- 6 Mart 2013
- 612
- 271
Bende anlamıyorum . Bi şekilde kandırıp gönlümü alıyor. Bu kez kesin btti desemde en fazla yarm saat sonra bakıyorum barışmışızGeçmişe boşuna mazi dememişler...
bunu sindiremeyip 2 çocuk yapmanız da ironik.
Sizden öncesi SİZİ ilgilendirmez.
dipnot : en ağır sözleri söyleyip sonra birbirinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz.?Cidden anlayamıyorum.
7 aylık bebek
2 aylık hamilelik
Eskileri düşüncek vaktiniz pek olmamış gibi
Bebeginiz daha 3 aylikken mi hamile kaldiniz?
Ewt ilk adetimden sonra hamile kaldm. İkisi çıksın aradan dedm
Bnde çok üzüldüm ama kendisi emmedi ztn cnm . İlk aylar ağlaya ağlaya emdi ayakta hoplatarak fln herşeyi denedm . Kilo vermeye başlayınca mecbur mamaya başladı. Yani O bıraktı sonraki ay hamile kaldm.. Yoksa bi buçk yaşnda fln düşünrdm 2. BebeğiBilerek mi kaldiniz? Ama ilk bebeginizin gunahi neydi? Yavrucak ana sutunden mahrum kaldi. Yazik gunah degil mi? Hakkina girmis oldunuz bi nevi..
Neyse Allah bagislasin ne diyeyim..
şimdi mkaza maza deme hemen 2 çocuk nedenyanlış...Kizlar ilk konum. Eşimle 2 yıllık bi ewliliğimz war. Mutluyuz. 7 aylık bi oğlum var karnımdakide 4 aylıkHer kavgada en ağır kelimeleri kullanrz ama en fazla 10 dk sonra barışırz. Sorun şu. Bnden önce 3 kişiyle birlikte olmuş ve bn bunu sindiremiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Nişanlıyken bilmiyordum. Siz bu durumda olsanız bunu kabullenirmiydiniz. Bnle birlikte olurken onları düşünüyor mu diye içim içimi yiyor
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hamilelik psikolojisi olsa gerek . Szden bunları duymak rahatlattı
Takmamam gerek ve bebişlerime odaklanmam gerek anladm. Ha bide birbirmze ettğmz hakaretler içnde ayrıntılı anlatıp ayrı konu açp fikrinizi alıcam daha sonra
Kaza deil ikiside isteyerek oldu.. Ztn kaza sözünede fazla inanmıyorum ben. Allah olmayan herkese nasip etsn. Onlara hata diyemem . Şu hayatta başıma gelen en güzel şey iki ewladımşimdi mkaza maza deme hemen 2 çocuk nedenyanlış...
peki nasıl bir hayat sunacaksın..gelen rızkıyla gelir mantığı yanlışKaza deil ikiside isteyerek oldu.. Ztn kaza sözünede fazla inanmıyorum ben. Allah olmayan herkese nasip etsn. Onlara hata diyemem . Şu hayatta başıma gelen en güzel şey iki ewladım
öffff :)Kizlar ilk konum. Eşimle 2 yıllık bi ewliliğimz war. Mutluyuz. 7 aylık bi oğlum var karnımdakide 4 aylıkHer kavgada en ağır kelimeleri kullanrz ama en fazla 10 dk sonra barışırz. Sorun şu. Bnden önce 3 kişiyle birlikte olmuş ve bn bunu sindiremiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Nişanlıyken bilmiyordum. Siz bu durumda olsanız bunu kabullenirmiydiniz. Bnle birlikte olurken onları düşünüyor mu diye içim içimi yiyor