- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.744
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sorunları içinizde çözmeliydiniz önce.
Ondan sonra çocuk düşünmeliydiniz.
Duygusal bir dönemdesiniz sanırım ondan böyle.
Eşiniz iki çocuktan sonra mı söyledi daha önce başkalarıyla birlikte olduğunu?
Evlendikten sonra bile eşini tanımak çok önemli.
evlenmeden önce hiç bi erkek gerçek tanitmiyor. sevdiğim kişi beni birakir gider diye korkuları yaşiyor . keşke gerçekleri söleseydi olurdu nede olsa evlendikten sora herşeyi açikliyor buda insanin kalbi zedeliyor. içten durumu zor kabulleniyor. evlenmiştik artık nabalim yoluma devam edeyim diyo insan ama içindeki kuşkuyu kurtulamiyor işte bu örneklerden biri.. insan evlenmeden önce ne olursa olsun gizllilik varsa saklanmamali işte sakliyor yuvayı % 50 si bu yüzden yıkılıyor kolay mi
ama takmamak lazim geçmişleri silinip gidecek.. kadinlarinda daha önce ilişkileri olmuş adami da.. bu duruma o kadarda abartmamak gerekiyor.
gecmıse mazı derler bızlerın hayatına ınsanlar gırdı ama hepsı unutuldu , gerıye sadece guzel anılara ve ısımler kaldı, ne sevgı ne nefret hepsı yok oldu gıttı takılmayın cok derım..Kizlar ilk konum. Eşimle 2 yıllık bi ewliliğimz war. Mutluyuz. 7 aylık bi oğlum var karnımdakide 4 aylık Her kavgada en ağır kelimeleri kullanrz ama en fazla 10 dk sonra barışırz. Sorun şu. Bnden önce 3 kişiyle birlikte olmuş ve bn bunu sindiremiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Nişanlıyken bilmiyordum. Siz bu durumda olsanız bunu kabullenirmiydiniz. Bnle birlikte olurken onları düşünüyor mu diye içim içimi yiyor
Sizden önce birlikte olduğu 3 kişiyi bir kenara koyup kullandığınız ağır kelimeleri bir bir yok etmeye kanalize olsanız daha hayırlı olmaz mı? İlişkinizin vidası gevşemek üzere.Kizlar ilk konum. Eşimle 2 yıllık bi ewliliğimz war. Mutluyuz. 7 aylık bi oğlum var karnımdakide 4 aylık Her kavgada en ağır kelimeleri kullanrz ama en fazla 10 dk sonra barışırz. Sorun şu. Bnden önce 3 kişiyle birlikte olmuş ve bn bunu sindiremiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Nişanlıyken bilmiyordum. Siz bu durumda olsanız bunu kabullenirmiydiniz. Bnle birlikte olurken onları düşünüyor mu diye içim içimi yiyor
Kizlar ilk konum. Eşimle 2 yıllık bi ewliliğimz war. Mutluyuz. 7 aylık bi oğlum var karnımdakide 4 aylık Her kavgada en ağır kelimeleri kullanrz ama en fazla 10 dk sonra barışırz. Sorun şu. Bnden önce 3 kişiyle birlikte olmuş ve bn bunu sindiremiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Nişanlıyken bilmiyordum. Siz bu durumda olsanız bunu kabullenirmiydiniz. Bnle birlikte olurken onları düşünüyor mu diye içim içimi yiyor