O kadarı da çekilmez yaw. Hergün hergün büyüsü kaçar işin. Bu yüzden yılmış olsa gerek. Tatlıya çok düşmeyen birine hergünde tatlı yediremezsin ki. Bayanın ki de bu hesapahh ahh ellerde ne kocalar var :) şükret bence bizimki de tam tersi:)
bana hergün olmasa da 2 günde bir olsa kafi :) tatlıya düşkünüm biraz sanırımO kadarı da çekilmez yaw. Hergün hergün büyüsü kaçar işin. Bu yüzden yılmış olsa gerek. Tatlıya çok düşmeyen birine hergünde tatlı yediremezsin ki. Bayanın ki de bu hesap
onada yardım ediyor.bulaşıktan,çaydan meyveye kadar yardımcı olmaya çalışıyor.benim dinlenebilmem için.Aksam işten geldiginde, yemeğe bulasıya çocuk bakımına yardim etmesini isteyin. O zaman daha dingin olursunuz. Erkenden uyumazsınız belki.
herkesin bir derdi oluyor:)bu durumu nasıl dengeleyebilirim acaaba.eahh ahh ellerde ne kocalar var :) şükret bence bizimki de tam tersi:)
Belki ulaşılması zor olduğu için düşkünsündür.bana hergün olmasa da 2 günde bir olsa kafi :) tatlıya düşkünüm biraz sanırım
Libidonuzu yükselten içinde afrodizyak içeren besinlerden yiyeceksiniz . Benim aklıma başka bişey gelmiyorherkesin bir derdi oluyor:)bu durumu nasıl dengeleyebilirim acaaba.e
Konuşarak çözebilirsiniz bence
Libidonuzu yükselten içinde afrodizyak içeren besinlerden yiyeceksiniz . Benim aklıma başka bişey gelmiyor
genel olarak cinselliği evli çiftler nasıl sürdürüyor.Libidonuzu yükselten içinde afrodizyak içeren besinlerden yiyeceksiniz . Benim aklıma başka bişey gelmiyor
Ama her istekli erkek de eşini düşünmüyor. Kendi rahatlayıp dönüyor dötünü. Kadın ne yapmış, zevk almış mı umrunda değil. Kadının zevk almasını gereksiz görenler var, zevk isteyen kadına tuhaf bakan ayılar var, zevk alan kadın = aldatacak kadın olarak düşünen hanzolar var.ahh ahh ellerde ne kocalar var :) şükret bence bizimki de tam tersi:)
Bence siz ne istiyorsunuz bu önemli. Yani arzulamanızı tetikleyecek şeyler ne bunları bulup eşinizle konuşmalısınız. Sizde bu enerji yokken eşinize kendinizi zorlayarak yetişemezsiniz. Bu bi süre sonra görev halini alır ve cinsellikten uzaklaştırır. Ben özlemeyi kendimde daha cazip buluyorum. 3, 4 günde olsun ama tam olsun kafasındayım. Hergün veya gün aşırı yapacak enerji bende de yok. Sırf sadece eşimi memnun edeyim diye cinselliğe kendini zorlamak kişinin kendine yapabileceği kötülükler arasında sadece biri. Bunu yapmak yerine ben ne istiyorum diye sorgulanmalı ve eşle çözüme gidilmeli.genel olarak cinselliği evli çiftler nasıl sürdürüyor.
belirli bir standartı yoktur her çift için farklıdır ama 7 yıllık bir evlilikte cinsellik ne boyutta olmalı.sizler çocuk ve eş dengesi nasıl ayarlıyorsunuz.ilgi olarak.
benim eşim çok anlayışlı,ilgili.konuşmaya çalışsam dinler,kendi hatası varsa ben söylemeden düzeltmeye çalışır,telafi eder.
ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.kendi enerjimi ve isteğimi yükseltmem lazım
E o zaman eşini arzulamıyosun. Her akşam yaptığın gibi devrilip uyumaya devam. Adam daha ne yapsın. Istek yoksa yoktur.onada yardım ediyor.bulaşıktan,çaydan meyveye kadar yardımcı olmaya çalışıyor.benim dinlenebilmem için.
Aranan koca ozellikleriKızlar Merhaba.
Ben 30 yaşında 1 çocuğu olan evli ve çalışmayan bir bayanım.
eşimle 7 yıllık evliyiz.eşim 35 ben 30 yaşındayım.
eşimde yaklaşık 3-4 aydır cinsellik konusunda çok istekli.ben tamam desem neredeyse hergün birliktelik yaşamak istiyoruz o konumda.
elini bile tutsam hemen vücut ısısı yükseliyor,libidosu şuan tavan yapmış durumda.
benim isteksiz olmamdan,kendisini itmemden dolayı çok rahatsız.cinsellik konusunda onun kadar istekli değilim,eşimide üzmek istemiyorum bu durumu nasıl dengeleyebilirim.Ne tavsiye edersiniz.
Ayrıca benim sürekli çocukla ilgilenmemden rahatsız,mesela ben akşam 10 da çocuğu uyutmak için yanında uyuyorum,eşim erken yattığım için mutsuz,seni göremiyorum,özlüyorum diyor.
Sabah 5te uyanip sevismek miBizde 13 senelik evliyiz benim eşimde öyle hiç şikayetçi değilim
Benim de ondan geri kalır yanım yok çünkü
Gündüz çocukla birlikte uyursanız gece erken uyumazsınız
Vitaminlerınıze de baktırın ihtiyaç varsa kullanın
Hersey dört dörtlük olsun diye uğrasıp yormayın kendınızı
Aklınızda eşinşz gelince yapacağınız şeyler gelsin
Biz yorgun olunca erken uyuruz eşim 5:30 da gidiyor işe sabah 5:00 de uyanırız sevişmek için
Bazen eşim uyandırmaya kıyamadım ama çok sexi görünüyordun der
Derim kıy banaHiç acıma
Sevip arzulanıyorsanız kıymetini bilin
Zaman çok hızlı
Bi bakmışız yaşlanmışız
Eşiniz deki durumu son 3-4 aydır yazmıssınız daha önce olmayan ne oldu sizce bir anda adam değişti ? Eşiniz mutluluk çubuğu taktırmış olabilir hergün sex isteği bu sebeple erkekler arasında şuan çok popüler bugenel olarak cinselliği evli çiftler nasıl sürdürüyor.
belirli bir standartı yoktur her çift için farklıdır ama 7 yıllık bir evlilikte cinsellik ne boyutta olmalı.sizler çocuk ve eş dengesi nasıl ayarlıyorsunuz.ilgi olarak.
benim eşim çok anlayışlı,ilgili.konuşmaya çalışsam dinler,kendi hatası varsa ben söylemeden düzeltmeye çalışır,telafi eder.
ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.kendi enerjimi ve isteğimi yükseltmem lazım
Mutluluk çubuğu cinsel isteği artıran bişey değil yalnız. Öyle her önüne gelene de takmıyorlar.Eşiniz deki durumu son 3-4 aydır yazmıssınız daha önce olmayan ne oldu sizce bir anda adam değişti ? Eşiniz mutluluk çubuğu taktırmış olabilir hergün sex isteği bu sebeple erkekler arasında şuan çok popüler bu