- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.581
Konu sadece para harcamak değil zaten tatmin boyutunda düşünürsen binlerce çıplak kadın fotosu videosu konuşma umudu....
İşte şimdi kusma emojisi olacaktı da koyacaktım bari yazarak koyayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sadece para harcamak değil zaten tatmin boyutunda düşünürsen binlerce çıplak kadın fotosu videosu konuşma umudu....
Evet pislik yerler kim ne diyorsa desinİşte şimdi kusma emojisi olacaktı da koyacaktım bari yazarak koyayım.
Evet pislik yerler kim ne diyorsa desin
Basit yerler bence ve hoşlanmıyorum zorunda da değilim kendi fikrim.karaktersiz adi insanlar oralarda aranıyorlar kimse kusura bakmasın
Doğru diyorsunuz ki aynı şeyi demişiz tabii ki kişiyle alakalı karaktersiz olan yapıyor ama bence seviyesiz yerler.Ee ben de hoşlanin, herkes girmeli demiyorum zaten. Aranmayan adam oralarda dolaşmiyor, kimseyi zorla üye yapmiyorlar herkesin kendi secenegine kalmiş.
Öyle platformlar var olmayinca karaktersiz adamin karakterli olacak hali yok.
Ilac mi ictiniz yazik ya sizin size muhtac olan bir evladiniz war nasil onu dusunmezsiniz kusura bakmayin anne baba olmayi bildiyseniz cahilce davranislardan uzak duracaksiniz keske ilac icmeye yeltenmek yerine o evi terledebilme cesareti gosterseydiniz sartlar ne olursa olsun.Bu suphe pesinizi birakmayacak cunku...Öğrendiğim gece ilaç icecektim okadar kendimk kaybettim. eşim elimden alıp okendisi içti sonradan kustu baya kötü oldu. sürekli özür diliyor o kadınların önemsiz olduğunu boşluğuna denk geldiği anlatıyor ama bnm için sogumuy ör bı turlu bnm hamileliğim son ayında konuşmaları var onları gördükçe kötü oluyor um .
Hızlıca yazmak.istedim baya uzun diye dikkat ederim
Bu şüpheyle yaşamak çok zor.Mrb kızlar sitede yeniyim biraz kendimden kısaca bahsedeyim 24 yaşında 2 yıllık evliyim 4 aylık bir bebeğim var genel olarak mutlu bir aileyiz hiç bir problemimiz yoktu birbirimiz severek evlendik eşim bnle evlenmek için baya ugrasti takı 4 5 ay önce eşimin abileriyle arası bozuldu işini değiştirdi birkaç hafta iş bulmadi bunalıma girdi fekan işte o aralarda instegram hesabı açmis gizliden bn açmasını istemiyor dum ortak açmak istiyordum hatta bnm instegram var ortak fotoğrafları mız o bnden habersiz açmış siteden bn hiç fark etmeidm teli ortada şifre sini biliyorum arada bakardım takı 1 hafta önce sine baktım instegram bildirim gelmiş bn şok oldum hiç beklemiyordum suphelenmiy ordumda hep evden işe gider hafta sonlarında birlikte vakit geçiririz instegram giriş yaptım takipçi takip ettiği yok ama.bitkac kadinla mesajlamis karşıdaki kadınlarda ya dul yada evli çocuklu olanlra ve yaşça büyük bir tanesi 45 yaşında eşinden boşanmış tabi bn sinir krizi geçirdim genelde cinsellik yönünden konuşmuşlar eşimin 1 hafta burnundan getirdim valizmi topladım evden çıkacaktım ağlayrak izin vermedi kendi ni öldüreceğini söyledi sadece birkaç mesaj olduğunu öyle bunaldiginda arada girdiği söyledi ama bn ayrılmayı kafama koymuştum ağladı yeminleri etti kurana el bastı kimseyle bulusmadigi birdaha yapmayacağına yemin etti çocuğum var gelirim yok ailemede gidecm onların durumuda iyi değil köy yeri herkes evliligikze ozenirdi uyumlu bir çift olduğumuzu söylerlerdi ama eşimin yaptığı asla affedilir gibi değil içimde hep süpe telini sürekli evde bırakıyor işe giderken playstore hesabı felan kedi telimde açtım instegram hesabınızda. Kapattım hala napicagimi bilemiyorum siz olsyaidniz napardiniz
Of şu kocalarınıza hapis hayatı yaşatıp durmayın. Adamın seni aldatmamasını böyle başında bekçi gibi durarak mı sağlayacaksın gerçekten? Azıcık kendine saygın olsun, bırak kocan KENDİSİ İSTEDİĞİ İÇİN KENDİ AKLI FİKRİ HÜR İRADESİYLE sana sadık kalsın. Herkes evliliğimize özenirdi yazmışsın ama maşallah sanki kocan seni aldatmak için can atıyormuş da sen de playstore’una kadar almış seni aldatmasın diye canla başla didinip kendini parçalıyorsun. Madem senin kocanın ayrı instagramı olursa seni aldatacak, burada bir sorun var dimi tatlım? Hep boynunda iple tutamazsın ki adamıMrb kızlar sitede yeniyim biraz kendimden kısaca bahsedeyim 24 yaşında 2 yıllık evliyim 4 aylık bir bebeğim var genel olarak mutlu bir aileyiz hiç bir problemimiz yoktu birbirimiz severek evlendik eşim bnle evlenmek için baya ugrasti takı 4 5 ay önce eşimin abileriyle arası bozuldu işini değiştirdi birkaç hafta iş bulmadi bunalıma girdi fekan işte o aralarda instegram hesabı açmis gizliden bn açmasını istemiyor dum ortak açmak istiyordum hatta bnm instegram var ortak fotoğrafları mız o bnden habersiz açmış siteden bn hiç fark etmeidm teli ortada şifre sini biliyorum arada bakardım takı 1 hafta önce sine baktım instegram bildirim gelmiş bn şok oldum hiç beklemiyordum suphelenmiy ordumda hep evden işe gider hafta sonlarında birlikte vakit geçiririz instegram giriş yaptım takipçi takip ettiği yok ama.bitkac kadinla mesajlamis karşıdaki kadınlarda ya dul yada evli çocuklu olanlra ve yaşça büyük bir tanesi 45 yaşında eşinden boşanmış tabi bn sinir krizi geçirdim genelde cinsellik yönünden konuşmuşlar eşimin 1 hafta burnundan getirdim valizmi topladım evden çıkacaktım ağlayrak izin vermedi kendi ni öldüreceğini söyledi sadece birkaç mesaj olduğunu öyle bunaldiginda arada girdiği söyledi ama bn ayrılmayı kafama koymuştum ağladı yeminleri etti kurana el bastı kimseyle bulusmadigi birdaha yapmayacağına yemin etti çocuğum var gelirim yok ailemede gidecm onların durumuda iyi değil köy yeri herkes evliligikze ozenirdi uyumlu bir çift olduğumuzu söylerlerdi ama eşimin yaptığı asla affedilir gibi değil içimde hep süpe telini sürekli evde bırakıyor işe giderken playstore hesabı felan kedi telimde açtım instegram hesabınızda. Kapattım hala napicagimi bilemiyorum siz olsyaidniz napardiniz
Evet görüntü alman lazım. Zaten inceleme yapıldıgında hespalrın kimelere ait oldugu çıkıyor. Ortada aldatma varsa eş kusurlu görülüp davayı sen kazanırsın böylelikle tazminat alırısn (genelde veriyolar zaten) çocugun için destek alırsın mal varlığı ikiye bölünüyor tabi bir sürü kuralı var bunun. Çok zorlu bir süreç içindesin anladığım kadarıyla sırtını dayacacak kimsen yok ama emin ol o zaman daha güçlü oluyorsun. Bu durumdasn kurtuldugunda hergün şükür edeceksin yapman gereken tek bişey var o adamdan kurtulmak he eğer boşanamazsanda korkar yapamazsan ozmaan destek almanı tavsiye ederim yoksa bu hissettiklerin içten içe seni yer.Çok teşekkür ederim ailemin haberi yok birkaç arkadaşımın haberi var aileme.daha söyleyemedim onlar bnm çok mutlu bir evlilgim olduğunu sanıyorlar ilk.ogrendigimde anemlem konusacaktim söyleyemedim madi olarak durumum.iyi.olsyais.cekip.gitmistim şimdiye kadar ailem.durymuda pek.yok.yani destek cikamzlar erkektir hatadır deyip geçerler bir kaç mesajdan birşey olmaz derler eşimin heaabi faks.karsidaki.bayanlarinda öyle hepsine dava açma.sansim.varmi acaba böyle bir kanun varmı.?