Eşim benden önce..

sizin dert ettiginiz dert degilde ,tartismada en agir kelimeleri kullanmaniz ve 10dk sonra barismaniz bana daha abes geldi....

Bende anlamıyorum . Bi şekilde kandırıp gönlümü alıyor. Bu kez kesin btti desemde en fazla yarm saat sonra bakıyorum barışmışız

7 aylık bebek
2 aylık hamilelik
Eskileri düşüncek vaktiniz pek olmamış gibi

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hamilelik psikolojisi olsa gerek . Szden bunları duymak rahatlattı
Takmamam gerek ve bebişlerime odaklanmam gerek anladm. Ha bide birbirmze ettğmz hakaretler içnde ayrıntılı anlatıp ayrı konu açp fikrinizi alıcam daha sonra

Bilerek mi kaldiniz? Ama ilk bebeginizin gunahi neydi? Yavrucak ana sutunden mahrum kaldi. Yazik gunah degil mi? Hakkina girmis oldunuz bi nevi..
Neyse Allah bagislasin ne diyeyim..
Bnde çok üzüldüm ama kendisi emmedi ztn cnm . İlk aylar ağlaya ağlaya emdi ayakta hoplatarak fln herşeyi denedm . Kilo vermeye başlayınca mecbur mamaya başladı. Yani O bıraktı sonraki ay hamile kaldm.. Yoksa bi buçk yaşnda fln düşünrdm 2. Bebeği

Hamilelik hormonudur sadece umarım.. Yoksa 2 evlattan sonra düşünmeniz kusura bakmayın ama sağlıklı değil, resmen takıntı. Eşinize bu mevzuyu yansıtıp da aklına geçmişi düşürmeyin derim. Bazen biz kadınlar, tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyoruz zorla..

açıkcası o 3 kişiyle birlikte olan sen olsan burada topa tutuluyordun şimdi ama erkek olunca aman huzurun kaçmasın aman yuvanız bozma sözleri havada uçuşuyor. elbette kafaya takacağın bişey bu çünkü eşitsizlik ve haksızlık var.. sen olsan kabul etmezdi değilmi eşin?

şimdi mkaza maza deme hemen 2 çocuk nedenyanlış...

açıkcası bence takman gerek. sen gidip ondan önce 3 erkekle olsan şimdi kıyamet kopmuştu. ama o aman çocuğumuz var yuvamız diye dertlenmezdi. neden kadınlar bile bu konuda sessiz böyle..

öffff :)
dertsiz başınıza dert arıyorsunuz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…