ben aranıza yeni katıldım böyle bir site kurdukları için öncelikle teşekkür ederim. Ben 3 yıllık evliyim görücü usulü ama severek evlendik nişanlıyken her şey çok güzeldi hatta harikaydı evlendikten sonra bir çok şeyin benden saklandığını öğrendim 3 günlük evliyken takılan tüm altınlar elimden alındı yani her şey boçla yapılmış neyse verdim gitti. sonra sorunlar başladı eşimim alkol aldığını öğrendim hemen her gün içiyordu her defasında içmeyeceğim bıraktım demesine rağmen içki içiyor en son bir hafta önce bankadan 45 bin tl kredi çektiğini öğrendim 65 bin tl bakaya borcu var ve paranın nereye gitti belli değil ayrıca geçen yıl annesi ev sattı ve güyya eşime 30 bin tl vermiş o paranın da nereye gittiği belli değil. bu durumda bende eve harcama yapmayı kestim eşime güvenmiyorum hem de hiç ne yapacağımı bilemiyorum aileme söylemedim daha önceki sorunlarda ailemle çok yüz göz olduk ve çok üzüldüler bu sefer kendim çözmek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. güvenmediğim biriyle bir ömür geçirmeye değer mi ayrıca çok mutsuzum ona göre hiç bir sorun yok ben kendim ödüyorum diyor sana dokunmuyorum diyor bu arada kiradayız çift maaş olmamıza rağmen hiç bir şeyimiz yok külüstür bir araba kendi arabamı kendim aldım yani aynı evde yabancı gibiyiz cinsel hayatımız yok denilecek kadar az bebek yapmak istemiyorum arkadaşlar mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim benden habersiz 45 bin tl kredi çekmiş
- Konu Sahibi alis06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben aranıza yeni katıldım böyle bir site kurdukları için öncelikle teşekkür ederim. Ben 3 yıllık evliyim görücü usulü ama severek evlendik nişanlıyken her şey çok güzeldi hatta harikaydı evlendikten sonra bir çok şeyin benden saklandığını öğrendim 3 günlük evliyken takılan tüm altınlar elimden alındı yani her şey boçla yapılmış neyse verdim gitti. sonra sorunlar başladı eşimim alkol aldığını öğrendim hemen her gün içiyordu her defasında içmeyeceğim bıraktım demesine rağmen içki içiyor en son bir hafta önce bankadan 45 bin tl kredi çektiğini öğrendim 65 bin tl bakaya borcu var ve paranın nereye gitti belli değil ayrıca geçen yıl annesi ev sattı ve güyya eşime 30 bin tl vermiş o paranın da nereye gittiği belli değil. bu durumda bende eve harcama yapmayı kestim eşime güvenmiyorum hem de hiç ne yapacağımı bilemiyorum aileme söylemedim daha önceki sorunlarda ailemle çok yüz göz olduk ve çok üzüldüler bu sefer kendim çözmek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. güvenmediğim biriyle bir ömür geçirmeye değer mi ayrıca çok mutsuzum ona göre hiç bir sorun yok ben kendim ödüyorum diyor sana dokunmuyorum diyor bu arada kiradayız çift maaş olmamıza rağmen hiç bir şeyimiz yok külüstür bir araba kendi arabamı kendim aldım yani aynı evde yabancı gibiyiz cinsel hayatımız yok denilecek kadar az bebek yapmak istemiyorum arkadaşlar mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.
Eşinizin problemleri saymakla bitmez türdenmiş.
-alkol alıyor
-ailesiyle işler çeviriyor
-sizden habersiz kredi çekiyor (siz de çalışıyorsunuz fakat ev hanımı olsaydınız dahi bu kabul edilebilir değil)
...
Ben sizin yerinizde olsaydım alır eşimi karşıma bir bir konuşurdum.Canımı sıkan tüm davranışlarını sıralar, değişebilecekse değişmesini değişemiyor ve böyle devam edecekse yollarımızı ayırmamız gerektiğini söylerdim.
Ve bunu kararlılıkla yapardım.
Benim eşim de evlendiğimiz ilk ay benden habersiz 25 bin tl kredi çekmişti.Kredi çekip geldikten sonra bana söyledi.Ve o krediyle araba almak istediğini belirtti, aldı da.Fakat tepkim çok sert olmuştu.
Ne amaçla olursa olsun, benden habersiz 1 tl dahi kredi çekmeyeceğine ona buna borç vermeyeceğine veya harcama yapmayacağına dair kararlılıkla telkinde bulundum.
O günden bu yana yaklaşık 6 aydır bir kuruş dahi habersiz çekmez, harcamaz, ona buna vermez..
Çünkü buna tahammülüm olmadığına ve ayrılacağıma emin.
Bir evliliği manevi sebepler kadar maddi sebepler de bitirebilir.Gerekirse bitirmelidir de.
Eşiniz size saygı duymayı öğrenmeli ve sizinle paylaşıp fikrinizi almalı her adımında.
Siz de çalışan bir bayanmışsınız, size tavsiyem kazandığınız paraya,tamamına yada bir kısmına sahip çıkın.Hiçbirimizin evliliği garanti değil.Yarın öbür gün evliliğiniz biterse kıyıda köşede acil durum paranız olsun.
Ve lütfen bu şartlar altında asla hamile kalmayın.
Çünkü anlattığınız kadarıyla bu evlilik sağlam değil.
Son düzenleme:
Bebek yapmamak istemeni kutlarım..genelde kadınlar bu kadar sorunu yazar yazarrr sonra da altına bebek de istiyorum napıcam beeeenn? diye saçma sorular sorar burda..
Evliğiniz de anormal bir güven sorunu var.
Eşin yüksek miktarlarda borc altında ama bunun nasıl olduğunu sana söylemiyor...
Kesinlikle kabul etmeyeceğim bir durum..
Bu kadar borcu nereye yaptı?
Alkol da var..
Valla al karşına konuş.
Boşanmakla tehdit et..Gerekirs de boşan ama asla hiiiiç bir konuda güvenme bu adama...................
Evliğiniz de anormal bir güven sorunu var.
Eşin yüksek miktarlarda borc altında ama bunun nasıl olduğunu sana söylemiyor...
Kesinlikle kabul etmeyeceğim bir durum..
Bu kadar borcu nereye yaptı?
Alkol da var..
Valla al karşına konuş.
Boşanmakla tehdit et..Gerekirs de boşan ama asla hiiiiç bir konuda güvenme bu adama...................
tespitleriniz çok doğu ayrılmak istiyorum fakat olmuyor yapmayacağım diye yeminler edip sözler veriyor fakat şuan kadar bir sözünü bile tutmadı ayaklı yalan makinası gibi bir şey bu durumları anladıktan sonra maddi yönden kendimi geri çektim o da sorun olur zaten şimdi de eve yardım yapmıyorsun diyor ben paraları ne yaptığını açıkla diyorum yani kısır bir döngü içindeyiz o beni suçluyor ben onu gerçekten çok mutsuz ve çıkmazdayım ayrılalım dediğimde sarhoşken kabul ediyor bazen tehdit ediyor önce seni sonra kendimi vururum diyor korkuyorum da ailesiyle ben bunda sürekli mart ayına kadar süren var alkolü bırakacaksın kendine çeki düzen vereceksin yoksa ayrılacağım diyordum dün konuşurken kocanın borcundan eşde sorumlu dedi ayrılırsan benden kredinin yarısını ödersin dedi sonra şaka yaptım yeni aklıma geldi dedi ben tepki gösterince kıvırdı anlayacağın adam beni hayattan bebeklerden her şeyden bıktırdı bir tarafım da seviyor mu acıyor muyum anlayamadım duygularım karışık ve psikolojim iyi değil aile danışmanına gidelim diyorum ben iyim sen git diyor bu şekilde polemiklerle geçiyor hayatımız
- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
benimde aklima ilk gelen kumar oldu
içki içiyor (herak$am)
dunya borcu var nereye oldugu belli deil
cinsel hayat yok ( kari koca arasinda onemli bi kavram, evlilgi ayakda tutan bag diyor uzmanlar ) , ayle birligine saygi ozen yok
çocuk yok( bak bu guzel )
bunlar eksiler yazindan açikan
senin elinde arti varmi bunlara kar$ilik
içki içiyor (herak$am)
dunya borcu var nereye oldugu belli deil
cinsel hayat yok ( kari koca arasinda onemli bi kavram, evlilgi ayakda tutan bag diyor uzmanlar ) , ayle birligine saygi ozen yok
çocuk yok( bak bu guzel )
bunlar eksiler yazindan açikan
senin elinde arti varmi bunlara kar$ilik
şuan o kadar duygulandım ki kimseyle konuşamıyordum aileme söylemedim çok sorunlar yaşadık aslında ailem bir çoğunu biliyor ama annem babam yaşlı ve dayanamıyorlar çok üzülüyorlar bu durumu söylemedim evet içkisi var kumarı var kadın yok diyor ama inanmıyorum çünkü 6 ay başka şehirde yaşıyor görev gereği eve nazla geliyor aslında bende az değilim elimden gelen cazgırlıkları yapıyorum çünkü kendisi sevgiden çok anlamıyor ne zaman canım cicim desem bana ters davranıyor ben kızınca da peşimde dolaşıyor çok ilginç biri sürekli bilgisayar başında ve hemen hergün içiyor ayrı ayrı odalarda oturuyoruz yani bu durum hep böyleydi ortak yaptığımız hiç bir şey yok diyebilirim bunları yazınca durumumuzun daha çok farkına vardım arkadaşlar insan yazınca bazı şeyleri daha iyi görüyor yaşarken bir çok şeyi düşünemiyor insan benim emin olmak isteğim bunlar normal değil değil mi acaba evlilikler böylemi bunlar normal mi daha 3 yıllık evliyim normal olup olmadığından emin olup ondan sonra ayrılmayı planlıyorum çok yoruldum mutsuzluktan yalnızlıktan güvensizlikten çocuk bile yapmak istiyemiyorum zaten bir kez düşük yaptım onun yüzünden tek başıma atlattım yanıma bile gelmedi sanki başkasının çocuğu gibi davrandı her şeyini affettim aslında en son bu durum çıktı işte o kadar parayı ne yapar bir insan anlayamıyorum öyle lüks bir yaşantımızda yok oturduğumuz ev dökülüyor falan işte neyse hepinize çok teşekkür ederim allah size böyle şeyler yaşatmasın
şuan o kadar duygulandım ki kimseyle konuşamıyordum aileme söylemedim çok sorunlar yaşadık aslında ailem bir çoğunu biliyor ama annem babam yaşlı ve dayanamıyorlar çok üzülüyorlar bu durumu söylemedim evet içkisi var kumarı var kadın yok diyor ama inanmıyorum çünkü 6 ay başka şehirde yaşıyor görev gereği eve nazla geliyor aslında bende az değilim elimden gelen cazgırlıkları yapıyorum çünkü kendisi sevgiden çok anlamıyor ne zaman canım cicim desem bana ters davranıyor ben kızınca da peşimde dolaşıyor çok ilginç biri sürekli bilgisayar başında ve hemen hergün içiyor ayrı ayrı odalarda oturuyoruz yani bu durum hep böyleydi ortak yaptığımız hiç bir şey yok diyebilirim bunları yazınca durumumuzun daha çok farkına vardım arkadaşlar insan yazınca bazı şeyleri daha iyi görüyor yaşarken bir çok şeyi düşünemiyor insan benim emin olmak isteğim bunlar normal değil değil mi acaba evlilikler böylemi bunlar normal mi daha 3 yıllık evliyim normal olup olmadığından emin olup ondan sonra ayrılmayı planlıyorum çok yoruldum mutsuzluktan yalnızlıktan güvensizlikten çocuk bile yapmak istiyemiyorum zaten bir kez düşük yaptım onun yüzünden tek başıma atlattım yanıma bile gelmedi sanki başkasının çocuğu gibi davrandı her şeyini affettim aslında en son bu durum çıktı işte o kadar parayı ne yapar bir insan anlayamıyorum öyle lüks bir yaşantımızda yok oturduğumuz ev dökülüyor falan işte neyse hepinize çok teşekkür ederim allah size böyle şeyler yaşatmasın
Ayrıl bu adamdan, kurtar hayatının geri kalanını.
Gayet net.
Bende ayni düsünüyorum herkes gibi. Ya kumar borcu vardi onu yatirdi. Yada sevgilisi var, ona ev aldi, ev tuttu esya mobilya aldi, altin vs hediyeler aldi yada lüks bir araba cekti altina.
Benimde kuzenimin kocasi gitmisti bir kac ay baska bir sehire calismaya. Ozamanlar 6 milyara yakin para eksilmis banka hesaplarindan. Esi önce birine borc verdim vs demis, sonradan sevgilisiyle kuyumcaya gidip ordan hediyeler aldigi ortaya cikmisti. Sonuc olarak bir sürü gel-git ama en sonunda bosandilar, üstelik iki cocukla. Tabii sevgilisindende bir cocuk yapti bu arada.
Böyle adamlardan es olmaz, birak ne hali varsa görsün, hic acima, acinacak hale sen düsersin.
Benimde kuzenimin kocasi gitmisti bir kac ay baska bir sehire calismaya. Ozamanlar 6 milyara yakin para eksilmis banka hesaplarindan. Esi önce birine borc verdim vs demis, sonradan sevgilisiyle kuyumcaya gidip ordan hediyeler aldigi ortaya cikmisti. Sonuc olarak bir sürü gel-git ama en sonunda bosandilar, üstelik iki cocukla. Tabii sevgilisindende bir cocuk yapti bu arada.
Böyle adamlardan es olmaz, birak ne hali varsa görsün, hic acima, acinacak hale sen düsersin.
Son düzenleme:
Alkol alması bir defa normal değil.Sizden ayrı uyuması , sürekli sizi mutsuz etmesi hiçbiri normal değil.3 yıllık bir evlilik bence yeni sayılır. Kendinde olduğu bir zamanda karşınıza alın ve açık açık konuşun beni üzüyorsun sana artık katlanamıyorum.Benimle devam etmek normal bir ilişkimiz olsun istiyorsan alkolü bırakacak ve bana yalan söylemekten vazgeçeceksin deyin bence.Çünkü bir erkek işin ciddiyeini anlamadıkça ne yazık ki kendine gelemiyor.İntihar filan edeceğini sanmıyorum çünkü onlar sadece göz korkutmak için söyleniyor. Eğer sizi kaybetmeyi göze alırsa da bırakın ayrılın.Kimse bizim mutluluğumuzdan daha önemli değil. Allah yardımcınız olsun umudunuzu kaybetmeyin.
- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
valla oteki evlilikleri bilmiyorumda bizimkinde o yazdigim eksi maddelerin bir tanesi bile yok
ayri odalar da niye kaliyorsunuz , sigmiyormusunuz bi odaya
senin arkanda aylen destek olmadigi için cesaret in yok galiba ayrilmak için
hayat senin,çileyi çekende sensin uzulende
ALLAH yardimcin olsun ..
ayri odalar da niye kaliyorsunuz , sigmiyormusunuz bi odaya
senin arkanda aylen destek olmadigi için cesaret in yok galiba ayrilmak için
hayat senin,çileyi çekende sensin uzulende
ALLAH yardimcin olsun ..
eşim çalışıyor bende ikimizde memuruz mühendis bir kurumda 6 ay yaz dönemi gidiyor mayıs kasım arası evde yok 1 hafta 10 gün geliyor onu da nazla geliyor mesela 20 geleceğim diyor 10 kalıyor yani söylediği hiç bir şeyi uygulamıyor. eşimin artılarına gelirsem beni özgür bırakıyor yani özgür derken ailemin yanına gidiyorum yazları mesela tabi o evde olmadığı için mesela ben sinirliyken o sinirlenmiyor sakin kalıyor sonra acısını çıkarıyor sakin bir yapısı var genel olarak dışardan herkes çok beğeniyor aslında ne bileyim ben fazla takmamaya çalışıyorum yani aslında evde varlığıyla yokluğu belli değil
- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
arkadaşım bu adamdan ne kadar erken boşanırsan mutlu günler okadar yakın sana.sende güzel bir evliliği hak ediyorsun. hem 6 ay gidiyor hem de döndüğünde ilgisiz. ee sen necisin ozaman hizmetçimi? yada para makinesi? bide boşanırsın ama kredinin yarısını ödersin diyor. pişkinliğinde bu kadarı
Son düzenleme:
- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
eşim çalışıyor bende ikimizde memuruz mühendis bir kurumda 6 ay yaz dönemi gidiyor mayıs kasım arası evde yok 1 hafta 10 gün geliyor onu da nazla geliyor mesela 20 geleceğim diyor 10 kalıyor yani söylediği hiç bir şeyi uygulamıyor. eşimin artılarına gelirsem beni özgür bırakıyor yani özgür derken ailemin yanına gidiyorum yazları mesela tabi o evde olmadığı için mesela ben sinirliyken o sinirlenmiyor sakin kalıyor sonra acısını çıkarıyor sakin bir yapısı var genel olarak dışardan herkes çok beğeniyor aslında ne bileyim ben fazla takmamaya çalışıyorum yani aslında evde varlığıyla yokluğu belli değil
arkadaşım azcık gözlerini aç bence bunlar iyi bir karakterden değil seni umursamadığından
arkadaşlar benden ayrılırsan bu borç ikimizin borcu olur dedi yeni yasaya göre öyleymiş çekerken bana sormadı haberim bile yok tesadüfen ödeme planı elime geçti önce arkadaşıma çektim dedi sonra kumar oynadım dedi şimdide bekarlığımdan kalma borçlarım vardı diyor bu arada annesinden de 30 bin tl almıştı o paranın da ne olduğu hakkında bir fikrim yok o zaman şehir dışındaydı zaten. arkadaşlar ayrı odalarda oturma nedenimiz o kendi bilgisayarının başında güyya tez yazıyor ve tabi içki içiyor bende oturma odasında tv başındayım aynı yatakta ayrı yorganda yatıyoruz aslında bu evlilğin elle tutulacak hiç bir yanı yok sanırım değil mi? gerçek bir evlilik böyle olmaz sanırım bir şekilde ayrılacağım seni vurum sonra kendimi vururum diyor eğer öyle bir şey olursa artık tv de haber olur sanırım (
- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
arkadaşlar benden ayrılırsan bu borç ikimizin borcu olur dedi yeni yasaya göre öyleymiş çekerken bana sormadı haberim bile yok tesadüfen ödeme planı elime geçti önce arkadaşıma çektim dedi sonra kumar oynadım dedi şimdide bekarlığımdan kalma borçlarım vardı diyor bu arada annesinden de 30 bin tl almıştı o paranın da ne olduğu hakkında bir fikrim yok o zaman şehir dışındaydı zaten. arkadaşlar ayrı odalarda oturma nedenimiz o kendi bilgisayarının başında güyya tez yazıyor ve tabi içki içiyor bende oturma odasında tv başındayım aynı yatakta ayrı yorganda yatıyoruz aslında bu evlilğin elle tutulacak hiç bir yanı yok sanırım değil mi? gerçek bir evlilik böyle olmaz sanırım bir şekilde ayrılacağım seni vurum sonra kendimi vururum diyor eğer öyle bir şey olursa artık tv de haber olur sanırım (
demeyin böyle şeyler. sende onu tehtit et biraz kendine gelde ,bende kadın olduğumu hissetmek isterim,ilgi isterim sevgi isterm falan de. sizin yaş farkı kaç ? flört evresi nasıldı?