Yeni evliyiz. Kocamın ikinci evliliği. Benimde daha önce ilişkilerim oldu ama cinsellik yaşamadım kimseyle. Yani öncekiler hep çocukçaymis gözümü onunla açtım. Okul biter bitmez evlendim. Burda eşimin özelini paylaşmış gibi olmak istemiyorum ama kimseyle de konuşamıyorum. Önceki evliliginde aldatılmış. Yani yarası var onu da anlıyorum. Bana nasıl güvendi bilmiyorum (güvenilmez olduğum için değil ama ne bileyim ben aldatilsaydim korkardım heralde) Neyse evlendik afedersiniz ilk ilişkim cok zorlu geçti ben hep kaçtım korktum ondan kaynaklı değil hep bana iyi yaklaştı anlayışla karşıladı zorlamadi. Birlikteliğimiz oldu falan ama bilmiyorum ben yapamıyorum onunla ilgisi yok garip geliyor evlilik (niye evlendin diyeceksiniz bilmiyorum herşey bir anda oldu ve sanırım ona acıdım ) sevmiyorum diyemem çok iyi birisi çok merhametli anlayışlı ama önceki karısı içinde ukte oldu mu diye düşünüyorum hala onu seviyor mu acaba. Kadın bana göre çok kadınsi güzel ben hiç kadınsı değilim elim ayağım yerinde ama anladınız iste çekici değilim. Bunlar hep aklımda. Bende hep kaçıyorum ondan hem cinsellikte hem de evde hiç konuşmuyorum normalde çok konuşkan olduğumu biliyor. Sürekli soruyor noldu yanlış bir şey mi yaptım beni begenmiyor musun diye bende dayanadim sende sorun yok bende var diyince kimseye söylemem aramızda kalır diyip eşcinsel olup olmadığımı sordu ( ikimizde eşcinselligin normal olduğunu biliyoruz) ama bir anda sorunca ben de patlar gibi oldum bağırdım küstüm ne yapacağım ben
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Eşim benden supheleniyor
- Konu Sahibi Luzmariy
- Başlangıç Tarihi