Eşim beni aldatıyor olabilir mi?lütfen beni yönlendirin aklımı kaçırmak üzereyim :(

Aldatmış mi bilemeyiz. Hiç bir şey aldatmasını haklı da çıkarmaz.

Yalnız o kadar süre tek başına yaşayınca buna alışmış olabilir. Ki bence olan da bu.

Eşimle biz de birbirimizden ayrı ailelerimize gider bir iki hafta kalırız. Hatta başka şehirlerdeki arkadaşlarımızla bile bir kaç gün geçiririz. Ama eşim zorunlu sebepler olmaksızın 5 ay annesinde kalsaydı bir daha gelmemesini söylerdim. Bakın kastettiğim cinsellik falan da değil.

Sizin üstelik iki çocuğunuz varmış. Rahatsızlığınızı konu dışında tutarak söylüyorum, babalarından bu kadar süre uzak kalmaları için çok ciddi sebepler olması gerekmez mi?

Okulların açılmasını Veya eşinizin sizi davet etmesini beklemeyin. Siz “bekliyorum izliyorum neler olacağını“ diye düşünürken üzücü durumlar yaşayabilirsiniz.

Evliliğinize sahip çıkmanız gerekli. Üzgünüm ama cinsellik olmadan evlilik olmaz. Eşim istemedi bende de istek yoktuda başlıyor her şey. Erkek her daim ister. Sizden sebep ara verilmiş cinselliğe adamın adım atmasını beklemek doğru olmamış. Cinsel hayat için ille bir kadınla beraber olması gerekmiyor ihtiyaç duyduysa mastürbasyon da yapabilir. Bence siz biraz “anne kimliğinizi” park edin, eşinize eşi olduğunu hatırlatın. Adamın dikkatini çekin. Erkekler bizim gibi hassas değiller,detaylı düşünmezler her hareketimizden anlam çıkarmazlar ve sizin beklediğiniz ilk adımı o atsına Getirmezler hele ki evlilikte oturmuş bir düzende. şu an net bir aldatma durumu değil boşta kalan bir koca gördüm. Peşine takılıp sahip çıkmazsanız neler olur bilemeyiz. Sonradan üzülmemek için, gurur yapıp önce o gel desin diye beklemeyin. Siz gurur yaparken elin kızı gel diyebilir ne yazık ki. Hem çocuklar da 2 olmuş, eve döndüğünüzde eşinizin de odağı ailesi olacak 2 çocuklu bir hayat var sonuçta. Kendi kendinizi yemek yerine evinize dönün

Merhaba hepinize, 9 yıllık evliyim 6 yasinda ve 6 aylık olmak üzere iki oğlum var, emziriyorum ve eşime karşı duyduğum şüphe yüzünden sütüm azaldi :KK43:((, 2019 Haziran ayında tüp bebek ile hamile kaldım ve 5 ay inanılmaz bulantılarım oldu cinsellikten de soğudum birliktelik olmadı , bulantım geçtikten sonra da bu sefer canım istemedi eşimde de çok bı istek yoktu , doğum sonrası annem 20 gün evimizde kaldı yardım için.. birlikte olmadık diye hatırlıyorum çünkü darmadagindik oğlumun kıskançlığı bebeğin gazı vs.. bebeğim 1 aylık olduğunda gazı coştu ve ben MS hastasi olduğum için ve doktorum doğum sonrasi 3 ayın önemli olduğunu çok yorulmamam gerektiğini söylediği için Kayseri'ye annemin yanına gitmeye lkarar verdim, eşim Ankara'ya döndü . Bu arada hastalığımla ilgileniyosun herhangi bir sakatlik vs yok çok şükür sadece uyuşma olmuştu bidaha da tekrarlamadı.biz Mart ayında anneme geldik . Sonra pandemi coştu şehirlerarası ulaşım yok vs eşim 2.5 ay yanımıza gelemedi . geldiğinde de birlikte olmadık benim yine öyle bı çabam.olmadi çünkü ev biraz kalbalik ve kız kardeşim sabaha kdar uyanık kalip akşama kadar uyuyanlardan.diger geldiğinde de birlikte olmadık. Ama bu süreçte ayriyken yani, 2-3 kez şiddetli kavgamız oldu , iki kavganın sebebi de iki ayrı arkadaşının evinde içki muhabbeti biri eşinden yeni boşanmış bir adam diğeri bekar biri. Ne işin var senin bekar adamlrin evinde diye başlayıp eşimin üste çıkıp bana ne ağır konuşmalar yapmasi ile biten tartışmanın odaginin kaçtığı durumlar oldu.neyse şimdiki durumuma gelelim eşim burada yanımızda 5 gündür, bayram sonu Ankara'ya dönecek , ilk geldiği gün biz de seninle dönelim dediğimde 'oluuuur' dedi ama çokta istemediğini hissettim. Oğlum ilkokula başlayacak ve bana dedi ki 'okullar acilmayabilirmis sizin burada kalma süreniz uzayabilir ' zaten 5 aydır buradayız insan götürmek istemez mi daha da kalma.sureniz uzayabilir ne demek! Götürmek istemiyor bizi . Kendisi rahatına düşkün biridir . Annem ve kız kardeşim sebebinin bu olduğunu düşünüyor ama 5 aydır zaten kafasını dinledi yetmedi mi insan götürmek istemez mi! Buraya ilk geldiği gün ben çok özlemiştim biraz sarıldık öpüştük vs ereksiyon oldu ama bosalmadi.ertesi gece de birlikte olduk ama yine boşalamadi.cocuklar ile aynı odadaydik o bir etkenmi bilmiyorum ama anlattığım sebeplerden ötürü 1 yıldır cinsel ilişki yasamamisiz erken boşalma yasamasi gerekmiyor mu? Çünkü ben Kayseri'de 1 hafta kalıp döndüğümde çok arzulu olur ve erken boşalma yaşardı ( normalde libidosu yüksek ve boşalma konusunda sorun yaşamayan biri eşim) kendisine 700tl ye güneş gözlüğü almış hayatta okadar paraverecek biri değil iki gözlüğü varken neden aldı anlamadim,hep axe deodorant kullanır 9 yıldır ilk kez gördüğüm deodorant ve koltuk altı roll on u da beni rahatsız etti. Hastalığımla ilgili ufak bir sıkıntı yaşadım yaşadığımı biliyor ama nasıl yaşadığımı anlatmadım 1 ay oldu ve hala sormadı.spora başlayacağını vs söyledi , dişlerini beyazlatmak için uğraştığını söylemişti ve beyazlamış .bosalamamasi başkasıyla olup bana cinsel ilgisini yitirmesi ile ilgili diye geliyor aklıma. Dün oğluma rota aşısı yaptırmaya gittik doktor kayseride vakaların çok arttığını Ankara'nın daha bile güvenli olabileceğini söylediğinde esim' yok hocam ya sanmam burası daha güvenlidir' dedi garip geliyor bana tüm bunlar o istekli adam yok karşımda bana bosalamamasi ile ilgili yaptığı çınlama su : evliligimizde son yıllarda cinselliği hep isteyen taraf ben kaçan taraf sendin bu süreçte de ban mastürbasyon bile yapmadım ona karşı bile isteğim yoktu .çok mastürbasyon yapan erken boşalır. Benimki çok uzun zamandır cinsel ilişkiye girmemekle alakalı ve bunun için seni sucluyorum . Dedi bna yardimci olur musunuz nasıl davranmam gerekiyor. Bu arada eşimin burada kalma süreniz uzayabilir demesini anne babama anlattım dün akşam dertlestim, normalde Ağustos sonu dönecektir, dön kızım eşinle dön Ankara'ya dediler annem boş bırakma ozaman dedi. Yani onlar da rahatsız oldular.bana akıl verir misiniz ne yapabilirim :KK43:(( uykuyu kaybettim sütüm de azaldı çok üzülüyorum:KK43:((
Hadi bebeği geçtim -o da yanlış ama neyse- 6 yaşındaki çocuğunuzla aynı odadayken boşalma muhabbeti yaşayacak kadar bir şeyler yaşamak sizce akıllı insanın yapacağı iş mi? O çocuk her şeyi idrak edecek ve Hatırlayacak yaşta.

Merhaba hepinize, 9 yıllık evliyim 6 yasinda ve 6 aylık olmak üzere iki oğlum var, emziriyorum ve eşime karşı duyduğum şüphe yüzünden sütüm azaldi :KK43:((, 2019 Haziran ayında tüp bebek ile hamile kaldım ve 5 ay inanılmaz bulantılarım oldu cinsellikten de soğudum birliktelik olmadı , bulantım geçtikten sonra da bu sefer canım istemedi eşimde de çok bı istek yoktu , doğum sonrası annem 20 gün evimizde kaldı yardım için.. birlikte olmadık diye hatırlıyorum çünkü darmadagindik oğlumun kıskançlığı bebeğin gazı vs.. bebeğim 1 aylık olduğunda gazı coştu ve ben MS hastasi olduğum için ve doktorum doğum sonrasi 3 ayın önemli olduğunu çok yorulmamam gerektiğini söylediği için Kayseri'ye annemin yanına gitmeye lkarar verdim, eşim Ankara'ya döndü . Bu arada hastalığımla ilgileniyosun herhangi bir sakatlik vs yok çok şükür sadece uyuşma olmuştu bidaha da tekrarlamadı.biz Mart ayında anneme geldik . Sonra pandemi coştu şehirlerarası ulaşım yok vs eşim 2.5 ay yanımıza gelemedi . geldiğinde de birlikte olmadık benim yine öyle bı çabam.olmadi çünkü ev biraz kalbalik ve kız kardeşim sabaha kdar uyanık kalip akşama kadar uyuyanlardan.diger geldiğinde de birlikte olmadık. Ama bu süreçte ayriyken yani, 2-3 kez şiddetli kavgamız oldu , iki kavganın sebebi de iki ayrı arkadaşının evinde içki muhabbeti biri eşinden yeni boşanmış bir adam diğeri bekar biri. Ne işin var senin bekar adamlrin evinde diye başlayıp eşimin üste çıkıp bana ne ağır konuşmalar yapmasi ile biten tartışmanın odaginin kaçtığı durumlar oldu.neyse şimdiki durumuma gelelim eşim burada yanımızda 5 gündür, bayram sonu Ankara'ya dönecek , ilk geldiği gün biz de seninle dönelim dediğimde 'oluuuur' dedi ama çokta istemediğini hissettim. Oğlum ilkokula başlayacak ve bana dedi ki 'okullar acilmayabilirmis sizin burada kalma süreniz uzayabilir ' zaten 5 aydır buradayız insan götürmek istemez mi daha da kalma.sureniz uzayabilir ne demek! Götürmek istemiyor bizi . Kendisi rahatına düşkün biridir . Annem ve kız kardeşim sebebinin bu olduğunu düşünüyor ama 5 aydır zaten kafasını dinledi yetmedi mi insan götürmek istemez mi! Buraya ilk geldiği gün ben çok özlemiştim biraz sarıldık öpüştük vs ereksiyon oldu ama bosalmadi.ertesi gece de birlikte olduk ama yine boşalamadi.cocuklar ile aynı odadaydik o bir etkenmi bilmiyorum ama anlattığım sebeplerden ötürü 1 yıldır cinsel ilişki yasamamisiz erken boşalma yasamasi gerekmiyor mu? Çünkü ben Kayseri'de 1 hafta kalıp döndüğümde çok arzulu olur ve erken boşalma yaşardı ( normalde libidosu yüksek ve boşalma konusunda sorun yaşamayan biri eşim) kendisine 700tl ye güneş gözlüğü almış hayatta okadar paraverecek biri değil iki gözlüğü varken neden aldı anlamadim,hep axe deodorant kullanır 9 yıldır ilk kez gördüğüm deodorant ve koltuk altı roll on u da beni rahatsız etti. Hastalığımla ilgili ufak bir sıkıntı yaşadım yaşadığımı biliyor ama nasıl yaşadığımı anlatmadım 1 ay oldu ve hala sormadı.spora başlayacağını vs söyledi , dişlerini beyazlatmak için uğraştığını söylemişti ve beyazlamış .bosalamamasi başkasıyla olup bana cinsel ilgisini yitirmesi ile ilgili diye geliyor aklıma. Dün oğluma rota aşısı yaptırmaya gittik doktor kayseride vakaların çok arttığını Ankara'nın daha bile güvenli olabileceğini söylediğinde esim' yok hocam ya sanmam burası daha güvenlidir' dedi garip geliyor bana tüm bunlar o istekli adam yok karşımda bana bosalamamasi ile ilgili yaptığı çınlama su : evliligimizde son yıllarda cinselliği hep isteyen taraf ben kaçan taraf sendin bu süreçte de ban mastürbasyon bile yapmadım ona karşı bile isteğim yoktu .çok mastürbasyon yapan erken boşalır. Benimki çok uzun zamandır cinsel ilişkiye girmemekle alakalı ve bunun için seni sucluyorum . Dedi bna yardimci olur musunuz nasıl davranmam gerekiyor. Bu arada eşimin burada kalma süreniz uzayabilir demesini anne babama anlattım dün akşam dertlestim, normalde Ağustos sonu dönecektir, dön kızım eşinle dön Ankara'ya dediler annem boş bırakma ozaman dedi. Yani onlar da rahatsız oldular.bana akıl verir misiniz ne yapabilirim :KK43:(( uykuyu kaybettim sütüm de azaldı çok üzülüyorum:KK43:((
Üzülmek hastalığınızı tetikler sakın kendinizi üzmeyin eşiniz belkide rahata alıştı ondan mütevellit istemiyordur... Hem kayseri Ankara kaç saat ki bayramdan sonra eşinize haber vermedin gidin evinize böyle şüpheyle kendinize yapıyorsunuz yapmayın lütfen MS hastalığı üzüntüyü çok seven bir hastalık yani şöyle Allah korusun en ufak üzüntüde yüz kasılması(felç), elde ve ayakta uyuşma, beyinde atak oluşması ve sonu kortisyonlu serum malesef öyle ve kolay bir hastalık değildir lütfen lütfen dikkat edin

Hadi bebeği geçtim -o da yanlış ama neyse- 6 yaşındaki çocuğunuzla aynı odadayken boşalma muhabbeti yaşayacak kadar bir şeyler yaşamak sizce akıllı insanın yapacağı iş mi? O çocuk her şeyi idrak edecek ve Hatırlayacak yaşta.
Kimse yazmamış biliyor musun? Ben de çok şaşırdım.Bu kadar zaman geçmiş artık 3 gün daha bekle. Evinde güzel bir ortam yarat öyle birlikte ol. Olay nerden tutsan elinde kalıyor. Ayrıca burda erkeklerin cinsellik yüzünden aldattığını düşünüyor çoğu kadın. Ama hiç öyle değil. Psikologların yaptığı araştırmalara göre onların da aldatma sebepleri duygusal. Zaten cinsellik bence hem fiziksel hem duygusal bir ihtiyaç. Eşim bunu sadece tatmin olmak için araç olarak görse üzülürüm.

Caktirdim bile :KK43: 5 te uyanıp birdaha uyuyamadım onu da uyandırdım 15 dk sonra tartıştık bana diyor ki senin tedavi olman lazım yoksa başımıza iş açacaksın:KK43:bisuru küfür
Tedavi olman lazım diyorsa o iş daha da bir garip hal almış demektir...
Evinize gidin ama gideceğinizi onun gideceği gün söyleyin e biz de geliyoruz tabiki deyin. Bir daha asla kavga etmeyin. Çünkü sizi yine delirmekle suçlar .. onun yerine sessiz sessiz izleyin ve siz de kendinize bakın. Bu kadar ayrılık olmamaliydi asla. Gözden irak gönülden ırak demisler...

9 ay hamilelik + 5 ay bir seneden fazla süredir birlikte olmamak çok garip. Sizin de yasaklar kalkınca geri dönmeniz gerekirdi. Evinizden , düzeninizden, eşinizden bu kadar uzun süre Nasıl uzak kalıyorsunuz anlamadım ?

Eşiniz sorumuz olabilir . Ama bosalma kısmı bana da tuhaf geldi.

Kavga edeceğinize, açıkça konuşmayı deneseydiniz keşke.Gebelikti,lohusalıktı,pandemiydi derken, eşinizle uzak kalmışsınız ve aranıza soğukluk girmiş.Evinize geçme sürenizi uzattıkça uzatmışsınız. Bekar arkadaşları ile bekar gibi takılmış, muhtemelen onlara ayak uydurmuş eşiniz.Sizin durumunuzda bahanesi olup, kıpraşmaya başlamış. Sizi aldatıp, aldatmadığını bilemem.Günahını alamayız. Ama, eve sizinle beraber dönmeyi istememesi, sizin halen annenizin evinde kalmanızı destekler şekilde konuşması, sizi ve çocuklarını hiç özlememesi, bir haltlar karıştırıyor olduğunu gösteriyor.Evinize dönün dönmeye. Ama, huzursuzluğunuzu yansıtmadan, kavga ve çekişme ortamı yaratmadan, durumu takip edin.Aranızdaki soğukluğu gidermek için yaklaşımlarda bulunmanıza rağmen, halen böyle devam edecekmi bir bakın. Aldatıyorsada yakınındayken kesin bir açık verecektir zaten. Umarım herşey düzelir.

Evli kızımın 5 ay yanımda kalmasına izin vermezdim. Eşim başka şehirdeyken 5 ay başka şehirde kalmazdım. Siz de çok fazla rahatsız değilmişsiniz bundan. Ayrıca evli bir adam bekar arkadaşlarının evinde kalabilir. Evliyim ben de kalırım. Siz başka şehirdeyken böyle bir şeyden kavga etmeniz yorucu biri olduğunuz izlenimi verdi bana

bende doğumdan sonra bir isteksizlik oldu
2.5 senedir cinsellik neredeyse bitik diyebilirim.
uzun sure cinsellik yasamamis olmak bosalamamaya sebep degil aksine erken bosalmaya sebep sizinde soylediginiz gibi.
1.5 aydir esimden ayri sivastaydim simdi kayserideyim gelip almak icin her imkani yaratti.
esinizde gercekten tuhafliklar var.
donermisiniz ankara ya bilmem ama bahsettiginiz ve ihtimali yuksek olan suphenizi ispatlarsaniz ne yapmayi dusunuyorsunuz?
bosanabilecekmisiniz?
eger bosanmayacaksaniz irdeleyip kurcalayip gozunuzle gorup daha fazla bunalmayin bence.
birde hic bir erkek cocugunun sutunu kesmeye kadar gidecek kadar uzuntuyu haketmez.
esim bu 1.5 aylik surecte surekli bekar arkadaslariyla kaldi kalabilir neden kalamasin ki
bekarlar yapiyorda evliler yapmiyormu?
bir suru ornegi var bu durumun.
kişi kendinden sorumludur

Doğumdan sonra 20 gün anneniz sizdeyken birlikte olmamış olmanız çok normal (lohusa değil miydiniz? ) , 6 yaşındaki çocuğun uyuduğu odada boşalamamış olması da çok normal geldi bana sıfır sesle beraber olmuyorsanız. Diğerleri üzerinde düşünülebilir.

Tedavi olman lazım diyorsa o iş daha da bir garip hal almış demektir...
Evinize gidin ama gideceğinizi onun gideceği gün söyleyin e biz de geliyoruz tabiki deyin. Bir daha asla kavga etmeyin. Çünkü sizi yine delirmekle suçlar .. onun yerine sessiz sessiz izleyin ve siz de kendinize bakın. Bu kadar ayrılık olmamaliydi asla. Gözden irak gönülden ırak demisler...
Ama zaten tedavi görüyormuş eski konularına bakarsanız görürsünüz.

Erkekler böyle işte tek koymaya gelmez aldatma olmasa bile yalnızlığa alışıyorlar. Aldatma için şimdilik takip et diyebilirim deodarantla fikir yürütme. Benim eşim ise giderken tras kolonyası sürer normal zamanlarda bile halbuki fabrikada çalışıyor. Bende kime sürünüyorsun diye takılırım :-) canım sakin kal bebeğini dusun esinle birlikte ol cinsel sorunları düşünme hemen aldatmaya bağlama

X