Eşim benden önce..

Bu sorunları içinizde çözmeliydiniz önce.
Ondan sonra çocuk düşünmeliydiniz.
Duygusal bir dönemdesiniz sanırım ondan böyle.
Eşiniz iki çocuktan sonra mı söyledi daha önce başkalarıyla birlikte olduğunu?
Evlendikten sonra bile eşini tanımak çok önemli.

Kimseyle birlikte olmamış olsaydı birlikte olurken başkasını düşünme ihtimali yok muydu, pekala o zaman da Adriana Lima yı Miranda Kerr i falan düşünüyo olabilirdi değil mi, nerden bilcen

saçma düşüncelere dalma olmuş bitmiş bu ilişki...
geçmişe bakma geçmiştekiler evlliği yıpratir sonuçta...

Bu sorunları içinizde çözmeliydiniz önce.
Ondan sonra çocuk düşünmeliydiniz.
Duygusal bir dönemdesiniz sanırım ondan böyle.
Eşiniz iki çocuktan sonra mı söyledi daha önce başkalarıyla birlikte olduğunu?
Evlendikten sonra bile eşini tanımak çok önemli.

evlenmeden önce hiç bi erkek gerçek tanitmiyor. sevdiğim kişi beni birakir gider diye korkuları yaşiyor . keşke gerçekleri söleseydi olurdu nede olsa evlendikten sora herşeyi açikliyor buda insanin kalbi zedeliyor. içten durumu zor kabulleniyor. evlenmiştik artık nabalim yoluma devam edeyim diyo insan ama içindeki kuşkuyu kurtulamiyor işte bu örneklerden biri.. insan evlenmeden önce ne olursa olsun gizllilik varsa saklanmamali işte sakliyor yuvayı % 50 si bu yüzden yıkılıyor kolay mi:KK43:
ama takmamak lazim geçmişleri silinip gidecek.. kadinlarinda daha önce ilişkileri olmuş adami da.. bu duruma o kadarda abartmamak gerekiyor.

evlenmeden önce hiç bi erkek gerçek tanitmiyor. sevdiğim kişi beni birakir gider diye korkuları yaşiyor . keşke gerçekleri söleseydi olurdu nede olsa evlendikten sora herşeyi açikliyor buda insanin kalbi zedeliyor. içten durumu zor kabulleniyor. evlenmiştik artık nabalim yoluma devam edeyim diyo insan ama içindeki kuşkuyu kurtulamiyor işte bu örneklerden biri.. insan evlenmeden önce ne olursa olsun gizllilik varsa saklanmamali işte sakliyor yuvayı % 50 si bu yüzden yıkılıyor kolay mi:KK43:
ama takmamak lazim geçmişleri silinip gidecek.. kadinlarinda daha önce ilişkileri olmuş adami da.. bu duruma o kadarda abartmamak gerekiyor.

Herkesin kabul ettiği birşey değil o yüzden öyle dedim. Eşi sonradan söylediyse kadın da içine sindiremediyse soğur ve ayrılır. Ama bir çocuk var diğerine hamile, o yüzden iyi tanımak gerek dedim ben.

Sizden önce birlikte olmuş? Ee nolmuş ki, adam onları düşünecek olsa evlenmez 2 çocuk da yapmaz. Gider o kadınların peşinden koşardı...

Kizlar ilk konum. Eşimle 2 yıllık bi ewliliğimz war. Mutluyuz. 7 aylık bi oğlum var karnımdakide 4 aylık :anneadayı: Her kavgada en ağır kelimeleri kullanrz ama en fazla 10 dk sonra barışırz. Sorun şu. Bnden önce 3 kişiyle birlikte olmuş ve bn bunu sindiremiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Nişanlıyken bilmiyordum. Siz bu durumda olsanız bunu kabullenirmiydiniz. Bnle birlikte olurken onları düşünüyor mu diye içim içimi yiyor :KK43:
gecmıse mazı derler bızlerın hayatına ınsanlar gırdı ama hepsı unutuldu , gerıye sadece guzel anılara ve ısımler kaldı, ne sevgı ne nefret hepsı yok oldu gıttı takılmayın cok derım..

senden önceyse gayet normal..çoğu insanın olmuştur sevgilisi..saçma bir takıntı kendini boşuna mutsuz etme..

Bunları 2 çocuk yapmadan düşünsen daha iyi olmaz mıydı?
Geçmişe mazi derler artık insanları geçmişleri ile yargılamaktan vazgeçin ne olur ya

Geçmişe boşuna mazi dememişler...

bunu sindiremeyip 2 çocuk yapmanız da ironik.

Sizden öncesi SİZİ ilgilendirmez.

dipnot : en ağır sözleri söyleyip sonra birbirinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz.?Cidden anlayamıyorum.

Nisanliyken bilmiyordunuz evlenince nasl ogrendiniz? Durduk yere size ben 3 kadinla yattim mi dedi, siz mi sordunuz, sorduysaniz neden sordunuz madem cevabini kaldiramayacaktiniz.

bunu bugün öğrenmediniz sonuçta..
kabullenmeyeceğiniz bir konu ise evlenmeyecektiniz..
bu saatten sonra, unutmak yolunuza bakmak sizin için iyi olur..
yoksa çok üzülürsünüz..

eskiyi sorgulamamak lazım. evlendikten sonra herş ey geride kalır... evlilik adamı temizler (tekrar etmezse tabi)...

EVLİYKEN OLMADIYSA NIYE BU KADAR TAKTINIZ EVLENMEDEN ÖNCE HERKESİN hayatında birileri olabilir bu çok normal

Kizlar ilk konum. Eşimle 2 yıllık bi ewliliğimz war. Mutluyuz. 7 aylık bi oğlum var karnımdakide 4 aylık :anneadayı: Her kavgada en ağır kelimeleri kullanrz ama en fazla 10 dk sonra barışırz. Sorun şu. Bnden önce 3 kişiyle birlikte olmuş ve bn bunu sindiremiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Nişanlıyken bilmiyordum. Siz bu durumda olsanız bunu kabullenirmiydiniz. Bnle birlikte olurken onları düşünüyor mu diye içim içimi yiyor :KK43:
Sizden önce birlikte olduğu 3 kişiyi bir kenara koyup kullandığınız ağır kelimeleri bir bir yok etmeye kanalize olsanız daha hayırlı olmaz mı? İlişkinizin vidası gevşemek üzere.

bence siz hamilelik etkisinden/stresinden kurtulAmadan tekrar hamile kaldığınızdan duyguları abartılı yaşıyorsunuz...
kendinize uğraşacak şeyler bulun çocuğunuz küçücük zaten çok ilgiye ihtiyacı var... bence kendinizi böyle şeylerle üzmeyin... gerçekten çok anlamsız ve gereksiz bir düşünce

Siz niye sordunuz? -Iki cocuktan sonra-
O niye anlatti? -Onca zaman sonra-

Yanlis anlamayin da insan cevabini kaldiramayacagi sorulari sormamali.
gecmis, bitmis, gitmis.
Huzurunuzu kacirmayin. O sizi secmis ve sizle evlenmis.

Hamilelik psikolojisi midir nedir acaba. Oncesi Oncesi de kalit biter gider. Mutluymussunuz bide.sizin onceden iliskiniz olsaydi da aklinizin.ucundan gecmeyecektu.merak etmeyin. Ne zaman akla gelir.. belki herhangi bir ortamda eskiler yadedilirken..,

X