ay Allahım yaaa bizde aynı her ay kavga para bttı dyo ben başlıyorum söylenmeye nereye harcadık v.s. dye allahım yaa çıldırmamak elde deil inan ki şimdi nasıl rahatmısınBir zamanlar daha doğrusu 3 ay öncesine kadar ben de senin gibiydim. 3 bin maaş alıp harçlığı kırk takla ile eşinden alırdım. O da benim paramla ailesine iyilik yapardı. Bi kavga kopardım aldım kartımi oh 3 aydır rahatım. O da şimdi diyor keşke hiç kartını almasaymisim. Kavga yok hesap sorma yok o manasıyla kime ne yaparsa yapsın umrumda değil. Bende 1100 ev kredisi oduyom mutfak ve çocukların masrafı bende oda ev kredisi faturaları ödüyor.
Şimdi hesap kitap yapıyor yetti yetmedi diye.bir zamanlar benim maasimi kucumsuyordu.sanki ne alıyorsun da hesap soruyorsunuz diye.
Hiç umrumda değil şimdi isterse tüm maaşını ailesine versin isterse car cur etsin çokta tinnn
Alın kartınızı evliliğim de yaptığım en büyük hata para kontrolünü eşime birakmakmis. Şimdiye kadar o verilen paralarla neler yapardım nelerin olurdu.ama o paralar babasına ve Abisine gitti.ama artık para bende hem çalış hem millete yedim. Sen de ağzı açık izle .yok oyle
kuzum adam ortak bıyere koymayı ble kabul etmyor bende durmasınımı kabul edıcek. erkeğin parası sorulmaz dyorCanım bak bizde 2 kişi çalışıyoruz.
Eşimin maaşı benden önce yatıyor.
Ordan çekip kredi ve faturaları öder...
Ben alınca da kredi kartını öderiz.
Kalan benim hesapta durur.eşim e lazım oldukça ben veririm para.
Kalırsa şayet o da bende durur.
Sizde böyle yapabilirsiniz.
sen işe giderken eşiniz nıye uyuyorki o işe gitmiyormuBence kadınlar her türlü daha iyi hesap kitap işi tutar. Biz ayın 15 inde borçlarımızı kredilerimizi ödüyoruz. Geriye zaten 500 lira filan kalıyor onu da ikiye bölüyoruz. Parası biten diğerinden istiyor gurur yapmaya gerek yok yani ben işe giderken adam sıcak yatakta uyurken gurur yapmıyorsa para isterken de yapmayacak. O kadar gururluysa otur evde gitsin gece de başka işte çalışsın iki katı kazansın evi komple idare etsin sen de paramı nereye harcıyor diye merakta kalma. Eşşekleme çalışıyorsak paramızın nereye gittiğini tabi merak ederiz
bence gayet güzelkızlar ağzınıza sağlık akşam eşimle konuştuk. bu ay yıne yapacagımız masrafları saydık bana 250 300 lıra kdar para kalıyor. bende dedimki ben artık paramı kendım yöneticem senden harclık almak zoruma gdyor ben çalışıp akzanıyorum boyle olunca işe gitme hevesim kırılıyor dedim. ben senin neyini eksik edyorum dyo, ama ben senden ıstemek ıstemıyorum dedım. sen benim maaşım akarışma hesap sorma dyosun o yuzden bende maaşımın kendımde durmamsını ıstyorum yada ıkımızde ortak byere koyalım dedım. erkeğe parası sorulmaz dyo, ozaman bır ay evın masrafı sen de bır ay bende dedı tamam dedım. iki turlude işine gelmedi beş karıştı suratı ama takmıyorum alışması lazım yoksa ben on lırayla gezmeye devam edıcem en ıyısı masrafları öleşmek sonra herkes naparsa yapsın. o istyokı ben ona vereyım o benım ıhtıyaçlarımı karşılasın ama ben buna gelemem malesef @Bir-Dost @traylaylay
iyimi sence. peki şöyle olmuyormu ben çalışıcam evin masrafına ortak olucam eşim yıne benim sayemde ailesine iyilik yapmış olucak yanı ben eve destek olursam eşimde yıne para kalcak bnu umursamım mi artıkbence gayet güzel
bak cnm eğer konuştuğunuz gibi bi ay sen bi ay o yaparsa ne kadar saçma bişey yaptığını anlayacak boşveerr.iyimi sence. peki şöyle olmuyormu ben çalışıcam evin masrafına ortak olucam eşim yıne benim sayemde ailesine iyilik yapmış olucak yanı ben eve destek olursam eşimde yıne para kalcak bnu umursamım mi artık
evet cnm aynen öyle olucak böyle olması bıle işine gelmıyor adamın düşün yaa bana beş kr kalsın istemıyor demekkı :) surat yapıyo bana bende kabul ettım tamam dedim. pişman olsun.. eğer bana gecen ay hesap verseydı kavga cıkarmasaydı ben maaşımın hepsini yıne bseyler alırdım ondn harçlık ısterdim ama ıyı oldu böyle olmsı hesap sormucaksam böyle yaparım dha iyibak cnm eğer konuştuğunuz gibi bi ay sen bi ay o yaparsa ne kadar saçma bişey yaptığını anlayacak boşveerr.
Bi dene bak ne kadar pişman olacak öyle yaptıgına.
o değilde senin maaşın hepsine yetiyor diymi.
kiradamısınız elektrik su doğalgaz alışveriş filan
1 ay sen ödiceksin diğer ay bütün maaşın sana kalıcak.
boşver onun parasını böyle kocamı olur yaevet cnm aynen öyle olucak böyle olması bıle işine gelmıyor adamın düşün yaa bana beş kr kalsın istemıyor demekkı :) surat yapıyo bana bende kabul ettım tamam dedim. pişman olsun.. eğer bana gecen ay hesap verseydı kavga cıkarmasaydı ben maaşımın hepsini yıne bseyler alırdım ondn harçlık ısterdim ama ıyı oldu böyle olmsı hesap sormucaksam böyle yaparım dha iyi
evet benim maaşımı bıyere baglıyorkı ben istedgim bsey alırken ona sormak zorunda kalayım para ıstıyım dye. ama bende durursa ben isteklerimi sormadan alırım bundan korkuyo sanırım eşimin ne düşündüğünü çözemedim ben yaaboşver onun parasını böyle kocamı olur ya
sen kendi maaşına sahip çık.
bebişinin ihtiyaçlarını hepsini al maaşınla.
sonrada bişey diyemez.
bişey alırkende sorma.
ihtiyaç o tabiki alıncak. sorulması gereken birşeyler değil.
sende ona sormadan maaşın geldiği gün direk bişeye bağlıcaksın olucak biticek.evet benim maaşımı bıyere baglıyorkı ben istedgim bsey alırken ona sormak zorunda kalayım para ıstıyım dye. ama bende durursa ben isteklerimi sormadan alırım bundan korkuyo sanırım eşimin ne düşündüğünü çözemedim ben yaa
bişeye bağlarsam kendim harçlıksız kalırım ama bend eona göre yaparım hesabımı cnm kımse kımseden para ıstemıcek dyo bana tamam ıstemem dedım bende... o ben erkeğim erkeğin parası sorulmaz derken erkek oluyor, ama evin btun masrafları dinimizde erkektedir kadın eve bakmakla yukumlu deildir. bnu soyleyınce erkek olmuyor nasılda işine geldığı gbı davranıyor yaaa uyanık şey.sende ona sormadan maaşın geldiği gün direk bişeye bağlıcaksın olucak biticek.
aynısını sana yapıyo o çünki
aynen böyle devam edin gör bak nası pişman olacak. evin tüm masrafları o ödeyince elinde para kalmadığında senden isteyemicek , her ayrıca ailesinede para veremicekbişeye bağlarsam kendim harçlıksız kalırım ama bend eona göre yaparım hesabımı cnm kımse kımseden para ıstemıcek dyo bana tamam ıstemem dedım bende... o ben erkeğim erkeğin parası sorulmaz derken erkek oluyor, ama evin btun masrafları dinimizde erkektedir kadın eve bakmakla yukumlu deildir. bnu soyleyınce erkek olmuyor nasılda işine geldığı gbı davranıyor yaaa uyanık şey.
cnm evin masrafları şöyle bzim bak 650 kredi+200 faturalar+400 pazar+200 market+150 ekmek yogurt flan desek toplamda 1600 tl yapıyor eşim 1900 alıyor yıne ona para kalır benden istemezde... ben nasıl ödücem ben 1300 alıyorumaynen böyle devam edin gör bak nası pişman olacak. evin tüm masrafları o ödeyince elinde para kalmadığında senden isteyemicek , her ayrıca ailesinede para veremicek
krediye karışmam ozaman sadece evin giderlerini karşılarım bir ay o bir ay ben...cnm evin masrafları şöyle bzim bak 650 kredi+200 faturalar+400 pazar+200 market+150 ekmek yogurt flan desek toplamda 1600 tl yapıyor eşim 1900 alıyor yıne ona para kalır benden istemezde... ben nasıl ödücem ben 1300 alıyorum
pardon cnm pazar 200 olsun yalnış yamışım.. faturalrda yaz geldı dogalgaz yok artık 100 de faturalar olsun 1300 e düştüükrediye karışmam ozaman sadece evin giderlerini karşılarım bir ay o bir ay ben...
vallahide billahi kafam allak bullak oldu.pardon cnm pazar 200 olsun yalnış yamışım.. faturalrda yaz geldı dogalgaz yok artık 100 de faturalar olsun 1300 e düştüü
sana neden mesaj atılmıyorpardon cnm pazar 200 olsun yalnış yamışım.. faturalrda yaz geldı dogalgaz yok artık 100 de faturalar olsun 1300 e düştüü
yaa olmasın yalnış hesap yaptım şimdi duzeldım böyle en ıyısı dyorum bakalım nasıl ilerlicek bundna sonrasıvallahide billahi kafam allak bullak oldu.
bılmem kisana neden mesaj atılmıyor