Eşim benden önce..

Canım öncelikle Allah bağışlasın..Karnındaki bebişini de hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah.:) Konuya gelicek olursam;olan olmuş artık yapıcak bişey yok sen dua et şuan yapmasın çünkü eskiden böyle bir şeyler yapmışsa yani siz nişanlıyken galiba sanırım dimi doğru mu anlamışım? evliyken bu gibi bişey yaşanmasın.Ama ben en ağır kelimeleri kullanırız birbirimize demeni anlamadım? Yani tartışırken yada kavga ederken sana ağzına geleni söylüyor eşin ve sen yine hiçbir şey olmamış gibi 10 dakika sonra barışıyor musun? Bilemiyorum ben yapamazdım.Yani kavgada dahi olsa şuurumu o kadar kaybetmem saygımı yitirmem eşime karşı.Kendime de o şekilde davrandırtmam kesinlikle.

Anlamadım şimdi, kocan seni aldatmış mı?
Aldatmamışsa senden önce ne yaptığı seni alakadar etmez.

ahahah
biz kadınlar böyleyiz işte
yurt dışı severliğini kaale almamaya çalışsam da bi hanım kızcağızımız var bangır bangır klipleri dönüyor televizyonda hatun bildiğin taş

senden once olmus sonucta ve artık iş biraz işten geçmiş kabullenme karnında 4 aylık kucagında 7 aylık bebelerle bosan mkı dıyelım sana

aldatma şiddet ve psikolojık baskı yoksa bosanma taraftarı degılım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…