Eşim benden habersiz tatile gitmek için yalan söyledi

Ee sizi bu evlilikte tutan nedir hala? Değer vermiyor, yalan söylüyor, aldattığından şüpheleniyorsunuz. Burnu sürtülmez ki, ne yapsanız da. Kendinize bu yaklaşımı reva görmenizin bir sebebi olmalı.
Kadınken hem annelik hem babalık yapmak çok zor ilk ayrılığımda bunu tattım korkuyorum yine yaşamaktan ( birde ben ne kadar çabalarsam çabalayım onların baba eksikliğini de kapatamayacagım biliyorum şimdiki eşimin nasıl birinci eşimden olan kızım gözüne batıyorsa evlenmesem bile herkesin gözüne batacak çocuklarım korkuyorum ..

Aç da kaldım ama evladımı hiç bırakmadım. Bunu da bırakmam asla. Öyle bi ihtimal bile Yok benim için ayrılsam dahi o benim evladım . Çok güzel yazmışsınız onu asla düşünmüyorum inanın sevmiyorum da nefretten başka duygum yok şuan. Açıklama bile yapamaz yine yalanlar ekleyecek biliyorum. Fevri davranıp çirkinleşmeden bitirmek istiyorum

Pasaportunu nasıl halledebilir ki yurtsa sorun çıkar hem arkaya hem öne mühür vuruluyor yırtarsa da belli olur önü vize sonuçta zarar veremez diye düşünüyorum. Arıyor açmıyorum şuan telefonlarını. Merak bile etmiyor. Ölsün edersin inşaAllah. Kesinlikle gözden çıkarmış malesef Allahım belasını versin

Kızımın her hareketi şimdiki eşimin gözüne batıyor

...ve eşiniz her tartışmada size kapıyı gösteriyor.Buna rağmen bu adamdan bebek bekliyorsunuz !

Yani ben anlamıyorum, bir kadin tek basina hayatina devam edemez mi ?
Gururu kırılsa da,en kıymetlisi hor görulse de , yalan söylenip aptal yerine konulsa da,bu değişmeyecek mi? Bu kadar mı aciziz gerçekten ?

Cocuk bu adamdan degil mi? Siz ayrilsaniz bile o babasi olarak kalacak. Ve esek gibi bakmak zorunda.

Ilk esiniz niye kiziyla ilgilenmiyor

Senin bosayamayacagini düşündüğü için bu rahatlık
Kızının babasına bile bu kadar şans vermemissin niye bu adama veriyorsun
Ben olsam çocuğunu doğurmaz yurtdışında tek kızımla kendime hayat kurardim

eve dönünce de susun madem bosanmicaksınız yapacak bi sey yok hamilesiniz de olan cocuga olacak ben ayrılan eslerde cocuklara uzuluyorum cunku gercekten bir yanları eksik kalıyor..bir de size rest cekmis usta bir yalancı gibi ..umarım adam edersiniz

Boşanacağını düşünmüyorum ama en azından eşinin sana hastalık bulaştırmamasına dikkat et.tatil değil eşinin yaptığı,bildiğin aldatma...

( toplumda dul olmak o kadar zor ki. Ayrılmak istiyorum nefret ediyorum şuan ondan ama korkuyorum yine de gelecekte baş edebilir miyim

Cocuk bu adamdan degil mi? Siz ayrilsaniz bile o babasi olarak kalacak. Ve esek gibi bakmak zorunda.

Ilk esiniz niye kiziyla ilgilenmiyor
İlk eşimden bir kızım var. İlgilenmiyor sorumsuz biriydi o da . Anne babasının sözüyle ayrılmıştık

Evet çünkü o her kapıyı gösterdiğinde ben alttan aldım huzurumuz bozulmasın dedim sevdiğimi ayrılmak istemediğimi söyledim. Ayrılamayacagımı düşünüyor bu yüzden. Nasıl aldırayım onun günahı suçu ne kıyamam (

Hiç umudum yok değişmez. Yolumuzun sonu gözükmüyor bugün olmazsa yarın ayrılık olacak bunu anladım malesef.

Boşanacağını düşünmüyorum ama en azından eşinin sana hastalık bulaştırmamasına dikkat et.tatil değil eşinin yaptığı,bildiğin aldatma...
Ayrılmak istiyorum aslında bu saatten sonra bana dokunmasını bırakın konuşmak bile istemiyorum. Bir ömür istemiyorum onunla. Sadece ayrılık döneminde korkuyorum baş gelip gelememekten :’(

bağırıp kızması senın haklı çıkmandan.suçluluk bastırma.resti çek.boyle boyle sındrmiş seni.istediğimi yapıyorum ses çıkmıyor ikincıyıde yaparım der.baskın olmayı dene.kaybetcek bişeyın yok bence.kazandığın evlatların var ma .düşün tart kafanda

Bence cocuk dogduktan sonra ayrilin ayrilacaksaniz. Yalniz basiniza hamilelik gecirmeyin eger ki baska yardim edebilecek insaniniz yoksa.

Ama adam size psikolojik zulm ediyorsa, tabii ki ayrilin. Ama ilgisiz, ilgilenmiyor, diyip de cocugun tum yukunu omuzlariniza almayin. O onunda cocugu. Bakmak mecburiyetinde

Onu da düşünüyorum ama ben hislerimi çok belli eden biriyimdir o vakte kadar ne yapacağım nasıl davranacağım ? Evde kötü davranırsam bu seferde haklıyken haksız konuma düşmezmiyim huzursuzluk çıkartan benmişim gibi. Yalnız bir başımayım yurtdışında gurbette malesef kimsem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…