ben aranıza yeni katıldım böyle bir site kurdukları için öncelikle teşekkür ederim. Ben 3 yıllık evliyim görücü usulü ama severek evlendik nişanlıyken her şey çok güzeldi hatta harikaydı evlendikten sonra bir çok şeyin benden saklandığını öğrendim 3 günlük evliyken takılan tüm altınlar elimden alındı yani her şey boçla yapılmış neyse verdim gitti. sonra sorunlar başladı eşimim alkol aldığını öğrendim hemen her gün içiyordu her defasında içmeyeceğim bıraktım demesine rağmen içki içiyor en son bir hafta önce bankadan 45 bin tl kredi çektiğini öğrendim 65 bin tl bakaya borcu var ve paranın nereye gitti belli değil ayrıca geçen yıl annesi ev sattı ve güyya eşime 30 bin tl vermiş o paranın da nereye gittiği belli değil. bu durumda bende eve harcama yapmayı kestim eşime güvenmiyorum hem de hiç ne yapacağımı bilemiyorum aileme söylemedim daha önceki sorunlarda ailemle çok yüz göz olduk ve çok üzüldüler bu sefer kendim çözmek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. güvenmediğim biriyle bir ömür geçirmeye değer mi ayrıca çok mutsuzum ona göre hiç bir sorun yok ben kendim ödüyorum diyor sana dokunmuyorum diyor bu arada kiradayız çift maaş olmamıza rağmen hiç bir şeyimiz yok külüstür bir araba kendi arabamı kendim aldım yani aynı evde yabancı gibiyiz cinsel hayatımız yok denilecek kadar az bebek yapmak istemiyorum arkadaşlar mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.
şuan o kadar duygulandım ki kimseyle konuşamıyordum aileme söylemedim çok sorunlar yaşadık aslında ailem bir çoğunu biliyor ama annem babam yaşlı ve dayanamıyorlar çok üzülüyorlar bu durumu söylemedim evet içkisi var kumarı var kadın yok diyor ama inanmıyorum çünkü 6 ay başka şehirde yaşıyor görev gereği eve nazla geliyor aslında bende az değilim elimden gelen cazgırlıkları yapıyorum çünkü kendisi sevgiden çok anlamıyor ne zaman canım cicim desem bana ters davranıyor ben kızınca da peşimde dolaşıyor çok ilginç biri sürekli bilgisayar başında ve hemen hergün içiyor ayrı ayrı odalarda oturuyoruz yani bu durum hep böyleydi ortak yaptığımız hiç bir şey yok diyebilirim bunları yazınca durumumuzun daha çok farkına vardım arkadaşlar insan yazınca bazı şeyleri daha iyi görüyor yaşarken bir çok şeyi düşünemiyor insan benim emin olmak isteğim bunlar normal değil değil mi acaba evlilikler böylemi bunlar normal mi daha 3 yıllık evliyim normal olup olmadığından emin olup ondan sonra ayrılmayı planlıyorum çok yoruldum mutsuzluktan yalnızlıktan güvensizlikten çocuk bile yapmak istiyemiyorum zaten bir kez düşük yaptım onun yüzünden tek başıma atlattım yanıma bile gelmedi sanki başkasının çocuğu gibi davrandı her şeyini affettim aslında en son bu durum çıktı işte o kadar parayı ne yapar bir insan anlayamıyorum öyle lüks bir yaşantımızda yok oturduğumuz ev dökülüyor falan işte neyse hepinize çok teşekkür ederim allah size böyle şeyler yaşatmasın
şuan o kadar duygulandım ki kimseyle konuşamıyordum aileme söylemedim çok sorunlar yaşadık aslında ailem bir çoğunu biliyor ama annem babam yaşlı ve dayanamıyorlar çok üzülüyorlar bu durumu söylemedim evet içkisi var kumarı var kadın yok diyor ama inanmıyorum çünkü 6 ay başka şehirde yaşıyor görev gereği eve nazla geliyor aslında bende az değilim elimden gelen cazgırlıkları yapıyorum çünkü kendisi sevgiden çok anlamıyor ne zaman canım cicim desem bana ters davranıyor ben kızınca da peşimde dolaşıyor çok ilginç biri sürekli bilgisayar başında ve hemen hergün içiyor ayrı ayrı odalarda oturuyoruz yani bu durum hep böyleydi ortak yaptığımız hiç bir şey yok diyebilirim bunları yazınca durumumuzun daha çok farkına vardım arkadaşlar insan yazınca bazı şeyleri daha iyi görüyor yaşarken bir çok şeyi düşünemiyor insan benim emin olmak isteğim bunlar normal değil değil mi acaba evlilikler böylemi bunlar normal mi daha 3 yıllık evliyim normal olup olmadığından emin olup ondan sonra ayrılmayı planlıyorum çok yoruldum mutsuzluktan yalnızlıktan güvensizlikten çocuk bile yapmak istiyemiyorum zaten bir kez düşük yaptım onun yüzünden tek başıma atlattım yanıma bile gelmedi sanki başkasının çocuğu gibi davrandı her şeyini affettim aslında en son bu durum çıktı işte o kadar parayı ne yapar bir insan anlayamıyorum öyle lüks bir yaşantımızda yok oturduğumuz ev dökülüyor falan işte neyse hepinize çok teşekkür ederim allah size böyle şeyler yaşatmasın
eşim çalışıyor bende ikimizde memuruz mühendis bir kurumda 6 ay yaz dönemi gidiyor mayıs kasım arası evde yok 1 hafta 10 gün geliyor onu da nazla geliyor mesela 20 geleceğim diyor 10 kalıyor yani söylediği hiç bir şeyi uygulamıyor. eşimin artılarına gelirsem beni özgür bırakıyor yani özgür derken ailemin yanına gidiyorum yazları mesela tabi o evde olmadığı için mesela ben sinirliyken o sinirlenmiyor sakin kalıyor sonra acısını çıkarıyor sakin bir yapısı var genel olarak dışardan herkes çok beğeniyor aslında ne bileyim ben fazla takmamaya çalışıyorum yani aslında evde varlığıyla yokluğu belli değil
arkadaşlar benden ayrılırsan bu borç ikimizin borcu olur dedi yeni yasaya göre öyleymiş çekerken bana sormadı haberim bile yok tesadüfen ödeme planı elime geçti önce arkadaşıma çektim dedi sonra kumar oynadım dedi şimdide bekarlığımdan kalma borçlarım vardı diyor bu arada annesinden de 30 bin tl almıştı o paranın da ne olduğu hakkında bir fikrim yok o zaman şehir dışındaydı zaten. arkadaşlar ayrı odalarda oturma nedenimiz o kendi bilgisayarının başında güyya tez yazıyor ve tabi içki içiyor bende oturma odasında tv başındayım aynı yatakta ayrı yorganda yatıyoruz aslında bu evlilğin elle tutulacak hiç bir yanı yok sanırım değil mi? gerçek bir evlilik böyle olmaz sanırım bir şekilde ayrılacağım seni vurum sonra kendimi vururum diyor eğer öyle bir şey olursa artık tv de haber olur sanırım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?