Eşim benden önce..

Kocanizdan biktiniz ve bula bula bu bahaneyi buldunuz itiraf edin...

Ayrılmak içn bahane arasam burda kendimi rahatlatmak yerine eşime söylerm ve bitirrm. Ama bitrmek istemiyorum. Ve bahane ararsak hangi ewlilikte bahane bulunmaz ki. Bunlara takılmam yani. Kendmi kandırılmış hissediyorum bu konunun sebebi bu. Yapılan yanlışa diğer insanlarn tepksini merak ettm ve cewabıda aldım. Eskiye takılmamam lazmmış. Geçmişe deil geleceğe bakcam . Aynı durmda bn olsam eşimin bni bırakacağını bile bile bebişlerim için unutcam bu durumu.

tatlım yapacak işin yoksa benimkilere bi el at.
basım şablonu hazırlamaktan gözlerim helak oldu..

Ohooo sen gene iyisin arkadasim. Benim esim uluskararasi calismis ve bu yer de rusya. Tek geceliginden uzun soluklusuna her seyi gormus yasamis adam. Mankeniyle fotomodeliyle tasra kiziyla hepsiyle cikmis gorusmus dolasmis. Bir tanesiyle evliligin kiyisindan dönmüş. Ben de arada dusunup uzuluyorum sonra da kizim elin rusu elinde tutamamis sen var ya sen sahanesin diye kendime gaz veriyorum :KK70: komik ama napiyim :KK70:
aynı durum bende de var :KK70::KK70::KK70:
tam gaz devam :KK70::KK70::KK70:

Hey allahim ya bence siz kendinize bir ugras edinin can sikintisindan oluyo bunlar. Gerci kucuk de bi cocugunuz varmis. Allah bagislasin bende de var bi tane yemegiydi uyumasiydi gezmesiydi cisiydi kakasiydi derken dunu bile unutuyorum o_O

bu kadar düşünmeyin.kimi düşünecek öncekini mi? o kadar isteseydi onlardan biriyle evlenirdi.

Cocuklar cok vaktinizi almiyor mu ki dusunmeye zaman kalmis :KK51: bence 3.nun planlarini yapin, geçer o zaman bu dusunceler :KK51:

son zamanlarda bdv'ye açılan konular hakkındaki düşüncem:
-kadınlar çalışsın, evde oturunca canları sıkılıyor ve saracak konu arıyorlar
-sıcak birilerinin beynini pişirmiş...

Can skıntısından diyenlere söylüyorumm...
Aynı şeyi kocanız szden duysa size tepkisi ne olurdu???? Ben söyleyim affetmezdi.
Pki durum kadına olunca ne değişiyor. Namus sadece kadınlara mı özgü??

hiç işim yok kocamın eski kırıklarınımı dert etcem kendime bence çok gereksiz sizde etmeyin karnınızdakinin tepiklerini sayın hareketlerine odaklanın

Can skıntısından diyenlere söylüyorumm...
Aynı şeyi kocanız szden duysa size tepkisi ne olurdu???? Ben söyleyim affetmezdi.
Pki durum kadına olunca ne değişiyor. Namus sadece kadınlara mı özgü??

Hiç bişey olmazdı... Her kocayı kendi kocanız gibi namusu bekarete bağlıyor sanmayın. Size öylesi denk gelmiş...

Geçmişe mazi yenmişe kuzu derler. Bunları düşünmenin manası yok.

Hiç bişey olmazdı... Her kocayı kendi kocanız gibi namusu bekarete bağlıyor sanmayın. Size öylesi denk gelmiş...

Geçmişe mazi yenmişe kuzu derler. Bunları düşünmenin manası yok.
Peki namus neye bağlı???? Szi bilmem ama ben müslümanım. Kuranda Allah o kadar adaletli ki erkeklerin tesettürü göz kapaklarındadr buyruluyor. Yani szin sandığnz gbi erkeklere serbest deil. Ahir zaman insanısn şaşırmıyorum. Ve Sana çook normal gelebilr Ama benm kadınlığma ağır geldi bu durum. Kmseyide inancı düşüncesi yaşayışıylada yargılayanazsınız!

Peki namus neye bağlı???? Szi bilmem ama ben müslümanım. Kuranda Allah o kadar adaletli ki erkeklerin tesettürü göz kapaklarındadr buyruluyor. Yani szin sandığnz gbi erkeklere serbest deil. Ahir zaman insanısn şaşırmıyorum. Ve Sana çook normal gelebilr Ama benm kadınlığma ağır geldi bu durum. Kmseyide inancı düşüncesi yaşayışıylada yargılayanazsınız!

Madem kendi fikriniz var ve bizim fikirlerimize önem vermeyeceksiniz neden konu açıp sordunuz o zaman?
Ben nerede erkeğe serbest kadına yasak dedim, ne sandığımı nereden biliyorsunuz?
Kadınlığınıza ağır gelen bir durumsa sizin deyiminizle zina yapmış bir adama neden arka arkaya iki çocuk verdiniz? Bu durumu kabullenemeyecek olan insan en başından bitirirdi ilişkisini...
Önünüze geleni, fikri size ters olanı çatır çatır yargılayıp kategorize edip sonra yargılayamazsınız demek de ayrı bir ironi...

Dertsiz basina dert aramak bu olsa gerek.....evlenmissin 2 de cocuk yapmissin smdi kocanin gecmisini irdeliyosun...hayir alacagin cvptan bu kdar rahatsz olucaktin niye sordun....

Bebeğin uç aylıkken bir kez daha bebek yapıyorsun bu bebeği yaparken kocanın önceki birlikteliklerini duşunup kendini yiyosun ..bebekleri seriye bağlamayacaksın dimi zira bu dalgınlık pek iyi değil.

X