eşim,ben ve her ay kavga sebebi maaş

ay Allahım yaaa bizde aynı her ay kavga para bttı dyo ben başlıyorum söylenmeye nereye harcadık v.s. dye allahım yaa çıldırmamak elde deil inan ki şimdi nasıl rahatmısın

ben böyle ayrı gayrı yapınca sanki karıkoca olamıcaz gbi hıssedyorum duygusal yaklaşıyorum oylemı oluyor maaşları ayırınca peki

kuzum adam ortak bıyere koymayı ble kabul etmyor bende durmasınımı kabul edıcek. erkeğin parası sorulmaz dyor

sen işe giderken eşiniz nıye uyuyorki o işe gitmiyormu

bence gayet güzel

bence gayet güzel
iyimi sence. peki şöyle olmuyormu ben çalışıcam evin masrafına ortak olucam eşim yıne benim sayemde ailesine iyilik yapmış olucak yanı ben eve destek olursam eşimde yıne para kalcak bnu umursamım mi artık

bak cnm eğer konuştuğunuz gibi bi ay sen bi ay o yaparsa ne kadar saçma bişey yaptığını anlayacak boşveerr.
Bi dene bak ne kadar pişman olacak öyle yaptıgına.
o değilde senin maaşın hepsine yetiyor diymi.
kiradamısınız elektrik su doğalgaz alışveriş filan
1 ay sen ödiceksin diğer ay bütün maaşın sana kalıcak.

evet cnm aynen öyle olucak böyle olması bıle işine gelmıyor adamın düşün yaa bana beş kr kalsın istemıyor demekkı :) surat yapıyo bana bende kabul ettım tamam dedim. pişman olsun.. eğer bana gecen ay hesap verseydı kavga cıkarmasaydı ben maaşımın hepsini yıne bseyler alırdım ondn harçlık ısterdim ama ıyı oldu böyle olmsı hesap sormucaksam böyle yaparım dha iyi

boşver onun parasını böyle kocamı olur ya
sen kendi maaşına sahip çık.
bebişinin ihtiyaçlarını hepsini al maaşınla.
sonrada bişey diyemez.
bişey alırkende sorma.
ihtiyaç o tabiki alıncak. sorulması gereken birşeyler değil.

evet benim maaşımı bıyere baglıyorkı ben istedgim bsey alırken ona sormak zorunda kalayım para ıstıyım dye. ama bende durursa ben isteklerimi sormadan alırım bundan korkuyo sanırım eşimin ne düşündüğünü çözemedim ben yaa

sende ona sormadan maaşın geldiği gün direk bişeye bağlıcaksın olucak biticek.
aynısını sana yapıyo o çünki

sende ona sormadan maaşın geldiği gün direk bişeye bağlıcaksın olucak biticek.
aynısını sana yapıyo o çünki
bişeye bağlarsam kendim harçlıksız kalırım ama bend eona göre yaparım hesabımı cnm kımse kımseden para ıstemıcek dyo bana tamam ıstemem dedım bende... o ben erkeğim erkeğin parası sorulmaz derken erkek oluyor, ama evin btun masrafları dinimizde erkektedir kadın eve bakmakla yukumlu deildir. bnu soyleyınce erkek olmuyor nasılda işine geldığı gbı davranıyor yaaa uyanık şey.

aynen böyle devam edin gör bak nası pişman olacak. evin tüm masrafları o ödeyince elinde para kalmadığında senden isteyemicek , her ayrıca ailesinede para veremicek

aynen böyle devam edin gör bak nası pişman olacak. evin tüm masrafları o ödeyince elinde para kalmadığında senden isteyemicek , her ayrıca ailesinede para veremicek
cnm evin masrafları şöyle bzim bak 650 kredi+200 faturalar+400 pazar+200 market+150 ekmek yogurt flan desek toplamda 1600 tl yapıyor eşim 1900 alıyor yıne ona para kalır benden istemezde... ben nasıl ödücem ben 1300 alıyorum

krediye karışmam ozaman sadece evin giderlerini karşılarım bir ay o bir ay ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…