- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Esiniz hakli bence. Cocuk olunca tum ilgisini cocuga verip esini sallayanlardan olma yolundasiniz.Kızlar Merhaba.
Ben 30 yaşında 1 çocuğu olan evli ve çalışmayan bir bayanım.
eşimle 7 yıllık evliyiz.eşim 35 ben 30 yaşındayım.
eşimde yaklaşık 3-4 aydır cinsellik konusunda çok istekli.ben tamam desem neredeyse hergün birliktelik yaşamak istiyoruz o konumda.
elini bile tutsam hemen vücut ısısı yükseliyor,libidosu şuan tavan yapmış durumda.
benim isteksiz olmamdan,kendisini itmemden dolayı çok rahatsız.cinsellik konusunda onun kadar istekli değilim,eşimide üzmek istemiyorum bu durumu nasıl dengeleyebilirim.Ne tavsiye edersiniz.
Ayrıca benim sürekli çocukla ilgilenmemden rahatsız,mesela ben akşam 10 da çocuğu uyutmak için yanında uyuyorum,eşim erken yattığım için mutsuz,seni göremiyorum,özlüyorum diyor.
ahh ahh ellerde ne kocalar var :) şükret bence bizimki de tam tersi:)
Haksız mı eşin?Kızlar Merhaba.
eşimde yaklaşık 3-4 aydır cinsellik konusunda çok istekli.ben tamam desem neredeyse hergün birliktelik yaşamak istiyoruz o konumda.
elini bile tutsam hemen vücut ısısı yükseliyor,libidosu şuan tavan yapmış durumda.
benim isteksiz olmamdan,kendisini itmemden dolayı çok rahatsız.cinsellik konusunda onun kadar istekli değilim,eşimide üzmek istemiyorum bu durumu nasıl dengeleyebilirim.Ne tavsiye edersiniz.
Ayrıca benim sürekli çocukla ilgilenmemden rahatsız,mesela ben akşam 10 da çocuğu uyutmak için yanında uyuyorum,eşim erken yattığım için mutsuz,seni göremiyorum,özlüyorum diyor.
İstek yok benceAnnemin bir yontemi var
Daha kucuktuma o zaman yengeme 1 hafta sık disini sonra ara ara olur demisti ve ise yaramisti
Ama sizde vakit gecirmeme sorunu var bence
Haklisinİstek yok bence
1_Çocuk kaç yaşında?Kızlar Merhaba.