esim beni aldatiyor! lutfen yardim!

dogum gununde ona ayakkabi ve ceket alacaktim.
supriz olarak almak istemedm. cok ikilemde kaldim.
resimlerini cekip ona sormustum.
o resimleri kadina gostermis. kadinin sectigi ceketi almami istedi..
hem de biz o kadinla ilgili konustuktan sonra..
beimki guya beni sevdigi icin kadina kirici seyler soylemisti ya...
kadin da bana onun kadina soylediklerinin bir kismini yazdi. intikam hissiyle.
sen bizi farkettikten sonra bile benden vazgecemedi, neyse ben aranizdan cekiliyorum sana onu hediye ediyorum gbi seyler yazdi.

sonra bi bakiyorum..
hala bebegimli canimli bulusmali hayalli seyler..

fake bir konu olsa pazar bu saatte, sabah sabah esim uyurken konuyu acmazdim.
herkesin internette oldugu bir saatte girerdim. daha eglenceli olurdu. sabahin korunde burada olmaz kendime care aramazdim.

Ne kadar rahat yazıyorsun.nasıl bir mide var sende ki galen o adamla aynı evi aynı yatağı paylaşıp bekleyebiliyorsun.bence ya atıyorsun ya da boşanmak istemediğin nedenler var ekonomik vs yazmıyorsun.senin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum

peki bunun suclusu ben miyim?
onu cinsel olarak 1-2 ay ihmal etmem, eve mutsuz gelmem, surekli aglamam mi?
bunlari neden olarak goruyorum.
ama ben cok mutsuzudm. bilerek onu ihmal etmek istememisitm.
bilmiyorum
kendimi suclu hissediyorum. o yuzden bitiremiyorum galiba

Yokkkk yooooo bir kadın bunları kaldıramayıp adamın totosuna çokdan basmıştıııı tekmeyiiii hiç bir insanda görülecek olay değil buuu değişikkk çokkkk değişikkk

Kilo verin, bakımlı olun başkalarıyla cinsel içerikli olmayan hayalli sohbetlere dalın, madem siz ne yapacağınızı bilmiyorsunuz bunları yaptığınızda eşiniz karar versin.

Kaç yıllık ilişki güven dediğiniz de topu topu 3.5 yıl. Bütün bunların üstüne çocuk yapmak nesi, konuşacak konuları mı tükenmiş? Bebek kıyafetlerine de mi bakıcaklarmış?

bosanmak istemem tabii sevdigim adam sonucta. sevdigim adamdi.
bir gunde dusmana donusmuyor.
kokusu bir gunde anlamsizlasmiyor
kalbim cok kirik orasi a yri.
uykusuzum ve mantiken sacmaladigimin farkindayim.
ama matematik gibi degil hayat.

2 arti 2 4 deyip kestirip atamiosun.

boşanmak istemiyorsan adamın harem hayatını,çok eşliliğini kabul et,mutlu olmaya çalış. . yapacak başka şey yok çünkü.

vallahi 32 yıllık evliyim,değil 32, 132 yıl bile olsa,böyle bir durumda kokusu da gider, kendi de...

3.5 yildir birlikte oldugum adam, sanal bir sitede tanistigi bir kadinla beni aldatiyor. simdilik sadece sanal olarak konusuyorlar. ama konusma icerikleri seksuel degil. cok yogun bir sekilde ona ilgi duyuyor.
sabahlari uyanir uyanmaz, aksam yataga gitmeden once mutlaka mesajlasiyor.
gun icerisinde cok guzel vakit gecirsek bile, guzel bir seks yapsak bile hemen telefona sarilip onu ozledigini ona soyluyor.
bir gece yan odada onla mesajlasirken yanina gittim. bana o kadar bagirdi ki.. bir suru hakaret.. kadinla rahat mesajlasamadigi icin...
ben dayanamayip bunlarin farkind aoldugumu ona ve kadina soyledim.. tabii birkac uykusuz geceden sonra
sonra esim benden ozur diledi. sadece heycan icin yaptigini o kadinin umrunda olmadigini soyledi.
sonra o kadina benim mutlu bir evliligim var ozur dilerim ben esime cok asigim diye mesajlar atti yanimda.
benim talebim disinda.
ben esime ayrilmayi teklif ettim. en azindan bir sure evleri ayirip hislerimizi analiz etmemiz gerektigini soyledim
bunu kesinlikle kabul etmedi.
bu arada son 2 aydir esimin ailesiyle ve benim ailemle ilgili sorunlarimiz var. is yeri problemlerimi eve fazlasiyla yansittim. esim cok fit ve bakimli bir erkek. ben makyaj yapmayan, 5-6 kilo fazlasi olan kendi halinde bir kadinim.

neyse..
kadinla barismis.
hala ona ilgi duyuyor.
ona dokunmak istiyor.
bir yandan da sen benim vazgecilmezimsin benzeri seyler soyluyor. cocuk istiyor... vb.

napmam gerek bilmiyorum..

kocana aşıksan kendine bak falan diyeceğm ama tırt...

ondan vazgeçmeyecektir...
daha doğrusu sen elinin altındayken ondan vazgeçmeyecektir

bence git...çok ciddiyim..ister blöf de ister başka şey...
ama git
eğer seni seviyorsa kıymetini anlayacaktır...kaybettiğinde asıl önemli olanın eşi olduğunu anlayacaktır
ama "oh hatun gitti rahat rahat fingirdeyeyeim "derse zaten yanında kalmaya da değmezmiş...

haklisiniz. 3.5 yil hicbirsey.
ben sadece ilk kez bu kadar cok sevildigime inanmistim.
belki de egom bunu kabullenemedi.
o yuzden sucu kendimde aradi.
dogru olan ayrilmak

bana inan düzelmeyecek...bu kadından vazgeçse..başka mecrada başka sanal hatun olacak
bağımlılık gibi düşün...
seni kaybebtmeyi göze alamayack şekilde git....

normal görüyor bu durumu ve sen bilsen de bilmesen de devam edecektir

Sen bide soruyormusun saka misin yaaa bosanman laxim sabah sabah sinirlerimi ziplatti konu

X