye girmemekle alakalı ve bunun için seni sucluyorum . Dedi bna yardimci olur musunuz nasıl davranmam gerekiyor. Bu arada eşimin burada kalma süreniz uzayabilir demesini anne babama anlattım dün akşam dertlestim, normalde Ağustos sonu dönecektir, dön kızım eşinle dön Ankara'ya dediler annem boş bırakma ozaman dedi. Yani onlar da rahatsız oldular.bana akıl verir misiniz ne yapabilirim :KK43:(( uykuyu kaybettim sütüm de azaldı çok üzülüyorum:KK43:((
benimkide çok rahatina düşkündür cogu zaman ailemin yaninda 1 aydan fazla kalmam evine dön 5ay olmuş iyice bekar hayatina alışmış kendine bakıyo gözü açılmış adamın iyic3 sende kendine bak evine dönünce aldatmasa bile böyle giderse yakındır

Bunu kimse bilemez. Kafanızda kurmayın eşinizi seviyorsniz gidin evinize, cinsellikle ilişkinizi de kurtarmak için çaba gösterin . Adam mutsuz bence sizde oylesiniz. Bu davranışları normal bence çok yalnız kalmış ılla aldatıyor diyemezsin ilgi istiyor da olabilir. Evinize gidin ve o ilgiyi siz gösterin inş mutlu olursunuz

Tamam artık kendinizi suçlamayın, zaman konusunda. Belkide hiç şüphelendiğiniz gibi bir şey olmadıda sizden soğudu sadece. Bu da olabilir...evinize dönün, ilk zamanlar biraz ona sıkıntılı gelir kolay değil ; bebek çocuk ev eş ortamına tekrar adapte olmak. Olsun. zamanla bunda adapte olacaktır. sonrasına bakar ona göre değerlendirirsiniz.

5 Ay cok uzun bir süre degilmi? Ayrıca corona bahane değil, siz ikamet ettiğiniz eve gelebilirdiniz ya da eşiniz sizi almaya gelebilirdi. Karantinada bile yolculuk yapan tanıdıklarım oldu sebep göstererek. Esinizinde sizinde işinize gelmiş bu durum, yanlışmi anladim bilmiyorum 1 yıldır cinsel birliktelik olmadimi? Her uzak kalan böyle seyler yapacak değil ama üzgünüm farklı seyler hissettim okurken. Eşinize eve gitmek istediğinizi söyleyin, gözlemleyin

Bunu kimse bilemez. Kafanızda kurmayın eşinizi seviyorsniz gidin evinize, cinsellikle ilişkinizi de kurtarmak için çaba gösterin . Adam mutsuz bence sizde oylesiniz. Bu davranışları normal bence çok yalnız kalmış ılla aldatıyor diyemezsin ilgi istiyor da olabilir. Evinize gidin ve o ilgiyi siz gösterin inş mutlu olursunuz

Cok fazla bos birakmissin hemde 1 sene hic bisey yasamadan ve aylarca ondan uzak kalarak insan ne kadar guvensede bu kadar basi bos birakmaz hala gitcem ama demedim diyosu ben olsam hadi hazirlan evimize donuyoruz derim kaldiki birak kocani evinidemi ozlemedinki sen bu kadar ayri durabildin ayrica takibe al uzulmeni istemem ama adam bekar hayati yasamis resmen

Teşekkür ederim, eşim sarilmak istedi yanina gittim nasılsın dedi hiç iyi değilim deyip hıçkıra hıçkıra ağladım o da sımsıkı sarıldı bana ,ne yapabilirim dedi ben de söyledim eğer senden suphelenirsem güvenim sarsilirsa ben biterim o duyguları yaşamak istemiyorum dedim ağladım(ilk eşimden beni aldattığı için boşandım) hastalığımi sormadın dedim tamam hataliyim.o gün arkadaşımla içeceğim gündü tartismistkk ve beni çok kizdirmistin dedi. Sen de beni sormuyosun dedi sevildigimi hissetmiyorum dedi ve bunu bana 50. Söyleyişi. Ben cilveli değilim hiç arkadaslar duygularımı çok belli etmem .

Dün akşam eşimle tartıştık geldiğinden beri nerdeyse hergun alkol alıyor dün de baktım alçak tepki gösterdim biraz sertti tepkim tartıştık arabaya binip gitti anneme hava alacağını söylemiş, geldiğinde de sallanıyordu zaten, bu şüpheleri 1-2 aydır yaşıyorum dün de duygusallık yaşadım ve ağlayarak anlattım:KK43: içinden çıkamayınca. Benim merak ettiğim benim şüphelerini çok ufak bahsettikten bana yaptığı açıklamada ankaradayken mastürbasyon bile yapmadigini ona bile isteğinin olmadığını söyledi bukadar uzun bir süre sonra çok istekli olması gerekmez mi ben o isteği arzuyu hissetmedim işte onda. Ve bosalamayinca da şüphelerim arttı. Erkeğin bosalamamasi orgazm sorunu ve orgazm sorunu da cinsel isteksizlikle alakalı değil mi ?

yalan ya..
Hadi seni aldatmadim dese inanicam da 5 aydir masturbasyon yapmiyorum demesi..
Kadin dayanir da erkekler tas olsa catlar.

Eve dönün,kendinize bakım yapın.Kuaföre gidin,bakıcı bulun bakıcı geldiği saatlerde spora gitmeye çalışın.Gerçi Evde bile spor yapabilirsiniz.Koşu bandı falan alabilirsiniz mesela,arada çıkın dolaşın.Eşinize onun dışında bir hayatınız olduğunu ve o giderse başka erkeklerinde sizden hoşlanabileceğini,kaybedenin o olacağını hissettirin.Eşinizin üstüne çok düşmeyin ama ilgide gösterin.Akşamları yemekte falan üstünüze güzel şeyler giyin,hafif bir makyaj yapın.Sohbet etmeye çalışın,neşeli davranın.Bunlara rağmen eşiniz eskisi gibiyse sorun sizde değil,onun karakterinde bir sorun vardır.Daha fazla yıpranmadan boşanın derim
Okadar uzun zaman oldu ki far eyeliner allık oje sürmeye li mesajınız için teşekkür ederim

Diyelim şüphelerinizde haklısınız aldattı/aldatıyor. E bu adam 6 aylık çocuğunu 5 ay görmemiş. Çocuğu da mı aldatıyor?
Bence kendine bekar hayatı gibi düzen kurmuş ve bu düzenin bozulmasını istemiyor. İnsan en azından çocuklarına daha ilgili davranır eşini aldatmış olsa da.

X