Yalanını ispatlayıp kapıyı ona sen göstereceksin o ev senin de evin ! Mutsuz güvensiz bir evde çocuk büyütmek mi ? Yoksa dimdik huzurla büyütmek mi ? Soru çok basit evlatların için yapacaksın bence başarabilirsin ayakta durmayı merak etme çocukların sana o gücü veriro kadar kötüyüm ki anlatamam kaç gündür ağlamaktan yememekten bitap düştüm. Ben boşanmak istiyorum aslında çünkü güven sorunu yaşayacağım sürekli biliyorum. Ama ilk eşimden ayrıldığımda çok zor bi süreç geçirdim korkuyorum yine aynı boşluğa düşmekten. Allahım affetsin bebeği aldırmayı bile düşündüm bi ara. Allah korkum var yapamam kızım deli gibi kardeş istiyor bende çok severim çocukları kıyamam elbette asla. Onun umrunda değilvallahi. Anında kapıyı gösteren biri oldu hep. Ben evlatlarıma bakarım orda bi sıkıntı yok ama manen yıkılır mıyım ondan korkuyorum. Yurtdışında dul kadına daha iyi bakılıyor gidecek yerim yok ama ev tutarım eğer iş o raddeye gelirse. Yalan söylediğinden eminim malesef. Gidince pasaportuyla da sokacam gözüne. Ama nasıl desem hem kendi gururumu ayaklar altına almadan hem o rest çekince ezilmeden dik durarak nasıl davranıp konuşmalıyım hesap edemiyorum(
Nasıl bir konuşma yapayım ne diyeyim ki hem içine otursun bin pişman bir halde hem de restimi çekebileyim gururlu ve haklı bir şekildedirek sor bence düşükte ihtimalde olsa belki bir açıklaması vardır,kendi kendini yiyene kadar direk sormak daha iyi degilmi
Şimdiye kadar nereye gittiğini nerde olduğunu hiç saklamadı takip ettiğim için hep doğruladı. İlk defa gittiği yeri sakladı basit birşey değil demekki yalan söyledi. Kadın evde Dursun bende gönlümce eğleneyim düşüncesinde sanırım ama gittiğimde ona en büyük darbeyi vurmak istiyorumHangi ülkeye giriş çıkış yaptığını koy önüne,sonrada arkana bakmadan kaç. Aldatılıyorsun çok açık ve adam sürekli yalan söylüyor..
Kalmaz elbette ama kızım da çok zorlandım ben mücadele etsem de yetemedim ona hep baba aradı şimdi bunu sahiplendi her ne kadar çok gözüne batsa da kızım seviyor onu. Doğacak olan çocuğum İçin de endişeliyim bilmiyorum ne yapacağımıkendine bu kadar eziyet etmek zorunda mısın ?
hayatında illa bir koca olmak zorunda mı?
sana yazık değil mi?
Böyle akıl sağlığı mı kalır insanda.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?