Eşim beni aldatıyor olabilir mi?lütfen beni yönlendirin aklımı kaçırmak üzereyim :(

Merhaba hepinize, 9 yıllık evliyim 6 yasinda ve 6 aylık olmak üzere iki oğlum var, emziriyorum ve eşime karşı duyduğum şüphe yüzünden sütüm azaldi :KK43:((, 2019 Haziran ayında tüp bebek ile hamile kaldım ve 5 ay inanılmaz bulantılarım oldu cinsellikten de soğudum birliktelik olmadı , bulantım geçtikten sonra da bu sefer canım istemedi eşimde de çok bı istek yoktu , doğum sonrası annem 20 gün evimizde kaldı yardım için.. birlikte olmadık diye hatırlıyorum çünkü darmadagindik oğlumun kıskançlığı bebeğin gazı vs.. bebeğim 1 aylık olduğunda gazı coştu ve ben MS hastasi olduğum için ve doktorum doğum sonrasi 3 ayın önemli olduğunu çok yorulmamam gerektiğini söylediği için Kayseri'ye annemin yanına gitmeye lkarar verdim, eşim Ankara'ya döndü . Bu arada hastalığımla ilgileniyosun herhangi bir sakatlik vs yok çok şükür sadece uyuşma olmuştu bidaha da tekrarlamadı.biz Mart ayında anneme geldik . Sonra pandemi coştu şehirlerarası ulaşım yok vs eşim 2.5 ay yanımıza gelemedi . geldiğinde de birlikte olmadık benim yine öyle bı çabam.olmadi çünkü ev biraz kalbalik ve kız kardeşim sabaha kdar uyanık kalip akşama kadar uyuyanlardan.diger geldiğinde de birlikte olmadık. Ama bu süreçte ayriyken yani, 2-3 kez şiddetli kavgamız oldu , iki kavganın sebebi de iki ayrı arkadaşının evinde içki muhabbeti biri eşinden yeni boşanmış bir adam diğeri bekar biri. Ne işin var senin bekar adamlrin evinde diye başlayıp eşimin üste çıkıp bana ne ağır konuşmalar yapmasi ile biten tartışmanın odaginin kaçtığı durumlar oldu.neyse şimdiki durumuma gelelim eşim burada yanımızda 5 gündür, bayram sonu Ankara'ya dönecek , ilk geldiği gün biz de seninle dönelim dediğimde 'oluuuur' dedi ama çokta istemediğini hissettim. Oğlum ilkokula başlayacak ve bana dedi ki 'okullar acilmayabilirmis sizin burada kalma süreniz uzayabilir ' zaten 5 aydır buradayız insan götürmek istemez mi daha da kalma.sureniz uzayabilir ne demek! Götürmek istemiyor bizi . Kendisi rahatına düşkün biridir . Annem ve kız kardeşim sebebinin bu olduğunu düşünüyor ama 5 aydır zaten kafasını dinledi yetmedi mi insan götürmek istemez mi! Buraya ilk geldiği gün ben çok özlemiştim biraz sarıldık öpüştük vs ereksiyon oldu ama bosalmadi.ertesi gece de birlikte olduk ama yine boşalamadi.cocuklar ile aynı odadaydik o bir etkenmi bilmiyorum ama anlattığım sebeplerden ötürü 1 yıldır cinsel ilişki yasamamisiz erken boşalma yasamasi gerekmiyor mu? Çünkü ben Kayseri'de 1 hafta kalıp döndüğümde çok arzulu olur ve erken boşalma yaşardı ( normalde libidosu yüksek ve boşalma konusunda sorun yaşamayan biri eşim) kendisine 700tl ye güneş gözlüğü almış hayatta okadar paraverecek biri değil iki gözlüğü varken neden aldı anlamadim,hep axe deodorant kullanır 9 yıldır ilk kez gördüğüm deodorant ve koltuk altı roll on u da beni rahatsız etti. Hastalığımla ilgili ufak bir sıkıntı yaşadım yaşadığımı biliyor ama nasıl yaşadığımı anlatmadım 1 ay oldu ve hala sormadı.spora başlayacağını vs söyledi , dişlerini beyazlatmak için uğraştığını söylemişti ve beyazlamış .bosalamamasi başkasıyla olup bana cinsel ilgisini yitirmesi ile ilgili diye geliyor aklıma. Dün oğluma rota aşısı yaptırmaya gittik doktor kayseride vakaların çok arttığını Ankara'nın daha bile güvenli olabileceğini söylediğinde esim' yok hocam ya sanmam burası daha güvenlidir' dedi garip geliyor bana tüm bunlar o istekli adam yok karşımda bana bosalamamasi ile ilgili yaptığı çınlama su : evliligimizde son yıllarda cinselliği hep isteyen taraf ben kaçan taraf sendin bu süreçte de ban mastürbasyon bile yapmadım ona karşı bile isteğim yoktu .çok mastürbasyon yapan erken boşalır. Benimki çok uzun zamandır cinsel ilişkiye girmemekle alakalı ve bunun için seni sucluyorum . Dedi bna yardimci olur musunuz nasıl davranmam gerekiyor. Bu arada eşimin burada kalma süreniz uzayabilir demesini anne babama anlattım dün akşam dertlestim, normalde Ağustos sonu dönecektir, dön kızım eşinle dön Ankara'ya dediler annem boş bırakma ozaman dedi. Yani onlar da rahatsız oldular.bana akıl verir misiniz ne yapabilirim :KK43:(( uykuyu kaybettim sütüm de azaldı çok üzülüyorum:KK43:((
Ama siz resmen eşinizden aylarca uzak kalmışsınız.Cinselliği anlarım ama sonrasında ten teması bile olmamış ipleri koparmışsınız.Aldatıyor mu bilemem ama sizsizliğe alışmış bence artık.Ama kadınların hisleri boşa çıkmaz genelde.Yani bu kadar uzun süre ailede kalınır mı ya kopukluk olur ilişkide ben olsam gitmezdim.Ama olmuş artık bence siz dönün evinize artık bir zahmet.

Eşiniz bana göre biraz fazla tek yaşamış. Yalnız yaşamaya alışmış. Çok da düzeni bozulsun istemiyor sanırım. Herhalde süreç içinde evli olduğunu unutmuş. Alışkanlıkları bile değişmiş.

Konu içindeki sorunlara gelince, ev sizin de eviniz değil mi niye getirsin götürsün diye bekliyorsunuz? Biz de dönüyoruz deyin dönün.

Eşinizle cinselliği çok fazla ertelemişsiniz. Hamilelik sonrası dönemden bahsediyorum. Cinsellik eşler arası yakınlığı artırıyor bence. Eşinizin açıklaması çok saçma geldi ama sizin de beklentiniz normal değil. Erkek cinsel organına dair süper bilgiliyim diyemem ama mastürbasyonla bile boşalıyorsa ilişkide hemen boşalmasını gerektiren bi durum yoktur tahminimce. Kaldı ki (aldatma durumu için konuşuyorum) nasıl bi ilişki yaşadı ki günler sonra bile hala boşalamıyor? Bence cinsellikle ilgili sorunun aldatmayla pek alakası yok.

Yerinizde olsam sorunlarımı aileme anlatmazdım. Siz sonra iyi olacaksınız ama onların aklında hep acaba aldattı mı kalacak.
Çok mastürbasyon yapmak erken boşalmanın sebeplerindenmiş eşi o yüzden demiş mastürbasyon yapmadım diye.Bence de boşalmamasının sebebi aldatma olamaz dediğin gibi nasıl bir ilişki yaşayacak ki günler sonra hemen boşalamayacak.Bence eşinden fazla etkilenemedi.

seni üzmek hiç istemem ama konu açtığın için yorum istiyorsun. az görüşme, birliktelikten kaçınma,bir anda spora başlaması, dişlerini beyazlatması, pahalı ürünler alması, parfümünü değiştirmesi gibi şeyler kendini birilerine beğendirmeye çalışıyor gibi. 10 yıllık evli adam kendine bir anda bakmaya başlamış neden diye sorardım. zaten aylardır kopuksunuz dişini kime beyazlatıyor neden sporla kendine şekil vermeye çalışıyor evde sen yoksun ki. 10 yıldır aynı olan adam değişmeye başlamış. hem de görsellik anlamında. hem de sen onu uyarmadan kendi kendine fiziğine bakmaya başlamış ve bunları sen istememişsin. garip.

Çok mastürbasyon yapmak erken boşalmanın sebeplerindenmiş eşi o yüzden demiş mastürbasyon yapmadım diye.Bence de boşalmamasının sebebi aldatma olamaz dediğin gibi nasıl bir ilişki yaşayacak ki günler sonra hemen boşalamayacak.Bence eşinden fazla etkilenemedi.
Yanlış bilmiyorsam çok mastürbasyon yapmak cinsel ilişkide geç boşalmaya ve ereksiyon kaybına sebebiyet veriyor.

Çok uzatmissiniz ailenizde kalma işini 5 yıllık evliyim bir haftadan fazla kalmadım annemde.. eşiniz sizi aldattımı biz bilemeyiz ama adam yeni heycanlar peşinde olduğu kesin gidin evinize ipleri elinize alın adama evli olduğunu hissettirin aylardır bekar hayatı yaşıyor adam nasıl olsa çoluk çocuğa birileri bakiyo ben de keyfime bakiyim demiştir..sağlıklı bi evlilik göremedim

Kendi eviniz yahu! Dönün tabi. Hem suphelendiginiz durumlari takip edin hem de adam biraz babalik yapsin. Her seyi ustlenmeyin

Hayatım boyunca en saçma bulduğum ve anlam veremediğim şeylerden biridir evlilerin evlilerle, bekarın bekarla arkadaş olmadı gerektiği düşüncesi. Ne oluyor imzayı attığınız gün bütün evlenmemiş arkadaşlarınızı siliyor musunuz?

Konunuza gelirsek 1 yıl cinsellik yaşamamak çok uzun bir süre. Eşiniz sizi aldatıyor diyemem ama yazdığınız gibi sizin olmadığınız bir hayata alışmış görünüyor. Siz de kendi rahatınızı düşünüp gitmişsiniz anne evine. Evli bir insanın sebebi ne olursa olsun kendi ailesine gidip o kadar uzun kalması gereksiz bence. Uzatmadan daha fazla evinize dönün, rutin hayatınıza zamanla o da adapte olur

Hiç çifte standart uygulamaya gerek yok.. Bi kadın burada eşim beni şöyle istemedi, bu kadar bu sebeple uzak durdu dese herkes erkeği suçlar.. Cinsellik yaşamamak/yaşayamamak ayrı eşlerin birbirini boşlaması ayrı. Eşinizi düşünmeden hareket etmişsiniz. O kadar uzun süre başka bi evde nasıl kalabiliyorsunuz? Bebeğiniz yeni doğmuş gittiğinizde eşinize yazık değil mi bebekten mahrum kalmış çünkü.. Diğer evladınızda aylarca düzeni bozulmuş şekilde ve babasız kalmış. Eşiniz sizi suçlamakta haklı bence.

Aynı dönemlerde doğum yapmışız,
40 gün zaten lohusalık oluyor,o dönemde ilişki olmuyor,
Pandemi de mahzur kalmışsınız onu anlarım da giriş çıkışlar açılalı çok oldu, niçin evinize dönmediniz,
Hamilelikte de cinsellik olmamış,üstüne 5 ay çok uzun bir süre,
Biz hamilelikte normal cinsel ilişkiye devam ettik, doğumdan sonra hamile kalırım korkusuyla eşim çok yaklaşmadi, seyrekte olsa birlikte olmamıza rağmen çok rahatsızlık duyuyorum bu durumdan, eşime karşı soğuyorum,

Maalesef ,hic normal olmayan bir durum bu okuduklarim.5 ay cok fazla bir süre.Bakın ,bh erkekleri genel olarak söylüyorum,yalniz bu kadar uzun süre birakmaya gelmez.Hemen kaptiriveriyorlar yeni düzenlerine kendilerini.Siz yokken kafasina göre yasamış orda.Rahati bozulacak siz gidince.Aldatma konusuna gelince; kanit olmadan direk suclanmaz ama tek kafami bulandiran alkolü abartmasi sizin yanınızda. Belli ki kafasina taktigi seyler var ve bunun icin iciyor olabilir.Ben olsam yerinizde direk konusurdum.Bunlarin normal olmadigini,kendinizi istenmeyen biri gibi hissettiginizi,hastaliginizi bile arastirip sormadigini,5 ay yetmemiş halen annenizde kalmanizdan yana oldugunu anladiginizi,okullar acilmasa bile,bunun sizin evinize dönmenizle ne alakasi oldugunu anlamadiginizi konusun lutfen.Bu adam istemiyor sizin eve dönmenizi ,bu net ! Digerleri ayrinti.Kolayliklar dilerim.Umarim her sey yoluna girer ve toparlar eşiniz.Ben biraz dağıtmiş buldum okuduklarimdan ,yanlis anlamayin lütfen.Tıpkı üniversitede ayri sehirde okuyan bir genç erkek gibi göründü gözüme kendisi...

6 yasinda ve 6 aylık olmak üzere iki oğlum var,
Buraya ilk geldiği gün ben çok özlemiştim biraz sarıldık öpüştük vs ereksiyon oldu ama bosalmadi.ertesi gece de birlikte olduk ama yine boşalamadi.cocuklar ile aynı odadaydik o bir etken mi
cocuklarla - hele ki biri artık 6 yaşında olmuş iki çocukla aynı odadayken nasıl sevisebilirsiniz ya? Bir de adam boşalmadi diye uzulmussunuz. Çocuğunuzun uyanma ihtimalini hiç düşünmediniz mi? Belki de uyanmış ama seslerden rahatsız olup gözlerini yummustur .
Anlayamıyorum cidden,bu devirde...
benim bir arkadaşım çocukken anne babasının cinsi munasebetine şahit olduğu için (aynı odada -ustlerinde örtü ile sevisirlermis. Babasının cinsellik için yalvarmalarini, tahriklerini,annesinin 'cocuk uyuyor'larini, nazlanmalarini,sonra hiril hiril seslerle birlikte olup babasinin yine eski-kaba insan haline gelmesine falan tanık olmus. Ailesine göre tabii ki 'uyuyordu,ne anlayacak'
ama ne anlayacak denen kız) kendisine iyi davranan her erkeğin onu cinsellikle kullanacağına dair bir takınti geliştirmiş. Bu nedenle yıllardır kötü huylu,kaba saba adamlar buluyor. Ayrıca birkac kere ilişkiye girmeyi denediği halde vajinusmus sorunu yaşamış.
yani gerçekten çocuğu başka odaya taşımak bu kadar zor mu????
Konuya gelince,bir yorumum yok

Ben şunu çok merak ederim insanlar nasıl bask a bir evde kendi annesi babası bile olsa bu kadar rahat ve uzuunn sure kalabiliyorlar. Hayretler içindeyim. Bence aileninse bir düzeni var ve onları bu kadar huzursuz etmek çok bencilce. Ne kadar evladımız canımız deselerde onlarda rahatsız oluyordur bu kadar uzun misafirlikten. Ben 3 yıl bekar yalnız yaşadım. Yaz tatillerinde acaba rahatsız ediyormuyum yoruyormuyum engelliyormuyum diye düşündüm hep. Degilki evli ve çocuklu olarak kalmak.
Annenizi babanızı tebrik ediyorum. Konuyla ilgili yorumum yok

6 yasındakı cocugunuz da sizinle aynı odada mıydı? Insallah degıldır.
Konuda dikkatimi ceken tek yer burası.
ÇocuklArla aynı aynı odadaydık diye yazmış kendisi. Odada kedi olsa tamam ama 6 yaşındaki çocuk bile ordaymış. O yaşlarda sünger gibi emer her şeyi çocuk. Okula gidiyor olsa ertesi gün anlatırdı arkadaşlarına annemle babam böyle yaptı diye. Öğrencimden biliyorum. Çok güzel anlatıyorlar olayı.

70 tl ye birsürü bayan evi var bir arkadaşı giderken götürse bile o işi halletmiş olabilir

Yapıcak birşey yok

Onca derdinizin arasında sizi darlamamak adına iyilik yaptığını bile düşünüyor olabilir

Bunu yemek yemek gibi ihtiyac olarak gören erkekler var

Evde yemek pişmeyince sokakta yedim gözüyle bakıyorlar

Boşanacak güçte değilseniz hiç irdelemeyin

Am aldatmayı kaldırmam derseniz e develetten başka haytı varmı bakın

Telefonunu karıştırın

Bulursunuz birşeyler

Kendine baktığına göre demekki kadın için uğraşıyor gibi geldi

Boşanmayıp tekrar aradaki bağı kurmak içinde sürekli yanında olmalısınız

Ve bu tavırlar son bulacakmı gözlemlemelisiniz

Baktınız halen şüpheli tavır var

Şüphenizi söyleyin

Yok derse kanıt bulun