Eşiniz evlendikten sonra önceki ilişkilerinden niye bahsetme gereği duydu kiBen orda takıldım kaldım!!!
İlişkide Eşref saatine denk getrdm anlattkdan sonra kızmıcam havasında sordm.
Kendim kaşındm yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz evlendikten sonra önceki ilişkilerinden niye bahsetme gereği duydu kiBen orda takıldım kaldım!!!
Kocanizdan biktiniz ve bula bula bu bahaneyi buldunuz itiraf edin...
ahahaBence ayrıl ayy iğrençççç adam
aynı durum bende de varOhooo sen gene iyisin arkadasim. Benim esim uluskararasi calismis ve bu yer de rusya. Tek geceliginden uzun soluklusuna her seyi gormus yasamis adam. Mankeniyle fotomodeliyle tasra kiziyla hepsiyle cikmis gorusmus dolasmis. Bir tanesiyle evliligin kiyisindan dönmüş. Ben de arada dusunup uzuluyorum sonra da kizim elin rusu elinde tutamamis sen var ya sen sahanesin diye kendime gaz veriyorum komik ama napiyim
Can skıntısından diyenlere söylüyorumm...
Aynı şeyi kocanız szden duysa size tepkisi ne olurdu???? Ben söyleyim affetmezdi.
Pki durum kadına olunca ne değişiyor. Namus sadece kadınlara mı özgü??
Peki namus neye bağlı???? Szi bilmem ama ben müslümanım. Kuranda Allah o kadar adaletli ki erkeklerin tesettürü göz kapaklarındadr buyruluyor. Yani szin sandığnz gbi erkeklere serbest deil. Ahir zaman insanısn şaşırmıyorum. Ve Sana çook normal gelebilr Ama benm kadınlığma ağır geldi bu durum. Kmseyide inancı düşüncesi yaşayışıylada yargılayanazsınız!Hiç bişey olmazdı... Her kocayı kendi kocanız gibi namusu bekarete bağlıyor sanmayın. Size öylesi denk gelmiş...
Geçmişe mazi yenmişe kuzu derler. Bunları düşünmenin manası yok.
Peki namus neye bağlı???? Szi bilmem ama ben müslümanım. Kuranda Allah o kadar adaletli ki erkeklerin tesettürü göz kapaklarındadr buyruluyor. Yani szin sandığnz gbi erkeklere serbest deil. Ahir zaman insanısn şaşırmıyorum. Ve Sana çook normal gelebilr Ama benm kadınlığma ağır geldi bu durum. Kmseyide inancı düşüncesi yaşayışıylada yargılayanazsınız!