eşim benden aşırı ilgi bekliyor

esrayurk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
5
5
44
Kızlar Merhaba.
Ben 30 yaşında 1 çocuğu olan evli ve çalışmayan bir bayanım.
eşimle 7 yıllık evliyiz.eşim 35 ben 30 yaşındayım.
eşimde yaklaşık 3-4 aydır cinsellik konusunda çok istekli.ben tamam desem neredeyse hergün birliktelik yaşamak istiyoruz o konumda.
elini bile tutsam hemen vücut ısısı yükseliyor,libidosu şuan tavan yapmış durumda.
benim isteksiz olmamdan,kendisini itmemden dolayı çok rahatsız.cinsellik konusunda onun kadar istekli değilim,eşimide üzmek istemiyorum bu durumu nasıl dengeleyebilirim.Ne tavsiye edersiniz.
Ayrıca benim sürekli çocukla ilgilenmemden rahatsız,mesela ben akşam 10 da çocuğu uyutmak için yanında uyuyorum,eşim erken yattığım için mutsuz,seni göremiyorum,özlüyorum diyor.

Bizde 13 senelik evliyiz benim eşimde öyle hiç şikayetçi değilim
Benim de ondan geri kalır yanım yok çünkü
Gündüz çocukla birlikte uyursanız gece erken uyumazsınız
Vitaminlerınıze de baktırın ihtiyaç varsa kullanın
Hersey dört dörtlük olsun diye uğrasıp yormayın kendınızı
Aklınızda eşinşz gelince yapacağınız şeyler gelsin
Biz yorgun olunca erken uyuruz eşim 5:30 da gidiyor işe sabah 5:00 de uyanırız sevişmek için
Bazen eşim uyandırmaya kıyamadım ama çok sexi görünüyordun der
Derim kıy banaHiç acıma
Sevip arzulanıyorsanız kıymetini bilin
Zaman çok hızlı
Bi bakmışız yaşlanmışız

Konuşarak çözebilirsiniz bence

Libidonuzu yükselten içinde afrodizyak içeren besinlerden yiyeceksiniz . Benim aklıma başka bişey gelmiyor

Libidonuzu yükselten içinde afrodizyak içeren besinlerden yiyeceksiniz . Benim aklıma başka bişey gelmiyor
genel olarak cinselliği evli çiftler nasıl sürdürüyor.
belirli bir standartı yoktur her çift için farklıdır ama 7 yıllık bir evlilikte cinsellik ne boyutta olmalı.sizler çocuk ve eş dengesi nasıl ayarlıyorsunuz.ilgi olarak.
benim eşim çok anlayışlı,ilgili.konuşmaya çalışsam dinler,kendi hatası varsa ben söylemeden düzeltmeye çalışır,telafi eder.
ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.kendi enerjimi ve isteğimi yükseltmem lazım

ahh ahh ellerde ne kocalar var :) şükret bence bizimki de tam tersi:)
Ama her istekli erkek de eşini düşünmüyor. Kendi rahatlayıp dönüyor dötünü. Kadın ne yapmış, zevk almış mı umrunda değil. Kadının zevk almasını gereksiz görenler var, zevk isteyen kadına tuhaf bakan ayılar var, zevk alan kadın = aldatacak kadın olarak düşünen hanzolar var.

Bence siz ne istiyorsunuz bu önemli. Yani arzulamanızı tetikleyecek şeyler ne bunları bulup eşinizle konuşmalısınız. Sizde bu enerji yokken eşinize kendinizi zorlayarak yetişemezsiniz. Bu bi süre sonra görev halini alır ve cinsellikten uzaklaştırır. Ben özlemeyi kendimde daha cazip buluyorum. 3, 4 günde olsun ama tam olsun kafasındayım. Hergün veya gün aşırı yapacak enerji bende de yok. Sırf sadece eşimi memnun edeyim diye cinselliğe kendini zorlamak kişinin kendine yapabileceği kötülükler arasında sadece biri. Bunu yapmak yerine ben ne istiyorum diye sorgulanmalı ve eşle çözüme gidilmeli.

Aranan koca ozellikleri

Sabah 5te uyanip sevismek mi valla helal olsun. Haftada 2 gun yeterli bence ya. Neyse sizin anlasiyorsaniz ne guzel. Ben de anlasiyorum esimle. O zaman sorun yok. Aslinda her cift cinsel acidan anlassa evlilikler daha saglikli olur.

Eşiniz deki durumu son 3-4 aydır yazmıssınız daha önce olmayan ne oldu sizce bir anda adam değişti ? Eşiniz mutluluk çubuğu taktırmış olabilir hergün sex isteği bu sebeple erkekler arasında şuan çok popüler bu

Adam ortalama 7 civarı eve gelse, duşu yemeği çayı kahvesi saat olur zaten 10. E siz de o saatte çocukla gidip uyuyorsanız eşle başbaşa zaman geçirmiyorsunuz hiç bir şekilde. Cinselliği bir tarafa bırakın duygusal paylaşımınız yok. Bu evliliği sarsan bir hale dönüşür zamanla. Adam karısıyla karşılıklı oturup sohbet edemiyor, sarılıp film izleyemiyor, sevişmek isteyince sevişemiyor. Niye evli kalsın bu adam?

Mutluluk çubuğu cinsel isteği artıran bişey değil yalnız. Öyle her önüne gelene de takmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…