Kadınken hem annelik hem babalık yapmak çok zor ilk ayrılığımda bunu tattım korkuyorum yine yaşamaktan ( birde ben ne kadar çabalarsam çabalayım onların baba eksikliğini de kapatamayacagım biliyorum şimdiki eşimin nasıl birinci eşimden olan kızım gözüne batıyorsa evlenmesem bile herkesin gözüne batacak çocuklarım korkuyorum ..Ee sizi bu evlilikte tutan nedir hala? Değer vermiyor, yalan söylüyor, aldattığından şüpheleniyorsunuz. Burnu sürtülmez ki, ne yapsanız da. Kendinize bu yaklaşımı reva görmenizin bir sebebi olmalı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim benden habersiz tatile gitmek için yalan söyledi
- Konu Sahibi Selvi3450
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aç da kaldım ama evladımı hiç bırakmadım. Bunu da bırakmam asla. Öyle bi ihtimal bile Yok benim için ayrılsam dahi o benim evladım . Çok güzel yazmışsınız onu asla düşünmüyorum inanın sevmiyorum da nefretten başka duygum yok şuan. Açıklama bile yapamaz yine yalanlar ekleyecek biliyorum. Fevri davranıp çirkinleşmeden bitirmek istiyorumboşanacaksanız kendiniz için boşanın. intikam ve pişman etme hırsı ile boşanırsanız bunun sonu mutluluk değil. her şeyden önce öz saygı ve öz sevgi. kendinizi sevin. hayatınızda ne bir eşe ne de bir dosta ihtiyacınız var mutlu olmak için. şartlar ve doğacağı ortam uygun değilse de çocuğu aldırın, hayat vermekten öte ona güzel bir hayat verebileceğinizde doğurun çocuğunuzu benim fikrimce. ha şartlar uygunsa ne ala, o sizin göz bebeğiniz, yaşam kaynağınız.
ve tekrar, bunu pek çok insan yapıyor. kendiniz için ayrılıyorsunuz, onu üzmek için değil, kendinizi mutlu etmek için. eğer onun yalvaracağı günü beklerseniz bu ayrılık değil eziyettir çünkü o pişman olsa bile bunu göremeyeceksiniz, ya da göstermeyecek. ayrılmak ama kopmamaktır bu, aldatan adamla evli olmaktan daha bile kötüdür ondan gelecek özrü beklemek. bir kadın olarak kendinize saygınız varsa, bence bu evliliği bitirin. kendinize zaman tanıyın. dünyada size erkek mi yok bu saygısız insanla olacaksınız.
Pasaportunu nasıl halledebilir ki yurtsa sorun çıkar hem arkaya hem öne mühür vuruluyor yırtarsa da belli olur önü vize sonuçta zarar veremez diye düşünüyorum. Arıyor açmıyorum şuan telefonlarını. Merak bile etmiyor. Ölsün edersin inşaAllah. Kesinlikle gözden çıkarmış malesef Allahım belasını versinKendini sev arkadaşım.
Emin ol iki çocuğunla muhteşem bir aile olacaksınız.
Tatile bir erkek tek bir sebepten yalnız gider. Yalnız gittiği de meçhul. Bu arada pasaportunu çoktan halletmiştir diye düşünüyorum.
Güvensiz olmaz. Nasıl olsa ispatlayanaz der bakar keyfine. Biliyor da hem kızın onu seviyor hem ikinci yolda. Cesaret edemez diye kapıyı gösteriyor her seferinde. Ben olsam dönmem TRden. Telefonumu da kapatırım ulaşamasın. Hatta üstüne bi de tatile giderim.
Aileme bile demem gittiğim yeri. Ölsün gebersin meraktan. Yok merak etmezse de boşver arkadasım. Bu adam sizi çoktan Gözden çıkarmış.
Seni azad ediyorum, çık git hayatımdan lanet olsun seni tanıdığım güne de.
Kızımın her hareketi şimdiki eşimin gözüne batıyor
...ve eşiniz her tartışmada size kapıyı gösteriyor.Buna rağmen bu adamdan bebek bekliyorsunuz !
Yani ben anlamıyorum, bir kadin tek basina hayatina devam edemez mi ?
Gururu kırılsa da,en kıymetlisi hor görulse de , yalan söylenip aptal yerine konulsa da,bu değişmeyecek mi? Bu kadar mı aciziz gerçekten ?
- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
Cocuk bu adamdan degil mi? Siz ayrilsaniz bile o babasi olarak kalacak. Ve esek gibi bakmak zorunda.Kadınken hem annelik hem babalık yapmak çok zor ilk ayrılığımda bunu tattım korkuyorum yine yaşamaktan ( birde ben ne kadar çabalarsam çabalayım onların baba eksikliğini de kapatamayacagım biliyorum şimdiki eşimin nasıl birinci eşimden olan kızım gözüne batıyorsa evlenmesem bile herkesin gözüne batacak çocuklarım korkuyorum ..
Ilk esiniz niye kiziyla ilgilenmiyor
- 9 Eylül 2013
- 11.948
- 27.407
- 798
Senin bosayamayacagini düşündüğü için bu rahatlıko kadar kötüyüm ki anlatamam kaç gündür ağlamaktan yememekten bitap düştüm. Ben boşanmak istiyorum aslında çünkü güven sorunu yaşayacağım sürekli biliyorum. Ama ilk eşimden ayrıldığımda çok zor bi süreç geçirdim korkuyorum yine aynı boşluğa düşmekten. Allahım affetsin bebeği aldırmayı bile düşündüm bi ara. Allah korkum var yapamam kızım deli gibi kardeş istiyor bende çok severim çocukları kıyamam elbette asla. Onun umrunda değilvallahi. Anında kapıyı gösteren biri oldu hep. Ben evlatlarıma bakarım orda bi sıkıntı yok ama manen yıkılır mıyım ondan korkuyorum. Yurtdışında dul kadına daha iyi bakılıyor gidecek yerim yok ama ev tutarım eğer iş o raddeye gelirse. Yalan söylediğinden eminim malesef. Gidince pasaportuyla da sokacam gözüne. Ama nasıl desem hem kendi gururumu ayaklar altına almadan hem o rest çekince ezilmeden dik durarak nasıl davranıp konuşmalıyım hesap edemiyorum (
Kızının babasına bile bu kadar şans vermemissin niye bu adama veriyorsun
Ben olsam çocuğunu doğurmaz yurtdışında tek kızımla kendime hayat kurardim
- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
eve dönünce de susun madem bosanmicaksınız yapacak bi sey yok hamilesiniz de olan cocuga olacak ben ayrılan eslerde cocuklara uzuluyorum cunku gercekten bir yanları eksik kalıyor..bir de size rest cekmis usta bir yalancı gibi ..umarım adam edersinizSelam hanımlar bu siteyi uzun süredir takip ediyordum en sonunda üye olup kendi sorununu size danışmak istedim siz olsanız ne yaparsınız?
Geçen sene mayısta ikinci evliliğimi yaptım bir kızım var şimdi de yeni hamileyim. Yurtdışında yaşıyoruz. Yazın izin günlerimiz normalde ama hamilelik süreci artacağı ve Türkiye de izin yapamayacağımız İçin eşim geçen hafta İçin Türkiye bileti aldı canın sıkılmasın dinlen gel dedi benden çok kendisi hevesli başta kabul etmedim sende gel felan işler çok yoğun gelemem dedi tüm ısrarlarıma rağmen. Neyse geçen hafta geldik biz iki gün sonra birden internetlerini kapattı. Normalde hiç kapatmaz ama yurtdışı çıkışlarında kapatırızçok fatura geldiği için. Aradım dedim beden internetin kapalı işte bi sorun var telefoncuya gidecem felan bir sürü bahane.gece 3 te aradım dışarda neden bu saatte dışardasın deyince evin önündeyim diye bana yalan söylüyor adam sesleri kadın topuğu tıkırtısı geliyor arkadan tabi. Yoldan geçen adamlar diyerek devam ediyor yalanına. Tabi anormal durumlar bunlar kızıyorum ertesi gün uzağa çalışmaya gittiğini öğrensemde başkasından yurtdışına çıktığı internetin kapalı olmasından anlaşılıyor. Ben soru sordukça daha çok yalan söylüyor gündüz arayamıyor ne hikmetse gecenin 12 sinde sesi boğuk ben gergin konuşuyor bişeyleri saklar ortaya çıkmasından korkarcasına. Dün ülkeye giriş yaptığını gördüm netten takip ediyorum zaten. Resmen tek başına tatil yapmak İçin beni Türkiye ye göndermiş tabi tatil için mi karı kız İçin mi gitti Allah biliyor. Birde bana nasıl bağırıyor kıskançlığın kuruntun ben evdeyim işe gidip geliyorum sıkma bunaltma felan bende özür diliyorum ben yanlış anladım herhalde diye kafayı yicem Allahım. Şu an hala Türkiye deyiz bu böyle yapınca normalde bileti bile erkene çekmiştim geri zehir etmeyim tatilimi diye kendi tarihine aldım. İyi ki de almışım eğer ki gitseydim birşey diyemeyecektim çünkü dün döndü. Birde haklı gibi üste çıkardı evdeyim bak diye utanmadan. İlk defa bana yalan söylüyor ya da söylediyse de ben bilmiyorum yakaladığım bu var.zaten çok zor oturduğu bir sene de dahi zor alıştık birbirimize şimdi ben yapacağımı bilmiyorum bir de rest çekiyor bana şu halimle güvenmiyorsan çek git diye .. Eve dönünce ne yapayım nasıl davranayım siz olsanız nasıl yapardınız?
( toplumda dul olmak o kadar zor ki. Ayrılmak istiyorum nefret ediyorum şuan ondan ama korkuyorum yine de gelecekte baş edebilir miyim...ve eşiniz her tartışmada size kapıyı gösteriyor.Buna rağmen bu adamdan bebek bekliyorsunuz !
Yani ben anlamıyorum, bir kadin tek basina hayatina devam edemez mi ?
Gururu kırılsa da,en kıymetlisi hor görulse de , yalan söylenip aptal yerine konulsa da,bu değişmeyecek mi? Bu kadar mı aciziz gerçekten ?
İlk eşimden bir kızım var. İlgilenmiyor sorumsuz biriydi o da . Anne babasının sözüyle ayrılmıştıkCocuk bu adamdan degil mi? Siz ayrilsaniz bile o babasi olarak kalacak. Ve esek gibi bakmak zorunda.
Ilk esiniz niye kiziyla ilgilenmiyor
Evet çünkü o her kapıyı gösterdiğinde ben alttan aldım huzurumuz bozulmasın dedim sevdiğimi ayrılmak istemediğimi söyledim. Ayrılamayacagımı düşünüyor bu yüzden. Nasıl aldırayım onun günahı suçu ne kıyamam (Senin bosayamayacagini düşündüğü için bu rahatlık
Kızının babasına bile bu kadar şans vermemissin niye bu adama veriyorsun
Ben olsam çocuğunu doğurmaz yurtdışında tek kızımla kendime hayat kurardim
Hiç umudum yok değişmez. Yolumuzun sonu gözükmüyor bugün olmazsa yarın ayrılık olacak bunu anladım malesef.eve dönünce de susun madem bosanmicaksınız yapacak bi sey yok hamilesiniz de olan cocuga olacak ben ayrılan eslerde cocuklara uzuluyorum cunku gercekten bir yanları eksik kalıyor..bir de size rest cekmis usta bir yalancı gibi ..umarım adam edersiniz
Ayrılmak istiyorum aslında bu saatten sonra bana dokunmasını bırakın konuşmak bile istemiyorum. Bir ömür istemiyorum onunla. Sadece ayrılık döneminde korkuyorum baş gelip gelememekten :’(Boşanacağını düşünmüyorum ama en azından eşinin sana hastalık bulaştırmamasına dikkat et.tatil değil eşinin yaptığı,bildiğin aldatma...
- 30 Nisan 2016
- 3.709
- 4.664
- 133
- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
Bence cocuk dogduktan sonra ayrilin ayrilacaksaniz. Yalniz basiniza hamilelik gecirmeyin eger ki baska yardim edebilecek insaniniz yoksa.
Ama adam size psikolojik zulm ediyorsa, tabii ki ayrilin. Ama ilgisiz, ilgilenmiyor, diyip de cocugun tum yukunu omuzlariniza almayin. O onunda cocugu. Bakmak mecburiyetinde
Ama adam size psikolojik zulm ediyorsa, tabii ki ayrilin. Ama ilgisiz, ilgilenmiyor, diyip de cocugun tum yukunu omuzlariniza almayin. O onunda cocugu. Bakmak mecburiyetinde
Onu da düşünüyorum ama ben hislerimi çok belli eden biriyimdir o vakte kadar ne yapacağım nasıl davranacağım ? Evde kötü davranırsam bu seferde haklıyken haksız konuma düşmezmiyim huzursuzluk çıkartan benmişim gibi. Yalnız bir başımayım yurtdışında gurbette malesef kimsem yok.Bence cocuk dogduktan sonra ayrilin ayrilacaksaniz. Yalniz basiniza hamilelik gecirmeyin eger ki baska yardim edebilecek insaniniz yoksa.